3-MMC (BITCOIN) 100mg PELLETS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Pred

3-MMC (BITCOIN) 100mg PELLETS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Unread post by predatorRC » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Przypominamy o wygranych ! czekamy na posty , opisy + zdjęcia !
ONE AND ONLY

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 5 years ago

Bezsennn wrote:
5 years ago
Jak z jakością:)?
pierwsza klasa!predatorRC

załapałam się?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Porobindus
Dyso-sensei
Newbie

Unread post by Porobindus » 5 years ago

Zróbcie te piguły co najmniej po 200mg :D

Status:
MalikK
Ssak
Użytkownik

Unread post by MalikK » 5 years ago

Doszły :D leci jedna na testy tutaj zdj na dowod ;) Potem napisze recenzje ;) to ile w koncu jest dla tych co napiszą opinie ? 10 czy 20tabsow gratis potem?
Attachments
84647C7E-17D5-407B-AAC1-B219A5BFD049.jpeg
84647C7E-17D5-407B-AAC1-B219A5BFD049.jpeg (208.41 KiB)

Status:
MalikK
Ssak
Użytkownik

OPINIA ;D
dla przyszłych jestem chyba druga albo 3osoba która wliczy się prawdopodobnie do gratisu 20pills ;)

A więc tak wrzucenie dwóch na raz na najedzony żołądek popicie duża ilością napoju

Siedze pale papierosa nic po 20/30min usiadłem i kolejnego pale . Czuje ze coś tam powoli już jezdzi

Po około godzinę od wrzucenia chyba w pełni załadowane jak typowa trójeczka

Lepsza chęć do gadania wręcz samo się nasuwa co mówić, fajnej muzyka wchodzi :D pet za petem

Po jakiś 2godz od wrzucenia efekty nadal fajne mocne (wydaje mi się ze lepiej to w klubie gdzie samo otoczenie jakby Ci podbija samo działanie)

I tak słuchałem muzyki trochę posprzątałem i wypaliłem paczke petow ;)

Po około 3godzinach efekty powoli słabną albo się przyzwyczaja organizm do tego nwm ;o
I chęć na dorzutke jest ale delikatna

Po 4/5godz chyba wszystko zeszło ;)

Jak najbardziej jak za ta cenę mozna polecić produkt ! Chociaż lepiej jakby w jednej te 150/200mg było ;) Produkt dla tych co chcą gotowe „bombki” żeby samemu nie robić!

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Pred

Unread post by predatorRC » 5 years ago

będzie po 20 pillsów , osoby które napisały poprawnie recenzji mogą już zgłaszać swoją prośbe w komentarzu do zamówienia ;-)
ONE AND ONLY

Status:
kasterblaster
Szczur
Użytkownik

Unread post by kasterblaster » 5 years ago

14222637_IMG_20190204_223708.jpg
zdjęcie musiałem pomniejszyć, bo ważyło zbyt dużo
14222637_IMG_20190204_223708.jpg (36.45 KiB)
Testowane 6 pillsów, które widać na załączonym zdjęciu. W teście wzięło udział 4 szczury. Każdy miał przerwę miesięczną od wszelkich tego typu substancji. Każdy zaaplikował po półtorej tabletki czyli 150mg substancji. Efekty zaczęły pojawiać się po około 25-35 minutach. Na początku wejścia wyostrza się wzrok i słuch. Mniej więcej po godzinie od aplikacji zaczęły się pełne efekty i każdy chciał dużo mówić. Było przyjemnie, występuje euforia ale bez efektu wow. Libido lekko zwiększone. W działaniu dominowała empatia do innych. Chciało się dużo mówić i słuchać co mówią inni. Tematy do rozmowy nasuwają się same. Mniej więcej po 2 godzinach zaczęło schodzić.
Podsumowując pillsy godne polecenia. Zgadzam się z przedmówcami, że dobrym pomysłem byłoby zwiększenie dawki do 200mg. Dla osób bez doświadczenia bądź z bardzo długą przerwą 100mg może jest odpowiednie. U nas po miesięcznej przerwie, gdzie każdemu tolerka na pewno spadła każdy stwierdził, że było fajnie, ale kolejny raz zaaplikuje od razu dwie sztuki.

Status:
MalikK
Ssak
Użytkownik

Niby racje mamy z tym ze więcej powinno w nich być ;) ale jak dla produkt dla tych „niedzielnych RC’kowcow” jest w sam raz ;) chociaż moim zdaniem zamiast dwóch naraz lepiej jedna i mniej więcej w połowie działania druga ;)

Status:
svetlana7
Blister
Newbie

Unread post by svetlana7 » 5 years ago

l
aaaa_Easy-Resize.com.jpg
aaaa_Easy-Resize.com.jpg (19.18 KiB)

OPINIA :
Na start poszły 2 sztuki do badania i powiem szczerze , że zaczęła się reakcja chemiczna po około 30 minutach .
Zaczęło się robić ciepło i przyjemnie w laboratorium , mega błogość i wszystko jest kochane :).
Po około 1 godzinie doładowanie kolejnych 2 szt ( lubię mocne eksperymenty chemiczne ) .
I jeszcze bardziej poczułam ich moc jaką w sobie posiadają. ..
Ale co tutaj dużo pisać , poprostu są bardzo dobre i wreszcie jest coś takiego czego nam wszystkim brakowało, tym bardziej w tej sytuacji jaka jest obecnie .
Jeszcze raz POLECAM.

Status:
kolomolo88
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by kolomolo88 » 5 years ago

Doczekałem się i ja :) Dziś testy lecą :twisted:
Attachments
bitcoin.jpg
bitcoin.jpg (54.95 KiB)

Status:
kolomolo88
Dyso-sensei
Użytkownik

Proszę o scalenie.

Więc tak, szczurki świerzo po testach. W sumie to działanie takie jak koledzy wcześniej opisywali. 3 szczurki zaaplikowali tabsa i we wszystkich trzech przypadkach btc zaczął się wczytywać po około 30 minutach. Po tym czasie czuć lekkie wejście, ciepełko, lekkość, muzyczka pięknie wchodzi. Na głowie lekkie drentwienie. Całość tripa mieści się w dobrych 60 minutach. Zejście jak i wczytywanie delikatne. Chęci na dorzutke jakieś są ale nie nachalne. Ogólnie odczynnik jak najbardziej godny polecenia! Na imprezę bądź spotkanie ze znajomymi jak znalazł! Wszystko jest pod kontrolą. Źreny lekko powiększone. Podsumowując nie doszliśmy do wniosku, że przy naszej dość dużej tolerce trzeba aplikować dwie tablety. Ogólna ocena 8/10 :thumbup:

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Unread post by GrzybeQ » 5 years ago

kolomolo88
Ale dlaczego tylko po jednej? Dawka to 2x :/ Szczurki wzięły dawkę dla karzełków :P

Status:
kolomolo88
Dyso-sensei
Użytkownik

GrzybeQ wrote:
5 years ago
kolomolo88
Ale dlaczego tylko po jednej? Dawka to 2x :/ Szczurki wzięły dawkę dla karzełków :P
Bo mało czasu na testy :D Na przyszłe testy zapodam im 2 :E

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Unread post by GrzybeQ » 5 years ago

kolomolo88 wrote:
5 years ago
GrzybeQ wrote:
5 years ago
kolomolo88
Bo mało czasu na testy :D Na przyszłe testy zapodam im 2 :E
Co prawda tylko po 10 dniowym detoksie od chlorów z normalnych 3mmc w kamieni jechałem 2x 250 mg bombka i sniffy od 150-300 i było dopiero czuć, ale bardzo spoko faza :) Teraz czekam na rakietę, już będzie większa przerwa po chlorach i napiszę porządną recenzje.

Status:
kolomolo88
Dyso-sensei
Użytkownik

predatorRC Jakie wyniki tego konkursu? :mrgreen: