Latest post of the previous page:
ludzie co prawda ja zamawiałem jakoś miesiąc temu ale wy chyba serio już jesteście przeżarci tymi chloram i was kurwa nie kopietu macie moją recenzje:
jakość powala wszystkich vendorow z tego forum faza dluga i bardzo euforyczna chodz do mefa dosyc jeszcze brakuje nie jest to kanapowiec jak 4cmc ale porownywac to do cmc to troche jak porownywac nowego lexusa do poloneza(Ferrari to mef) faza jest wywazona 60/40 eufo speed nie wjeżdża na kardio chyba ze sie leci kilka dni bez spania i wali co chwile libido wyjebane choc troche mniej niz u konkurencyjnego v empatia czasami bardzo duża muzyka wchodzi trochę gorzej niz przy mefie i tylko rozmywa się obraz kolory się nie zmieniają praktycznie dobrze mixuje sie z 2 browarami wtedy wchodzi w chuj na cialo i następuje ogromne rozluznienie miesni czystość praktycznie maksymalna typowy zapach trójki długość fazy oralem 2-3h wszystko co opisałem to oczywiście oral sniff nie gryzie w nos praktycznie działa duzo słabiej i proporcja eufo speed się odwraca kamień łamliwy ale z czasem robi się troche twardy kolor sniezysta biel żadne beże czy tam mleko
szczerze polecam jedna z lepszych trójek jakie jadłem a troche ich było
OCENA8/10 a jestem surowy bo mefa legitnego jadłem w marcu i kiedyś :biggreen:
PS. kurwa dzisiaj poszło 360mg p.o. rozjebalo mnie na co najmniej 2h jak ten sort jest nieaktywny to ja jestem papieżem