Latest post of the previous page:
LadyEM daj znać, jak wrażenia, o ile zamawiałaś. Byłoby fajnie, jakby inni też wypowiedzieli się na temat tego 3MMC, po mojej rekomendacji. Jestem ciekaw, czy wam wszystkim podpasowało, czy raczej było dla was przeciętne. Milczenie nie zawsze oznacza zgodę. Za rzadko testuję ten związek i mam nadzieję, że nie wsadziłem nikogo na żadną minę. To, że mi dobrze podeszło, nie znaczy, że wszystkim tak wejdzie i chcę się tu mylić.Od roku, moim oczkiem w głowie są 3CMC i 6APB, a te mają inny profil działania. W 3CMC uwielbiam wystrzał dopaminy i do figlowania jest jak znalazł , a 6APB używam do wielogodzinnego grania. 3MMC też głównie używam do grania i czasem do fikołków, ale do tego drugiego 3CMC jest dla mnie znacznie bardziej intensywne. Minusem 6APB jest to, że trzeba robić sobie przerwy i to czasem naprawdę długie, zwłaszcza ze względu na toksyczność dla serca i problemów żołądkowych (trochę mniejszy problem, jeśli odpowiednio kontrolowany). Jeszcze wracając na chwilę do figlowania i fikołków, Speedy Smoke jest też zajebisty (nawet za bardzo ), do grania również super, o ile nie przesadzicie z mocnymi buchami (i tu zalecam dużą ostrożność). Ktoś dobrze opisał profil działania tego palenia w odpowiednim temacie Bolka.
Piszcie bez owijania w bawełnę, czy to 3MMC wam pasuje, tylko konkretnie opiszcie co i dlaczego. Jeśli jest słabe to będę musiał to przyjąć na klatę.
jezier167 bez konkretów nic nie wnosisz, tym bardziej jesteś mało wiarygodny, a chyba nie o to chodzi.
Serdecznie pozdrawiam