Latest post of the previous page:
Po wielkim zawodzie na 4cmc od *KOGOŚ INNEGO*, które jak dla mnie to 4cec, zbadałem "3mmc" tak zwany, bo nazywanie tego, tamtym genialnym specyfikiem powinno być hmm hejtowaneNietypowe działanie, jest aktywne, na pewno na świeży organizm radziłbym porządną dawkę(150sniff), bo pierwszy wywołuje burze i chęć do gadania, nawet podobnie jak przy starej trójce. Jednak szybko to spada, dorzutki mało dają, do tego łatwo załapać schizkę.
Libido podnosi mocno
Jeszcze nie próbowałem, ale myślę, że w odpowiednim momencie jedna bombka 0-2, 0-3 da najlepszy efekt.
Sort wydajny, lepiej nie przekraczać 0,5 , taki one shot.
Wiadomość moderatora
PO PIERWSZE CZYTAJ CZERWONE ZASADY WIDOCZNE POD POLEM PISANIA! Jedna z nich mówi:
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
PO DRUGIE - sprawdź swój post zanim go wyślesz, bo nikt takich śmieci na przyszłość nie będzie edytował...
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
PO DRUGIE - sprawdź swój post zanim go wyślesz, bo nikt takich śmieci na przyszłość nie będzie edytował...