3-MMC LIMITED EDITION Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-MMC LIMITED EDITION ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-MMC LIMITED EDITION from Predator-rc
ważniak
Wygląda jak najlepsze 3mmc na rynku i zapewne takie jest.
Auuuuuu lecą Świry
- Status:
GrzybeQ, napisał dosyć szczegółowo na temat tego odczynnika w głównym temacie u predka zachęcam do sprawdzenia .
Albo ułatwię wam życie i użyje "kopiuj wklej" o to słowa GrzybeQ, na temat tego odczynnika bardzo świeży , grzybek to szanowany uzytkownik więc na pewno jego recenzja jest rzetelna.
"Pobrałem teraz 3-MMC Limited i to jest bardzo dobre 3-mmc. Najlepsze z jakim miałem styczność od roku. Pierwsze co od razu rzuca się w oczy a raczej w nos to zapach, prawilny zapach metafedronu a nie jakiś chwastox co można było poczuć przy wielu ostatnich sortach. Dodatkowo ten sort działa sniffem. 4-cmc Moonrock też miałem i to jest bardzo dobra czwórka. Nie tak mocna jak transparent, ale jedyna nadająca się pod sniffa."
Last edited by Anonim70 3 years ago, edited 2 times in total.
Mozna jakies zdjecie prosic bo nie mam juz konta u preda
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
- Status:
To jest to samo co od 3m*c k*ng .com o ,którym sporo pisaliśmy Kamilwajha,
Przybysz, czyli bardzo dobra trójeczka.
To wszystko wyjasnia
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
dolaczam bo mi się nie wyświetla
ważniak
- Attachments
-
- image.png (1.21 MiB)
-
- image.png (1.21 MiB)
czy one sa takie troche przezroczyste z nalotem i bezowe czy tak światło pada czy jestem jebanym daltonista albo tp przez ze nie spie 40h??
ważniak
To z powodu oświetlenia tak tu wyglądają, na żywo bardziej białe i mniej przeźroczyste.
to tak jak myslalem chujowo
Dodano po 9 minutach :
no ale wyżej Przybysz, pisze że to jest to co od 3MMC kinga a u atoma pisze że od 3MMC kinga to jest to co w styczniu u atoma no to wniosek jest taki że to najlepsze MMC na rynku ale przecież to nie jest przeźroczyste a chyba takie same z wyglądu jak wszędzie ale w sumie u atoma też takie było ale rozkmina
moge jeszcze powiedzieć że ja przezroczystego MMC nawet z nalotem nie miałem ale ja zacząłem późno przygode bo w 2019 ale za to czasami bylo bardziej zanieczyszczone czasem mniej i różniło się czasami kształtem a tak btw jak się przypatrzycie dobrze tym białym to gdzie nie gdzie są przezroczystawe z białym nalotem
Dodano po 9 minutach :
no ale wyżej Przybysz, pisze że to jest to co od 3MMC kinga a u atoma pisze że od 3MMC kinga to jest to co w styczniu u atoma no to wniosek jest taki że to najlepsze MMC na rynku ale przecież to nie jest przeźroczyste a chyba takie same z wyglądu jak wszędzie ale w sumie u atoma też takie było ale rozkmina
moge jeszcze powiedzieć że ja przezroczystego MMC nawet z nalotem nie miałem ale ja zacząłem późno przygode bo w 2019 ale za to czasami bylo bardziej zanieczyszczone czasem mniej i różniło się czasami kształtem a tak btw jak się przypatrzycie dobrze tym białym to gdzie nie gdzie są przezroczystawe z białym nalotem
ważniak
- Status:
Tak to na pewno NIE jest 3mmc w typie miękkiej bryłki -a takiego kryształu lekko szklisto -białego lub białego ( zależnie od batchu- i jak pójdzie synteza)bomba97 wrote: ↑3 years agoto tak jak myslalem chujowo
Dodano po 9 minutach :
jadł juz to ktos i nie nie chodzi mi o sorty atomowe czy od kinga tylko o ten bo widac ze to calkowicie cos innego panowie jak smak? jest posmak i zapach hmm koperku pietruchy czy cos w ten desen?