Latest post of the previous page:
kubus98, Xd a w krysztale wiesz jaka jest czystość ? Wiesz, że czystość np 97 procent jest praktycznie nie do zrobienia a jednak ludzie w to wierzą ?3-MMC - Metaphedrone, 3-Methylmethcathinone
3-MMC - Metaphedrone, 3-Methylmethcathinone
Jestem właśnie po testach 3MMC od ChemCentrum. Bardzo mi się spodobało, niezłe zdziwienie miałem jak zobaczyłem ile to trzyma. I nie wiem czy to tylko moje subiektywne odczycie, ale zaledwie jedna aplikacja dostarczyła mi ponad godzinną zabawę Bardzo dobry odczynnik, robi mega robotę. Na pewno powrócę do niego, jak najbardziej polecam
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Kurwa ja tez najbardziej lubilem 3mmc kiedys ale troche mam ograniczony budzet wole 3cmc wziac taniej a jak pojde gdzies do roboty to musze spróbowac jeszcze tego 3mmc comówisz bo ty sie widze znasz dobrze i jestes na biezaco.
no fakt troche drogie to mmc ale czytajac opinie to chyba warte swojej ceny
Cenę pewnie wyznacza dostępność przynajmniej tak mi się wydaje, że jeśli fabryka ma ograniczone zdolności a sami wiecie jaka jest ciężka sytuacja z 3-MMC to taki towar może być warty nawet dużo więcej a i tak chetnych się pewnie znajdzie niemało. I ja wolę szczerze przepłacić nawet jeszcze mocniej ale mieć tą trójeczke taka jak ma być i taka jak była kiedyś, bo te sorty takie śmierdzące pudrowe co były rok temu w ogóle mnie nie przekonywały. To co jest teraz dostępne to spelnienie naszych mokrych snów z ostatni kilku lat wiec chyba nie ma co narzekać.
Zamówiłem szczurkowi 3MMC od Katy a że mój szczurek nie testował nic od 5 dobrych lat to jaką dawkę mu zaaplikować na początek testów żeby miło spędził czas i go za bardzo nie wystymulowało? Zależy mi żeby czuł lekki nieogar i dużą euforię. Czy ten towar od Katy to fajna jakość?
Niebawem będę miał możliwość przetestować 3mmc od Katy także również zdam relacje
Daj koniecznie znać jak najszybciej bo bede w przyszlym tygodniu robić tam zamówienie to może 3mmc sobie dorzuce
[mention]ChemCentrum[/mention], ma bardzo fajny sort Przy zbiciu toperki na 3cmc min 2tyg Działa wyśmienicie
Lepiej nie przyćmiewac bo wtedy jest zake**iście
Przy lekkiej tolerancji podane solo też jest bardzo fajnie
Lepiej nie przyćmiewac bo wtedy jest zake**iście
Przy lekkiej tolerancji podane solo też jest bardzo fajnie
Tak jak kolega wyżej napisał - sort 3MMC od ChemCentrum to czysta petarda. Euforia, długi czas działania, podwyższone libido, i chęć rozmowy z towarzystwem. Bardzo przyjemny odczynnik, do którego z pewnością będę wracać.
Kurcze dawno nie mialem przyjemnosci kosztowac dobrego 3mmc a to zbiera dobre opinie, chyba zamowie jeszcze dzisiaj zeby do weekendu doszlo
Jeśli dawno nie próbowałeś 3mmc to wal śmiało do ChemCentrum. Najlepsze na rynku
Tak jak kolega wyżej napisał - pobieraj 3-MMC śmiało od ChemCentrum. Dużo euforycznego działania to jest to, czego z pewnością możesz się spodziewać. Testowałem wielokrotnie.
Zdecydowanie najlepsza substancja wśród RC.
100mg-200mg sniffem. Nie więcej niż 1g na jedną dobrą vixe.
100mg-200mg sniffem. Nie więcej niż 1g na jedną dobrą vixe.