Latest post of the previous page:
Wszyscy polecacie 3MMC od tego Vendora - przekonuje mnie to
Latest post of the previous page:
Wszyscy polecacie 3MMC od tego Vendora - przekonuje mnie to
Spróbuj, naprawdę warto. Leciałem na tym cudeńku chyba z 3 dni, i tak zajebiście mi się grało w gierkę na laptopie, że nie mogłem się od niego oderwać. Każda czynność sprawiała mi ogromną przyjemność, i muszę przyznać że mega pozytywnie się zaskoczyłem, gdy posmakowałem tej trójeczki od ChemCentrum. Bardzo miło wspominam te badania.
Niestety się skończyło wszyscy czekamy na powrótBendfellsTM wrote: ↑1 year agoSpróbuj, naprawdę warto. Leciałem na tym cudeńku chyba z 3 dni, i tak zajebiście mi się grało w gierkę na laptopie, że nie mogłem się od niego oderwać. Każda czynność sprawiała mi ogromną przyjemność, i muszę przyznać że mega pozytywnie się zaskoczyłem, gdy posmakowałem tej trójeczki od ChemCentrum. Bardzo miło wspominam te badania.
Ja tez uwielbiam grac na 3mmc Na stimach sie nie da bo czlowieka za bardzo nosi ale na 3mmc na sile staram sie mocno skupicBendfellsTM wrote: ↑1 year agoi tak zajebiście mi się grało w gierkę na laptopie, że nie mogłem się od niego oderwać
Potrafi dostarczyć tej zajebistej euforii, też lubie mega badania tego rc. Ostatnio jadłem sort od chemcentrum ale szkoda że nie ma go już na stanie bo był mega
tak świetny był ktoś ma info kiedy znowu będzie dostępny?
Właściwie tylko raz miałem styczność z 3mmc gdzie byłem stuprocentowo pewny, co do składu. Pierwsze co rzuca się w oczy to kolor, jest zdecydowanie bardziej mleczny, przyjemniejszy dla oka. Więcej białego aniżeli przezroczystego. Kryształy raczej duże, o nieostrych, obłych kształtach. Działanie zdecydowanie na plus w stosunku do 3mmc czy 4cmc, bo miałem kilka różnych i ten zdecydowanie wystrzeliwał najmocniej, zalewa cię serotonina, robi się pluszowo przyjemnie. Kilka razy walnąłem iv i wjazd jest niesamowicie przyjemny, o wiele lepiej niż morfina IV. Zdecydowanie nie truje tak samo jak chlory, czujesz się po prostu dobrze po zażyciu.Mirabelka wrote: ↑4 months agopoprosze znawcow o zebranie tutaj informacji jakie cechy ma 3mmc. zapach, smak, dzialanie na nos (splyw, draznienie itp.), najczesciej spotykany wyglad. zjazd, efekty po koncu badan (zasypianie). ogolnie cechy odrozniajace albo podobne do innych RC. po prostu jak najlatwiej je rozpoznac na oko i nos.
dziekuje
Brak słów tyle powiemMirabelka wrote: ↑4 months agopoprosze znawcow o zebranie tutaj informacji jakie cechy ma 3mmc. zapach, smak, dzialanie na nos (splyw, draznienie itp.), najczesciej spotykany wyglad. zjazd, efekty po koncu badan (zasypianie). ogolnie cechy odrozniajace albo podobne do innych RC. po prostu jak najlatwiej je rozpoznac na oko i nos.
dziekuje
nie sądzisz ze to głupie? Efekty po końcu badań są chyba zależne od tego jak bardzo jesteś styrana cpaniem i ile tego wpierdolisz. Czy jesz czy spisz w nocy zamiast robić maratony 3 dniowe.
Mi wystarczy, że przeczytałem Twoje bzdury, więc jaki jest sens odpowiadać na to, co napisałeś? Nawet nie mogę się z tym utożsamić. To jest tak głupie i naciągane, że brak słów xD Tyle razy jadłem te 3 MMC i tak łatwo odróżnić to od chloro, a ty nadal nie wiesz jaki przepływ ma 3 MMC i wciąż pytasz o takie bzdury, że to tragedia xD Jazda jest indywidualna w zależności od zjedzonej ilości więc mogę tylko powiedzieć, że 3 MMC jest gorzkie, ale ten sam rodzaj może wyschnąć i może nie mieć już tej goryczki i może wydawać się mocniejszy. Zjadłem to gówno od owcy i to prawdziwy twardziel 3mmc, po którym brzydkie tyłki zamieniają się w bardzo piękne, a konar płonie jak poyebany