Latest post of the previous page:
GrzybeQ, Majster jak dostaniesz info o 4mmc mozesz tez podeslac info3 mmc
3 mmc
Ja również chętnie przygarnął bym jakiś namiar, GrzybeQ dostałeś jakieś bliższe info w tym temacie?
Ktoś coś --> PriV
3 mmc
Jestem ciekaw tej substancji... calkiem swiezo pojawila sie w kilku ofertach vendorow a ewidentnie CMC to nie jest. Przypuszczam że bardziej zbliżone do mefa niż może się wydawać mimo że gdzieś tam na amerykanskich forach czytalem ze to zupelna nieprawda. Dlatego nie chce siac fermentu 
Chyba gdzies sam zamowie, sprawdze i dopiero wtedy dam znac w porownaniu do innych. Mimo wszystko fajnie ze wchodza do sklepow nowe rzeczy nawet po tych wszystkich banach. Balem sie ze bedzie wylew jeszcze bardziej zmiksowanego badziewia a tu prosze, chyba wracamy do korzeni...

Chyba gdzies sam zamowie, sprawdze i dopiero wtedy dam znac w porownaniu do innych. Mimo wszystko fajnie ze wchodza do sklepow nowe rzeczy nawet po tych wszystkich banach. Balem sie ze bedzie wylew jeszcze bardziej zmiksowanego badziewia a tu prosze, chyba wracamy do korzeni...

3 mmc
Ale to chyba bardziej na zasadzie, że skoro ban jest na prawie wszystko, to co za różnica sprzedawać/kupować 3mmc czy 3cmc?
Ja spróbowałem po raz pierwszy i zawód okrutny. Albo sort był tragiczny albo coś z aplikacją popierdzielone. Trzeba będzie na spokojnie zbadać.
Ja spróbowałem po raz pierwszy i zawód okrutny. Albo sort był tragiczny albo coś z aplikacją popierdzielone. Trzeba będzie na spokojnie zbadać.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój