3CMC

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
don_sciecha30
Szczur
Newbie
Topic author

3CMC

Unread post by don_sciecha30 » 5 years ago

Od jakiego V teraz najlepiej 3CMC?

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

3CMC

Unread post by Legend » 5 years ago

don_sciecha30
a co cię interesuje w 3cmc ? speed ? eufo? Jakie masz doswiadczenia ?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Bohaloth
Blister
Newbie

3CMC

Unread post by Bohaloth » 5 years ago

josiek
A czym się różni struktura 3-cmc od struktury 3-cmc? Dla mnie to bez sensu, że jedno 3-cmc różni się w działaniu od drugiego, choć każdy vendor podaje tą samą strukturę - to nie logiczne.
3-cmc z dobrą syntezą to takie, które działa:
- Empatycznie
- Euforycznie
- Pobudzająco
- Poprawione libido

Inaczej w moim odczuciu 3-cmc ma zmienianą strukturę, lub błędną / zasyfioną syntezę.

Status:
Legend
Użytkownik

3CMC

Bohaloth
Tak jak najbardziej się z tobą zgadzam!
Ale jak widzisz... 3-cmc są z różnych fabryk :( i mają różną syntezę, dlatego idealnej teraz nie doświadczysz ;(

Ale zawsze można pomóc don_sciecha30
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Bohaloth
Blister
Newbie

3CMC

Unread post by Bohaloth » 5 years ago

josiek
Idzie jeszcze znaleźć bardzo dobrą, lub choć na poziomie syntezę tej substancji i nie oszukujmy się - niewielu vendorów ma tak dobrych dostawców.
Nie promuję i nie reklamuję tutaj sklepu, ale z syntezą przynajmniej na poziomie aktualnie spotkałem się tylko od dwóch vendorów - od ChemCloud / Predatora (sądzę, że sorty są te same, lub synteza przynajmniej w 90% podobna), oraz od sklepu z końcówką .org
Chociaż i tam zdarzają się słabsze rzuty, no nic się nie poradzi - jak mówiłeś, ciężko teraz o "ten" sort.

Status:
Legend
Użytkownik

3CMC

Bohaloth wrote:
5 years ago
spotkałem się tylko od dwóch vendorów - od ChemCloud / Predatora (sądzę, że sorty są te same, lub synteza przynajmniej w 90% podobna),
chodzi ci o ice old czy micro ?
Bohaloth wrote:
5 years ago
Chociaż i tam zdarzają się słabsze rzuty, no nic się nie poradzi - jak mówiłeś, ciężko teraz o "ten" sort.
ja polecam jeszcze 3cmc od atoma

Status:
Chlastusmate
Dyso-sensei
Użytkownik

3CMC

Unread post by Chlastusmate » 5 years ago

Chwalone jest 3mikro od 3c tylko zrace

Status:
LittleFox
Blister
Newbie

3CMC

Unread post by LittleFox » 5 years ago

Marze o dobrym 3c...

Status:
Legend
Użytkownik

3CMC

Chlastusmate wrote:
5 years ago
Chwalone jest 3mikro od 3c tylko zrace
nie tylko 3C ma ten sort, to samo także jest w legalchem i pred ...

Status:
Kudlaty250
Narkotykacz
Użytkownik

3CMC

Unread post by Kudlaty250 » 5 years ago

Każdy zachwala aktualne 3c mikro a mi jakoś nie podchodzi pod względem dawek które trzeba przyjmować kosmiczne...działanie fajne ale bardzo krótkie można jeść to bez końca jak dla mnie z każdym miesiącem się pogarsza jeszcze parę miesięcy temu było w miarę ostatnim sortem micro z którego byłem w pełni zadowolony było micro od rchem na wakacje
To tylko moje zdanie

Status:
Prezydent
Opiowrak
Użytkownik

3CMC

Unread post by Prezydent » 5 years ago

Na dzien dzisiejszy nie ma dobrych trójek. Pamiętam dwa trzy lata temu od kogokolwiek się wzięło to robiło robotę czy to był ice czy behemoth czy yellow .wystarczyĺa jedna kreska i od razu chciało się żyć teraz od kogo kolwiek bym nie wziął to dziaĺanie zupełnie odwrotne człowiek przybity nie chce się nic robić trzeba zjeść od razu 2 Gramy żeby lekko smyrnęlo ale to i tak nie to co kiedyś .

Status:
Kokaspaniel
Dyso-sensei
Akokalipsa

3CMC

Unread post by Kokaspaniel » 5 years ago

Prezydent wrote:
5 years ago
Na dzien dzisiejszy nie ma dobrych trójek. Pamiętam dwa trzy lata temu od kogokolwiek się wzięło to robiło robotę czy to był ice czy behemoth czy yellow .wystarczyĺa jedna kreska i od razu chciało się żyć teraz od kogo kolwiek bym nie wziął to dziaĺanie zupełnie odwrotne człowiek przybity nie chce się nic robić trzeba zjeść od razu 2 Gramy żeby lekko smyrnęlo ale to i tak nie to co kiedyś .
Mylisz się kolego, 3cmc ICE big Cristal to bardzo dobry sort który obecnie ma kosmita. Dawki 50mg dają fajnego lekkiego speeda, chęć do działania, większe zalewają euforią bez nadmiernego speeda.
Polecam.
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!

Status:
Prezydent
Opiowrak
Użytkownik

3CMC

Unread post by Prezydent » 5 years ago

:shifty: Ice big crystal preda bardziej działaniem przypomina 4cmc niż trójkę. Taka leniwa kanapowa . Po zapodaniu 200 na jedną i 200 na drugą wbija się nieogar. Już dużo lepszy jest ten mikro. No i bez przesady 50 robi robotę ? Trójki mają to do siebie że trzeba konkretnie walić żeby był efekt . 50 to możesz wziąć nepa . Wątpię żeby ktoś po zapodaniu 50 trójki cokolwiek poczuł . 3cmc trzeba zeżreć sporo żeby hulać tym bardziej dzisiejsze sorty.

Status:
Kokaspaniel
Dyso-sensei
Akokalipsa

3CMC

Unread post by Kokaspaniel » 5 years ago

Sypie na wagę więc wiem co mówię. Jeżeli dobre sorty na kogoś nie działają to trzeba zadbać o suplementacje i zbić tolerkę.
Prawda że przypomina lekko 4cmc, jednak działanie 4cmc jednak nieco inne. Ten nieogar to wydaje mi się że właśnie za duża dawka na raz. Oczywiście ja mówię tu tylko o sniff nie o oral, nie testowałem oral tego sortu bo sniff za dobrze działa.
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!

Status:
BMXFOREVER
Sniffiarz
Newbie

3CMC

Unread post by BMXFOREVER » 5 years ago

Powiem wam, że Slikowa burszytnowa trójka robi robotę, tyle że od vendora który ma to samo, temat znałem, badałem nieraz, a tu taki myk jak przyjebałem 300mg to niepowiem majtki lekko osrane :wtf: