4,4'-DMAR - 4,4'-Dimethylaminorex
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4,4'-DMAR / 4,4'-Dimethylaminorex - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about 4,4'-DMAR / 4,4'-Dimethylaminorex - effects, description.
CAS Nr: 1445569-01-6
4,4'-DMAR Zwany potocznie "Serotoni" , ponoć jeden z niewielu euforyków, który da się waporyzować. Jednak przez bardzo długi czas rozkładu, łatwo o ZS - nie jest to zabawka.
Co myślicie o tym związku? Nie znaleźliśmy tematu, więc dodajemy
CAS Nr: 1445569-01-6
4,4'-DMAR Zwany potocznie "Serotoni" , ponoć jeden z niewielu euforyków, który da się waporyzować. Jednak przez bardzo długi czas rozkładu, łatwo o ZS - nie jest to zabawka.
Co myślicie o tym związku? Nie znaleźliśmy tematu, więc dodajemy
- WIĘCEJ
- LEPIEJ
- TANIEJ
- WESELEJ
Ja to miałem I brałem ale dawno przed 2k15.
Tylko nie mogę sobie przypomnieć.
Pamiętam Aby, że sniff to był samo maso
BOLCHEMIST_COM A będziesz to miał?
Tylko nie mogę sobie przypomnieć.
Pamiętam Aby, że sniff to był samo maso

BOLCHEMIST_COM A będziesz to miał?
Ciężki temat.
Któryś z aminoreksow posiadał dwa enancjomery (albo izomery?) W tym jeden toksyczny i to on był przyczyną wszystkich zatruć w tamtych czasach.
Tak samo któryś z aminoreksow (o ile nie wszystkie) bardzo szybko ulega rozpadowi.
Bodaj kilka tygodni i nadaje się do kosza.
Nie myśleliście o ogólnodostępnych halogenowych aminoreksach ? 4c-mar b-mar itp ?
Ktoś szerzej opisał by działanie substancji, dawkowanie i to jest też w jakimś stopniu stymulant?
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE

Grruby Be careful with this compound.
Methylaminorexes have been a problem in my country since many people died in the use of 4,4'-DMAR one summer - which was an accidental exchange on the part of the trader, and delinquents overdosed themselves because they thought they were getting the usual compounds (expected to cathinones)
It doesn’t belong specifically to stimulants, they’re closer to consumer drugs.
There’re stimulants with much safer/known effects are on the market.
Methylaminorexes have been a problem in my country since many people died in the use of 4,4'-DMAR one summer - which was an accidental exchange on the part of the trader, and delinquents overdosed themselves because they thought they were getting the usual compounds (expected to cathinones)
It doesn’t belong specifically to stimulants, they’re closer to consumer drugs.
There’re stimulants with much safer/known effects are on the market.

I always tell the truth. Even when I lie. 

4,4dmar byl przepiekny 3,4dmar rowniez...il**ec***istry mieli 2014
Jak libido po tym?
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Ja poprosiłem o sampelek 4,4'-DMAR przy zakupach u Bolka. Jak dostane to coś więcej skrobne w tym temacie.
Kamilwajha, testowałem ale bezsensownie wrzuciłem 4,4 DMAR po schodzeniu z bani 5mapb WIĘC tak naprawde NIC nie wiem o 4'4 DMAR bo to że byłem dalej dziwnie wytrzepotany to żadna wiedza ani relacja

yakubu86, wspomniałem znajomemu o tym czy kupić. To powiedział żebym absolutnie pod żadnym pozorem tego nie próbował. Testował to już nie raz w życiu.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
4,4dmar jest zajebisty tak jak 3,4dmar tylko pod warunkiem że to faktycznie te pochodne aminorexu...w 2019 był vendor który miał aminorex ale 4f-mar.. był bardzo średni..powiedziałbym nawet hujowy
Real 4'4-DMAR is the best entactogen i've encountered. It's better than any of the APBs, MDMA, MMCs, etc. It's literally a 6+ hour roll that is super clean and euphoric. It is easy to go overboard on it, and there was a period in time where I had some crazy stimulant psychosis after being awake multiple days. I saw action figures literally moving and fighting each other, paintings were coming to life/moving, but my thought process was clear still and I understood that it was just the drugs. I also had some horrible brain zaps for the following days, but like I mentioned that was from abuse. Keep the dose from 40mg-100mg and don't redose. It also creates an amnesia like quality very similar to MDMA or 4MMC (rolling in general does this).