Jak ktoś testował, miał przyjemność zarzyc ten związek od tego vendora prosiłbym o recenzje. Sam przymierzam się do zakupu.
Wiadomość moderatora
Shop Profile: BOLCHEMIST_EU
Wiadomość moderatora
..jeśli chodzi o libido to raczej nie ma tej zwierzęcej chcicy jak po ketonach..za to nie ma problemu z erekcja przynajmniej ja nie miałem..w sumie to ten dmar przypomina trochę jakbyś 4bmc z metafetami a zmieszał tylko z przewagą sero..jest jakaś dopaminka który cały czas działa ale delikatnie..noradrenaliny to ja w tym nie czułem w ogóleKamilwajha wrote: ↑2 years agowiktororban01, jak libido po tym, czytałem że to trochę niebezpieczne
nie oczekujcie od tych smarów jakiegoś wypierdolić..one nie dają jakiegoś mocnego jebniecia czy Lesku chyba, że zajebiesz dużą dawkę bez rolety i doświadczenia z dragami ale to niebezpieczne więc odradzam...działanie jest trochę inne od ketonów....dużo bardziej łagodne i rozłożone w długim czasie odczucia...działanie się powoli skrada i z każdą chwilą jest co raz milej..później działanie się stabilizuje i utrzymuje długi czas..działa trochę jakby w tle..jak ktoś szuka jebniecia jak po 4mnc/3mmc i tego uderzenia na początku to się zawiedzie...za to substancja jest zajebista i przyjemna sama w sobie..pełna kontrola i swobodne samopoczucie bez jakiegoś dyskomfortu i nienaturalnego zachowania między ludźmi...
Nie słuchajcie tego gadania dmar solo. I dopiero potem możecie myśleć o jakichś mixach.wiktororban01 wrote: ↑2 years agoMyślę że ten dmar by się super skomponował z odpowiednio dobrano dawka ipph..
wiktororban01 wrote: ↑2 years agoczy Lesku chyba, że zajebiesz dużą dawkę bez rolety i doświadczenia z dragami ale to niebezpieczne
mordo ja mówię o sposobie w jaki odczuwa się jego psychoaktywne działanie...farmakologicznie oczywiście, że są dużo bardziej niebezpieczne i groźne od ketonów...mianowicie chodzi o to, że on jest w pewien sposób podobny do działania 3mmc ale bez wyraźnego peaku i wyjebania z kapci..3mmc wchodzi szybko konkretnie aż jest efekt wow na początku, szbo schodzi i część...tutaj proporcja sero do dopy jest niby podobna ale on wkeca się wolno i długo działa..bardziej sedatywne i w tle...ale trzeba uważać z dawkami i to mocno bo może nie wybaczyć bledow...a jak już miksować z czymś to pod żadnym pozorem z innymi sero..ewentualnie czysta dopa, stąd mój pomysł na ipphluki985 wrote: ↑2 years agoNie słuchajcie tego gadania dmar solo. I dopiero potem możecie myśleć o jakichś mixach.wiktororban01 wrote: ↑2 years agoMyślę że ten dmar by się super skomponował z odpowiednio dobrano dawka ipph..
wiktororban01 wrote: ↑2 years agoczy Lesku chyba, że zajebiesz dużą dawkę bez rolety i doświadczenia z dragami ale to niebezpieczne
Wiesz, że aminorexy były posądzane o toksyczności w stosunku do organizmu ?