4-CEC BLUE Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-CEC BLUE ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 4-CEC BLUE from Predator-rc
ONE AND ONLY
Może ktoś się wypowiedzieć? albo dać foto produktu
Badacz nie z tego świata...
Podobno jeden z mocniejszych sortów 4-cec i wygląda obłędnie choć osobiście nie sprawdzałem.
dlatego czekam na foto
Sam nie mam już fotografi ale powiem że zarzuciłem to na nos i się zdziwiłem zalew eufori mnie zalał, nie było tak jak w cmc inaczej, ale nawet nie wiem czy to była taka cecowa fazka, aktywny produkt, chociaż Predator ma dużo lepsze 6/10 nisko ale to tylko dlatego że Predator ma takie meksyki w katologu że to kosmos
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
White BisOne sprawdź oralnie, zarzuć bombkę 400mg, a jak się nie boisz to 600mg i zobacz jak działa dawki sprawdzane nawet o połowę większe więc się nie zabijesz.
Już tak robiłem ale ja miałem jakieś powidoki po tym, samego ceca nie lubie są lepsze proszki, co do tego sortu to zadziwiająco aktywny ale jestem chyba za dużym bykiem bo wolę większą pizde.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
500mg zarzuciłem fajny chill ,rozleniwienie ,ogólnie kanapowiec
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia"
jeszcze jest różowy CEC ale nie ma go na sklepie jak ktoś chce to wystarczy napisać do zamówienia
" 1G RÓŻOWY CEC ! " i do każdego zamówienia bez względu na kwote czy promocje dodamy całkiem za darmo !
" 1G RÓŻOWY CEC ! " i do każdego zamówienia bez względu na kwote czy promocje dodamy całkiem za darmo !
ONE AND ONLY
Wygląda Kosmicznie
Niebawem recenzja 4CEC Blue.
Niebawem recenzja 4CEC Blue.
- Attachments
-
- C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_140(1).jpg (30.46 KiB)
-
- Krystaliczna Mgławica Kosmiczna
- C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_140.jpg (31.4 KiB)
Dorzuciłem sztukę do rakiety tak spontanicznie, z ciekawości.
Jakoś mnie tknęło bo dawno temu jak dopiero wchodził 4cec a na rynku byly jeszcze same zajebiste 4cmc to znajomy rzucił prezent
4 cec niebieskie.
Co to jest w ogóle? Informacji i recenzji o 4cec jeszcze wtedy na necie prawie nie było.
To był KOZAK !!! Potem badałem wiele sortów 4cec ale to bylo zupełnie co innego.
*** 4 C E C B l u e ***
Wrzucono na zbitej tolerce na pierwszy ogień.
250mg oral
Wchodzi po ok 30 minutach. Inaczej niż. 4cmc. Więcej tu ożywienia ( nie speedu ). Więcej efektu rozmycia kolorów, jaskrawości i delikatne tylko rozpiepszenie obrazu. Muzyka brzmi świetnie. Głowa upojona jak po alko ale bez zwały. O wiele ciekawsze odczucia fizyczne niż przy 4cmc. Nie tylko wbija w fotel. Jest uczucie rozpływania się ale i lekkości. Można normalnie działać. Czuć tą prawdziwą euforię bez pustego uwalenia.
Peak trwa ok 1 godziny.
Po godzinie od pierwszej wrzutki idzie 150 mg sniff.
Od razu mówię, że to trochę mit że cec działa tylko oral. Działa sniff. Działanie nie jest słabsze a po prostu inne.
Aplikacja jest łagodniejsza niż przy 4cmc. Po kilku minutach jest dość mocne podbicie fazy. Eufo jest bardziej kreatywne. Empatia podbita. Sporo ciekawych myśli. Eufo na maxa.
Peak po sniff jest krótszy ale mocniejszy.
4CEC Blue to kozak sort. Sprawdzałem wiele sortów i może ze dwa razy trafiłem na lepszy.
Mocna rzecz.
Jakoś mnie tknęło bo dawno temu jak dopiero wchodził 4cec a na rynku byly jeszcze same zajebiste 4cmc to znajomy rzucił prezent
4 cec niebieskie.
Co to jest w ogóle? Informacji i recenzji o 4cec jeszcze wtedy na necie prawie nie było.
To był KOZAK !!! Potem badałem wiele sortów 4cec ale to bylo zupełnie co innego.
*** 4 C E C B l u e ***
Wrzucono na zbitej tolerce na pierwszy ogień.
250mg oral
Wchodzi po ok 30 minutach. Inaczej niż. 4cmc. Więcej tu ożywienia ( nie speedu ). Więcej efektu rozmycia kolorów, jaskrawości i delikatne tylko rozpiepszenie obrazu. Muzyka brzmi świetnie. Głowa upojona jak po alko ale bez zwały. O wiele ciekawsze odczucia fizyczne niż przy 4cmc. Nie tylko wbija w fotel. Jest uczucie rozpływania się ale i lekkości. Można normalnie działać. Czuć tą prawdziwą euforię bez pustego uwalenia.
Peak trwa ok 1 godziny.
Po godzinie od pierwszej wrzutki idzie 150 mg sniff.
Od razu mówię, że to trochę mit że cec działa tylko oral. Działa sniff. Działanie nie jest słabsze a po prostu inne.
Aplikacja jest łagodniejsza niż przy 4cmc. Po kilku minutach jest dość mocne podbicie fazy. Eufo jest bardziej kreatywne. Empatia podbita. Sporo ciekawych myśli. Eufo na maxa.
Peak po sniff jest krótszy ale mocniejszy.
4CEC Blue to kozak sort. Sprawdzałem wiele sortów i może ze dwa razy trafiłem na lepszy.
Mocna rzecz.
pomimo tego ,że oficjalnie jestem uczulony na wszelakie bieda-ketony, ten jako jedyny mi najbardziej odpowiada
Narkotyki są złe.
Przeproś je, zapraszając na wspólne imprezowanie jeszcze tego wieczoru!
Przeproś je, zapraszając na wspólne imprezowanie jeszcze tego wieczoru!