4-CMC and EUTYLONE MIX
4-CMC and EUTYLONE MIX
Got some eutylone and 4-CMC, thinking of mixing them together. Has anyone tried this combination? What dosage?
4-CMC and EUTYLONE MIX
Moim zdaniem taki mix to nie najlepszy pomysł. Lepszym byłoby danie trochę NEP'a bądź alfy...ale co kto lubi
4-CMC and EUTYLONE MIX
Na errowidzie znalazłem wpis jak ktoś wziął 90 mg eutylonu oralnie i miał jakieś 5h dobrej fazy. Było to mieszane z trawą i później z flualprazolamem żeby złagodzić zejście.
Czyli z errowidu wynika ze jakieś 50mg na żołądek może dać łatwą do ogarnięcia fajna fazę bez shiz.
Jak to wyjdzie w mixie z 4-CMC ? nie wiem.
Wiem tyle że przeżyłem w życiu masę różnych mixów i większość wychodzi dobrze chodzi tylko to o to żeby mieć później jak zasnąć czyli chociaż tego blanta zajarać. Jak ktoś weźmie o dużo za dużo to wtedy benzo na ostro żeby zasnąć i nie narobić przypału w czasie kiedy łapią kogoś schizy.
Czyli z errowidu wynika ze jakieś 50mg na żołądek może dać łatwą do ogarnięcia fajna fazę bez shiz.
Wiem tyle że przeżyłem w życiu masę różnych mixów i większość wychodzi dobrze chodzi tylko to o to żeby mieć później jak zasnąć czyli chociaż tego blanta zajarać. Jak ktoś weźmie o dużo za dużo to wtedy benzo na ostro żeby zasnąć i nie narobić przypału w czasie kiedy łapią kogoś schizy.
4-CMC and EUTYLONE MIX
Nie próbowałem ale eutylon sam w sobie mnie nie przekonuje jako stymulant
Myślę, że taka dawka przebije działanie 4cmc.Only Perfect wrote: ↑1 year agoNa errowidzie znalazłem wpis jak ktoś wziął 90 mg eutylonu oralnie i miał jakieś 5h dobrej fazy. Było to mieszane z trawą i później z flualprazolamem żeby złagodzić zejście.