4-CMC and EUTYLONE MIX

Research chemicals mix proposals.
Status:
lxslice
Szczur
Newbie
Topic author

4-CMC and EUTYLONE MIX

Unread post by lxslice » 1 year ago

Got some eutylone and 4-CMC, thinking of mixing them together. Has anyone tried this combination? What dosage?

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

4-CMC and EUTYLONE MIX

Unread post by mbside » 1 year ago

lxslice wrote:
1 year ago
Got some eutylone and 4-CMC, thinking of mixing them together. Has anyone tried this combination? What dosage?
Moim zdaniem taki mix to nie najlepszy pomysł. Lepszym byłoby danie trochę NEP'a bądź alfy...ale co kto lubi

Status:
lxslice
Szczur
Newbie
Topic author

4-CMC and EUTYLONE MIX

Unread post by lxslice » 1 year ago

mbside, why so? Have you tried it?

Status:
Only Perfect
Dyso-sensei
Newbie

4-CMC and EUTYLONE MIX

Unread post by Only Perfect » 1 year ago

Na errowidzie znalazłem wpis jak ktoś wziął 90 mg eutylonu oralnie i miał jakieś 5h dobrej fazy. Było to mieszane z trawą i później z flualprazolamem żeby złagodzić zejście.
Czyli z errowidu wynika ze jakieś 50mg na żołądek może dać łatwą do ogarnięcia fajna fazę bez shiz.

Jak to wyjdzie w mixie z 4-CMC ? nie wiem.

Wiem tyle że przeżyłem w życiu masę różnych mixów i większość wychodzi dobrze chodzi tylko to o to żeby mieć później jak zasnąć czyli chociaż tego blanta zajarać. Jak ktoś weźmie o dużo za dużo to wtedy benzo na ostro żeby zasnąć i nie narobić przypału w czasie kiedy łapią kogoś schizy.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

4-CMC and EUTYLONE MIX

Unread post by mbside » 1 year ago

lxslice wrote:
1 year ago
mbside, why so? Have you tried it?
Nie próbowałem ale eutylon sam w sobie mnie nie przekonuje jako stymulant
Only Perfect wrote:
1 year ago
Na errowidzie znalazłem wpis jak ktoś wziął 90 mg eutylonu oralnie i miał jakieś 5h dobrej fazy. Było to mieszane z trawą i później z flualprazolamem żeby złagodzić zejście.
Czyli z errowidu wynika ze jakieś 50mg na żołądek może dać łatwą do ogarnięcia fajna fazę bez shiz.

Jak to wyjdzie w mixie z 4-CMC ? nie wiem.

Wiem tyle że przeżyłem w życiu masę różnych mixów i większość wychodzi dobrze chodzi tylko to o to żeby mieć później jak zasnąć czyli chociaż tego blanta zajarać. Jak ktoś weźmie o dużo za dużo to wtedy benzo na ostro żeby zasnąć i nie narobić przypału w czasie kiedy łapią kogoś schizy.
Myślę, że taka dawka przebije działanie 4cmc.

Status:
Leser
Opiowrak
Użytkownik

4-CMC and EUTYLONE MIX

Unread post by Leser » 1 year ago

lxslice, ja bym nie kombinował. 4cmc ma cię chillować a eutylon tylko zabije frajdę z tej czwórki. Takie moje zdanie.