4-CMC GOLD HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-CMC GOLD HQ ze sklepu Enzo-chem.cc | In this topic, we write opinions and reviews about 4-CMC GOLD HQ from Enzo-chem.cc
- Attachments
-
- 4-cmc-gold-hq.jpg (171 KiB)
Testowane w weekend.
Jest kozak w choooy.
Metoda podania 250mg sniffem. Wchodzi szybko. Działanie bardziej euforyczne niż Orange. Mniej speeda. Bardzo dobra i udana czwóreczka. Nikt się nie zawiedzie.
Przy podaniu 400mg sniffem totalnynie ogar. Klatkowanie obrazu. Libido mocno w górę. Ale nie tak jak przy 3cmc czy nepie ale się chce i normalnie żagiel idzie postawić
Zjazd lekki. Bez schiz. Nie ma problemów z ciśnieniem i kardiozwaly. Nie potrzebowałem nawet benzo. Zeszło i spanie samo się włącza i można spać. Rano lekka zwała.. Browar i pół clona załatwiło sprawę. Naprawdę polecam
Bardzo dobry i aktywny odczynnik
9,5/10
Jest kozak w choooy.
Metoda podania 250mg sniffem. Wchodzi szybko. Działanie bardziej euforyczne niż Orange. Mniej speeda. Bardzo dobra i udana czwóreczka. Nikt się nie zawiedzie.
Przy podaniu 400mg sniffem totalnynie ogar. Klatkowanie obrazu. Libido mocno w górę. Ale nie tak jak przy 3cmc czy nepie ale się chce i normalnie żagiel idzie postawić
Zjazd lekki. Bez schiz. Nie ma problemów z ciśnieniem i kardiozwaly. Nie potrzebowałem nawet benzo. Zeszło i spanie samo się włącza i można spać. Rano lekka zwała.. Browar i pół clona załatwiło sprawę. Naprawdę polecam
Bardzo dobry i aktywny odczynnik
9,5/10
Kupie ale dopiero na początku przyszłego mieszka licze że będzie jeszcze lepsze od Orange.
nie potrafisz korzystać z forum? czy masz Schalltanz'a w ignorowanych i nie możesz przeczytać jego opinii nad twoim pytaniem?
Dodano po 1 godzinie 47 minutach 2 sekundach:
mega wypas. mamy nowy przebój.
- Attachments
-
- IMG_0516.JPG (469.95 KiB)
OK. teraz regeneracja neuroprzekaźników, a w dniu urodzin polskiego księdza, twórcy polskiej szkoły bioelektroniki i elektromagnetycznej teorii życia Włodzimierza Sedlaka dogłębne próby Golda.
wam też życzę regularnego detoxu aby cieszyć się pełnią doznań ulubionych smakołyków.
wam też życzę regularnego detoxu aby cieszyć się pełnią doznań ulubionych smakołyków.
Piekny crystalius aż ślinka cieknie.lek_na_syfa wrote: ↑2 years agonie potrafisz korzystać z forum? czy masz Schalltanz'a w ignorowanych i nie możesz przeczytać jego opinii nad twoim pytaniem?
Dodano po 1 godzinie 47 minutach 2 sekundach:
mega wypas. mamy nowy przebój.
Cześć
Zamawiałem z tak +/- trzy tygodnie temu, powiem tak oby tak dalej.
Temat jest naprawdę świetny, prawie mógłbym powiedzieć że najlepszy z jakim
miałem do czynienia. Dawkować można na
spojnie raz na godzinkę, a stan fajnie się
utrzymuje. Ku mojemu zdziwieniu nie ma wielkiego ciśnienia na dorzutke.
Kontakt z vendorem bardzo sprawny. Wvsvłka szybka. Na duży plus muszę pochwalić metodę płatności w sklepie, łatwiej i prościej się chyba już nie da
Zamawiałem z tak +/- trzy tygodnie temu, powiem tak oby tak dalej.
Temat jest naprawdę świetny, prawie mógłbym powiedzieć że najlepszy z jakim
miałem do czynienia. Dawkować można na
spojnie raz na godzinkę, a stan fajnie się
utrzymuje. Ku mojemu zdziwieniu nie ma wielkiego ciśnienia na dorzutke.
Kontakt z vendorem bardzo sprawny. Wvsvłka szybka. Na duży plus muszę pochwalić metodę płatności w sklepie, łatwiej i prościej się chyba już nie da
Dziwne że po 3 potężnych bombach Golda nie moge zasnąć. Mimo że zarzucilem 1,5g temu Clona 0,6mg
Druga tabsa poszla aby zwalczyc pobudzenie i zasnąć jeszcze przed tym az kazdy powstaje z lozek.
Szczac sie chce juz max a odlac sie nie moge bo zestresowany za bardzo. Mały fiutek nic nie działa. Już dwa razy bylem i nic.
Ahh te moje dziwaczne loty.
Dodano po 15 minutach 37 sekundach:
Dobra już git. Sikniete amen. Gdyby nie ta potrzeba pompy co pol godziny lub nieco rzadziej to fajniejszy byłby Swiat. Enzo w tym Goldzie co tak pobudza? Wczesniej 3 dni temu analoga sampla+orange tez zjedzone no i tak golda w klilku malych bombach dodalnem koniec. Mialem 4 piwa juz w sobie pocdczas trykania. Po Analogu cieplej ok milnie dziala
Druga tabsa poszla aby zwalczyc pobudzenie i zasnąć jeszcze przed tym az kazdy powstaje z lozek.
Szczac sie chce juz max a odlac sie nie moge bo zestresowany za bardzo. Mały fiutek nic nie działa. Już dwa razy bylem i nic.
Ahh te moje dziwaczne loty.
Dodano po 15 minutach 37 sekundach:
Dobra już git. Sikniete amen. Gdyby nie ta potrzeba pompy co pol godziny lub nieco rzadziej to fajniejszy byłby Swiat. Enzo w tym Goldzie co tak pobudza? Wczesniej 3 dni temu analoga sampla+orange tez zjedzone no i tak golda w klilku malych bombach dodalnem koniec. Mialem 4 piwa juz w sobie pocdczas trykania. Po Analogu cieplej ok milnie dziala
Nie moglem zasnąć tej nocy co oralem wchlanialem te mini sample + Golda ze 2 bombki 200mg poszly. Ale to kuzwa nic bo ja o 10 dopierdoliłem dwie lajny Golda (300mg) jak tylko dwoedzialem sie że dziewczyna znika na zakupy i 2 noc przychodzi a ja dalej problemy z zaśnieciem. Mimo że o 18 już probowalem zasnąc a udao sie dopiero okolo 23-24 wreszcie jebnąc w kime.
Tak jakby jakiś nieduży speedzik w tym siedział.
Tak jakby jakiś nieduży speedzik w tym siedział.
No Gold ma coś w sobie co pobudza. I jak faza schodzi nie idzie zasnąć jak po normalnym 4cmc. Przerabiałem to samo co Ty. 2-3 clony bo jakieś wkręty już mi się wpierdalaly do głowy że też do kibla ciężko było wyjść i problem z odlaniem się
A sort jest mega dobry i robi koza robotę
A sort jest mega dobry i robi koza robotę
Też z deczka nie mogłem usnąć, ale buszek MJ zrobił swoje i mnie zmogło. Materiał dobry.
Schalltanz, haha do kibla to ja się bałem wyjść max. Schizy były ostre i to nawet po 1 clonie. Dopiero 2 pozwolił później zasnąć a odlać się musiałem w końcu pójść bo chyba bym się obszczał w łóżku gdybym się nie odważył