Latest post of the previous page:
johny981, spoko , a mógłbyś polecić coś od tego v co byłoby najbardziej zbliżone do 3cmc4-CMC ORANGE HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
4-CMC ORANGE HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Widzę vendor sam się odzywa super postawa a wezmę 25 na próbę wierzę że się nie zawiodę. Dam opinie jak przetestuje.
In almost 20 years of experience I can say that what you write is half true: certain substances are born colored without impurities ..
Ryniek, nie.zawiedziesz się. Chociaż na Twoim miejscu poczekalbym na powrót. Nepa i fake Coco.
Wiadomość moderatora
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
luki985, In the realization of the substances there are chemical processes that lead to having colors different from white. The same MDMA can be created in at least 3 methods with different final colors.
Many laboratories are looking for the least expensive and dirty way to do their job and that is why I repeat that I agree with you halfway.
; -]
Many laboratories are looking for the least expensive and dirty way to do their job and that is why I repeat that I agree with you halfway.
; -]
Ja to mieszałem z fake Coco i było zajebiście.
biorę 4 bo ma zajebiste opinie a ja się tylko opiniami sugeruję. Ale dzięki za info. Już ogarnąłem bitcoina możemy się bawić 10 po wypłacieSchalltanz wrote: ↑2 years agoRyniek, nie.zawiedziesz się. Chociaż na Twoim miejscu poczekalbym na powrót. Nepa i fake Coco.
Mały sampel, dobre oceniam 8/10
Dobry euforyk z nutką speeda!
Dobry euforyk z nutką speeda!
masz może foto tego fake Coco i 4 ?
Ryniek, niestety nie. Nigdy nie zdąże zrobić foto bo leci kreska a po kres to już nie foto mi w głowie
Bierz i się nie zastanawiaj nawet. 4cmc wymiata
Jak wróci fake Coco i nep i będzie ten sam bath to jesteśmy w niebie
Bierz i się nie zastanawiaj nawet. 4cmc wymiata
Jak wróci fake Coco i nep i będzie ten sam bath to jesteśmy w niebie
zakończyłem swoja przygodę z porcją tej 4-ki. jest naprawdę dobra. jedyne co mnie nie cieszy to styrany nią kinol. na szczęście Rinopanteina daje powoli radę.
4rka kozak wypierdala z planszy jak się takie po 200 sniffuje to jest miodzio
Orange to mistrz w swojej klasie. Minimalnie lepszy od golda za sprawą większej ilości speeda co mi akurat odpowiada. Petarda. Prima sort. Tu się nie ma co zastanawiac
Brac póki jest.
Najlepsza czwórka jaka miałem okazję testować!
10/10
Brac póki jest.
Najlepsza czwórka jaka miałem okazję testować!
10/10