4-Methyl-hexedrone
4-Methyl-hexedrone
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-Metylo-hexedron - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about 4-Methyl-hexedrone - effects, description.
Kiedyś produkt na chwilę pojawił się u synthetics. Ciekawi mnie działanie tej substancji. Myślę, e dla osób lubiących lekkie euforyczne stimy bez wypierdol substancja mogłaby być w sam raz ale to tylko moje przypuszczenia
Kiedyś produkt na chwilę pojawił się u synthetics. Ciekawi mnie działanie tej substancji. Myślę, e dla osób lubiących lekkie euforyczne stimy bez wypierdol substancja mogłaby być w sam raz ale to tylko moje przypuszczenia
4-Methyl-hexedrone
No tylko z dużo mniejszą norka i ubokami. Ponoć 4mhexedron był tak naprawdę niegdyś zbanowanym hexedrone czyli opisy hexedron jak kokainopodbne są bardzo trafne... Kurwa jak ja bym chciał takiego coke like stima z fajnym euforycznym wejściem nienachalnym stimem krótkim działaniem i małymi ubokami... Wiem wiem większość hexenozerxow by tego nie poczuła ale ja no nie cierpię nadmiaru noradrenaliny i chciałbym taki lekki eufostim... Mam nadziej ze w końcu pred wprowadzi ten hexedron i wyklepie na tym fake koko <3 są na tym świecie jeszcze ludzi którzy wychowali się na kładkach takich jak koks a taka alternatywa rckowa która dawałaby namiastkę tego to była by dla mnie i dla wielu ziemia obiecana... Dużo ludzi którzy lubią klasyczne dragi właśnie omijają obecne dopalacze szerokim łukiem ale jakoś miło wspominają czasu lajtowego komolino z 2009...wiec z takim produktem dobrze wypromowanym vendor mógłby zyskać sporo odbiorców dla których Alfy hexenyi inne gownatk trucizna nie dragi... Mam nadzieję że predek nie zawiedzie i w końcu to zrobi bo wiem że mu się to oplaci
4-Methyl-hexedrone
wiktororban01, 4mpd to podobno jakies gowno, a przeciez 3cmc klepie podobnie do kokainy jak zrobisz troche przerwy czy sie myle?
Wiecej serotoniny ale speed nienachalny i praktycznie brak zjazdu.
Podobnie zreszta do 3fpm, tylko tu ciezej zasnac jak wiecej przerobisz.
Wiecej serotoniny ale speed nienachalny i praktycznie brak zjazdu.
Podobnie zreszta do 3fpm, tylko tu ciezej zasnac jak wiecej przerobisz.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
4-Methyl-hexedrone
No nie 4metbtl hexedron i hexedron są dużo gładsze, przejrzyste i krótsze niż pentedron lub 4mpd a 3fph to już raczej roboczy stim jak ipph
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
Oczywiście dla fanów hexenu lub alf to hexedron lub 4mhexedron to będzie gówno bo słabe lekkie i krótkie a mi właśnie chodzi o lekkie i krotkie
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
Oczywiście dla fanów hexenu lub alf to hexedron lub 4mhexedron to będzie gówno bo słabe lekkie i krótkie a mi właśnie chodzi o lekkie i krotkie
4-Methyl-hexedrone
Między pentedronem a hexedronem jest taka różnica jak między bufedronem a pentedronem.
Albo żeby to łatwiej zobrazować między nepem a nehem.
Różnice - zwłaszcza przy n-etylach widać przy jednym góra dwóch wrzutach. Potem i tak zostaje głównie stymulacja.
Mam dziwne wrażenie, że 90proc tego co piszesz o pentku pochodzi z opisów na forach.
Tak pentek jak buf czy hexedron to średnie stymulanty z docelowo duża ilością noradrenaliny i rozdrażnienia.
W czasach w których mozesz mieć wszystko pchasz się w wymarłe substancje za którymi płaczą sentymentalne ćpuny nie biorące pod uwagę tego, że dziś zainteresowanie tymi substancjami wyraziloby kilka procent ćpunów.
A przy nich zostaliby tylko Ci nie przezarci nehem/nepem/chlorami/efylonem.
Jak na rynek rc to daje to bardzo małe pole manewru.
Ci przezarci mocnymi spidami albo nie odczuliby działania albo działanie ograniczyłoby się do rozdrażnienia i pustej nor-adrenalinowej stymulacji.
Poprzeczka, dla nowych produktów, została podniesiona dość wysoka.
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
Zwłaszcza, że metylowe analogi - o czym pisałem setki razy - mają po 1 wyższe dawkowanie a po 2 generują więcej metabolitów i to cięższych niż pierwowzory.
4-Methyl-hexedrone
Raczej to zalezy od organizmu, tolerki i dawki. W takiej kolejnosci.
Kiedys jak zajebalem 150mg (myslalem ze mi nos rozkurwi ) to poczulem sie o niebo lepiej niz po jakiejkolwiek kokainie. Na dodatek trzymalo jakos 2-3h.
To bylo na poczatku mojej przygody z rc, od kiedy troche szalalem na 3cmc to 3fpm dzialalo srednio-slabo, a sort raczej wydaje sie byc taki sam.
Psychodela, psychodeliczny styl!
4-Methyl-hexedrone
Akurat hexedron nie działa mocno na noradr tylko bardziej na norelinefryne więc nie powoduje takiego roztrzęsienia a o 4mhexedronie były już też opinie że jest to raczej dopaminowe polepszenie samopoczucia i orzeźwienie bez nadmiernej stymulacji
4-Methyl-hexedrone
Noradrenalina to inaczej norepinefryna.
Zlituj się bo po raz 30 nie będę tłumaczył, że każdy węgiel więcej kumuluje noradre.wiktororban01 wrote: ↑4 years agohexedronie były już też opinie że jest to raczej dopaminowe polepszenie samopoczucia
4-Methyl-hexedrone
Gówno prawda. To czemu 4mpd jest mniej spidujacy niż pentek, czemu 4mmc jest bardziej eufo niż metkat, czemu 4MMA jes bardziej eufo, mniej spiduje niż metamfa, czemu 4metylometylofenidst jest dużo bardziej euforyczne, mniej spidujacy i działa krócej jeśli chodzi o stymulacje nz sam metylofenidat. Dużo na tym forum teorii a w praktyce później wiele rzeczy wygląda inaczej. Skoro jest kilka opinii o hexedronie i metylo hexedronie ze są euforyczne to nihy po huj ktoś miałby klamac
4-Methyl-hexedrone
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
4-Methyl-hexedrone
Lobby hexedronowe. Zawsze jak wyprodukują tego za dużo i nie schodzi to później zachwalają w necie
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME