Latest post of the previous page:
Nie mogę się doczekać Waszych opinii4-MMC ANALOG Bolchemist.eu - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: BOLCHEMIST_EU
4-MMC ANALOG Bolchemist.eu - opinions, reviews, effects, description
- Attachments
-
- 4MMC Analog
- IMG20220721013331~2.jpg (1.18 MiB)
yakubu86, wygląda zajebiscie na prawdę dobrze swoją drogą coś mu to przypomina. Cos dobrego
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Kamilwajha, no mi też się podoba. Niestety dobry wygląd nic nie gwarantuje. Musze czekać cierpliwie do soboty wieczora a już bym z chęcią odkurzył to nosem
Czekam z niecieepliwoscia
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Poszedl oral okolo 300mg w kapsie jakos 20 min temu zarzucony. No i sniff ze 150 przed chwila. Czuje cieplo i libido lekko podwyzszone. Tak poza tym to nic wiecej jeszcze sie nie dzieje. Ogladam mecz Legia - Zaglebie jak narazie. Choc jest parcie na seksy ale idzie hamować. Do tego 1 piwko koncze aby gorzki smak przelykac.
Part 2. Pewnie klepne po wchlonieciu calego 1g. Mysle do 24 to rozpracowac bo jutro na grilla o 13 musze byc gotowy
Part 2. Pewnie klepne po wchlonieciu calego 1g. Mysle do 24 to rozpracowac bo jutro na grilla o 13 musze byc gotowy
Możecie śmiało pobierać jestem po testach. Choć nie bylo drgania obrazu czy tam jakiegoś nieogaru na jaki liczyłem ale tak bardziej działają na mnie 4CMC a nie 4MMC. Wezme to jeszcze raz jak będzie aby zapodać tak jak chce. Bo tym razem schizy nie pozwoliły mi na bestresowe rozsypanie sobie tematu i walenia sniffem. Niemal wszystko poleciao oralem. Pozdro mordy, licze też na opinie innych!
Hej, jestem nowa w te klocki (oczywiście testowało się jak się było pięknym i młodym, ale zazwyczaj był to puder nie do konca wiadomego pochodzenia)
Dzisiaj przyleciał do mnie gołąb od Bolchemist_com, (tutaj pochwała za długość lotu, chyba był na redbullu )
Mianowicie przesyłka jest w krysztale, a niestety nie miałam wiekszej styczności z nim, juz rozkruszyłam odrobine i wlecialo kilka sniffow, splywu w ogole nie odczuwam, moze dlatego, ze ww. byly wielkosci zapalki, balam sie wieksza dawka leciec, bo gotuje bigos
Do sedna, moje pytanie brzmi, jak zrobic "bombke" bezposrednio z krysztalu, czy rozkruszyc jak do sniffa?
Dzisiaj przyleciał do mnie gołąb od Bolchemist_com, (tutaj pochwała za długość lotu, chyba był na redbullu )
Mianowicie przesyłka jest w krysztale, a niestety nie miałam wiekszej styczności z nim, juz rozkruszyłam odrobine i wlecialo kilka sniffow, splywu w ogole nie odczuwam, moze dlatego, ze ww. byly wielkosci zapalki, balam sie wieksza dawka leciec, bo gotuje bigos
Do sedna, moje pytanie brzmi, jak zrobic "bombke" bezposrednio z krysztalu, czy rozkruszyc jak do sniffa?
- Attachments
-
- IMG_20221221_190838.jpg (2.16 MiB)
mnie po kryształkach zawsze mulilo. Po prochu rzadko.
cześć. czy mozna zamówić to tradycyjnym przelewem? Jak kontakt z vendorem? po polsku?
Serio? Zrób dobrze sobie i vendorowi i minimalizuj ryzyko. Żadnych przelewów!