Latest post of the previous page:
Pali w klame sorcik????4-MMC Analog Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: sandheavens
4-MMC Analog Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
może trochę piecze,ale proponuje do buzi i małą kreseczką w nos po aplikacji oralnej
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
To jest najlepsza opcja podania to przy mmc.YourNightmare wrote: ↑3 years agomoże trochę piecze,ale proponuje do buzi i małą kreseczką w nos po aplikacji oralnej
Bombka i na wejściu lajka.
Jest pięknie
A jak libido po tym???
Dodano po 34 minutach 12 sekundach:
Da rade na mega sexsik????
Dodano po 34 minutach 12 sekundach:
Da rade na mega sexsik????
ja tam nawet na maczankach lubię ostry seksik,na tym analogu jak masz zrytą banie jak ja,to paaaaanie,ruchanie jak ta lala xD
Ooo to juz mi sie podoba kolezanka tez bedzie po tym zadowolona?
koeżanka po 4mmc analog to Cie schrupie i zgwałci.
Będzie w niebowcięta
seks po tym siuwaksie jest obledny, az robie sie mokra na sama mysl
No i ja też xD
Analog 4 mmc tak dobrego analogu dawno nie jadłam ,daje mega euforie,klatkowanie obrazu,libido po tym odczynniki jest wysokie idealny produkt na wieczorne spotkania z partnerem lub partnerką,najlepiej brać trochę sniffem i oralem bo dopiero wtedy pokazuje prawdziwy pazur sam sniff nie da takiej przyjemnej fazy
kurcze a ja nie widze nadal ani jednej rzetelnej opinii
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Jak doleci to postaram się zrobić.
Ale mimo braku takiej szczegółowej opini i tak zamówiłem i nie żałuję bo produkt jest przedni.
Ale mimo braku takiej szczegółowej opini i tak zamówiłem i nie żałuję bo produkt jest przedni.
serioo taki kosioremk jest z tego analogu? chyba pobiere
Zamówione 5g 4mmc analogu, tak się o to prezentuje sorcik, dostałem jedną wielką kryształową bryle, która łatwo się kruszy i jest ciut wilgotna + troche miału, którego nie wysypałem. Niebawem testy!
- Attachments
-
- 186193542_3087468064822369_8125416981325092511_n.jpg (380.7 KiB)
wyjebany sort w holere, zamieniam to na chlory, a fakt ze 50 litrów... każdy szczur szczęśliwy przetyrana troche klamra, lepiej wrzucać oral skończyłem na dawce 400mg oral i 200 snifem, blogostan wireczko moja bardziej temu w strone 3mmc, pobieram nastepna 50 sandheavens, jest dalej ten sort ?
Polecam kozacki odczynnik, mój pierwszy analog 4mmc, dużo lepsze od chlorów dużo ma z 3mmc z 4mmc niestety nic wspólnego, nie wychodziłem poza dawki 400mg, oralnie lepiej działa substancja 200mg + sniff na wejsciu zrobil mega robote na ponad 2h, wyjaralem w tym czasie paczke szlugów i nabrałem obrotów, sort jest empatyczny, wydajny jak na euforyki i fajną odskocznia od chlorów. Ciekawe co tam jest, bo robi mega robote, coś jak mmc, ale ma też speeda i wkręte w to co robisz Zjeba nie odczuwalna, można normalnie jeść i spać, przepalane fake haszem daje fajny psychodeliczny efekt i euforyczne doznania czwórki