Latest post of the previous page:
Jak działanie tego analogu ma się do 3cmc/2mmc, warto wziąć na próbę, czy raczej efekty są zbliżone?4-MMC ANALOG Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: sandheavens
4-MMC ANALOG Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
Śmieszna sprawa, proszek do kitu, brak jakichkolwiek podobieństw z analogiem 4'ry, robi tak, jakby nie mógł. Siano lepiej na pomoc dla powodzian przelać, a temat odesłać do naganiaczy którzy ten odpad chwalą.
Jestem wielkim fanem 4-MMC i 4-CMC. Twoim zdaniem, jak to wygląda najbardziej?
Dziękuję Ci.
Dziękuję Ci.
Od: sandheavens,
Ilość Zamawiana:5g
Nazwa produktu: 4MMC ANALOG
Wygląd produktu: (zabrudzenia itd.): photo
ROA: oral, sniff
Czas działania: 60 - 90 min
Zaaplikowano: 250-300 mg
Profil działania: Here, the proverb confirms the 4MMC analog: don't judge the product by its appearance For the first time, I see the 4MMC analog in this form - powder. But I have to say it's great
I tried sniff and oral and I personally liked the oral application more, because as you may have noticed in my previous reviews, I like more euphoria :)In my opinions Eupho/Speed 60/40
This analog is almost perfected, one can work even among people because he feels great, libido is also at +++. Sniff does not hurt and the effects start after 5 minutes, in the case of oral after about 30 minutes. and last sniff - 60min, oral - 90 min.
The only downside is the terribly fast-growing tolerance, but it can only be with me. You just have to try:)
Ogólna ocena: 8.5/10
Podsumowanie:must try analog 4MMC
thx sandheavens,
Ilość Zamawiana:5g
Nazwa produktu: 4MMC ANALOG
Wygląd produktu: (zabrudzenia itd.): photo
ROA: oral, sniff
Czas działania: 60 - 90 min
Zaaplikowano: 250-300 mg
Profil działania: Here, the proverb confirms the 4MMC analog: don't judge the product by its appearance For the first time, I see the 4MMC analog in this form - powder. But I have to say it's great
I tried sniff and oral and I personally liked the oral application more, because as you may have noticed in my previous reviews, I like more euphoria :)In my opinions Eupho/Speed 60/40
This analog is almost perfected, one can work even among people because he feels great, libido is also at +++. Sniff does not hurt and the effects start after 5 minutes, in the case of oral after about 30 minutes. and last sniff - 60min, oral - 90 min.
The only downside is the terribly fast-growing tolerance, but it can only be with me. You just have to try:)
Ogólna ocena: 8.5/10
Podsumowanie:must try analog 4MMC
thx sandheavens,
Pracować wśród ludzi? to chyba nie wskazane po ŻADNYM z analogów. Przecież oczy zamieniają się jak u kosmity w CZARNE i japa też plastikowa się robi no chyba że rzeźbi się wśród jednookich ukrainćów którzy niewiele już widzą to tak.
pulyr, haha idź do ludzi. To sobie idź. 4MMC waliłem jedynie w obecności ziomków jak już mowa o jakiś ludziach. W pracy to PRZYPAŁ jest być pod wpływem dobrego analogu. Niby się ogarnia ale oczy i mimika japy już nie ta sama.
pulyr, jesteś chodzącym przypałem TO PRĘDZEJ. Ty to jeden z tych co wali amfetamine co dzień i wmawia sobie i innym że po nim nie widać rób tak dalej nie widać po tobie NIC a NIC albo piasek walisz i faktycznie.
Spoko odczynnik, sniff daje mniej frajdy niżeli oral,.
Wchodzi fajnie euforycznie, mowa o oralu,a po czasie pizda na stronieoczach lekka, libido up i euforyczne pierdolnik i nie ogar przez jakiś czas.
Dorzutki są aktywne nadal, ale do. Zasu.
Z pewnością produkt spodobać się może.
Wchodzi fajnie euforycznie, mowa o oralu,a po czasie pizda na stronieoczach lekka, libido up i euforyczne pierdolnik i nie ogar przez jakiś czas.
Dorzutki są aktywne nadal, ale do. Zasu.
Z pewnością produkt spodobać się może.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Witam, ja zamówiłem 4mmc analog na próbę, a otrzymałem inną substancje, w podpisanym opakowaniu, czy była to pomyłka czy zamierzone działanie?
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!
Not tested on animals!
Odczynniki dobry działa fajnie euforycznie i speedowo najlepiej działa oralem dobry produkt
insanemaid, sure only oral sniff is weak but oral is IT:))
Fajna konsystencja, trochę taki cukier puder. Nosa nie uruwa. Źrenice powiększone, ale nie ma tragedii i do Żabki można wyskoczyć. Dobrze działa na wene.
GitMajstrr, mógł byś podać jakie mniejwiecej dawkowanie?
Dostałem brudno brązowy materiał, sniff wypada blado. Oral pokazuje pazury nie uświadczyłem typowej euforii ale znaczna poprawę nastroju i wzrost empatii (chęć gadania,pisania z ludźmi) muzyka wchodziła lepiej.
stosunek jakość cena uważam za akceptowalny
stosunek jakość cena uważam za akceptowalny