4-MPHP - pMPHP, PV-4

Substances with a mainly stimulating effect like: HEX-EN, 4MPD, alfa-PVP MDPHP, APHP, APVP, APIHP, PV-8, pentedrone.
Status:
Rudyppz
Dyso-sensei
Użytkownik
Topic author

4-MPHP - pMPHP, PV-4

Unread post by Rudyppz » 8 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-MPHP - pMPHP, PV-4 - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about 4-MPHP - pMPHP, PV-4 - effects, description.

Wzór strukturalny:
Image
CAS: 34138-58-4
Wzór sumaryczny: C17H25NO
Masa molekularna: 259.385 g/mol
IUPAC: (RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-hexanone

Status:
Junkie
Ssak
Użytkownik

4-MPHP - pMPHP, PV-4

Unread post by Junkie » 7 years ago

dokladnie wpierdalalem to 2 lata temu na nie istniejacej juz miejscowce ziomeczek ogarnal to nawet nie wiedzial co to kurwa jest i mowil ze niby meta bo ci co to dali tez pewnie nie wiedzieli co to kurwa jest, bylo sprowadzane z czech "podobno" ale ok XD. Juz na miejscu szczury po 100 mg jeszcze nie bylem tak wprawiony w boju jak teraz XD po wpierdoleniu tego moj mozg zaczal pracowac na 300% na wszystko mialem chec, wszystko wydawalo sie przydatne, gadka kleila sie nieziemsko zajebiscie dlugosc trwania to bylo chyba z 3 godziny lub 4 ogolnie byla the best alfa ever jaka jadlem, Porownac moge to tylko do mdphp. Dobitki tez robily swoje bania trwala tak przez 2 tygodnie.

jesli o zjazd kaman to kurwa zombie z siebie mozna tym zrobic ja nie umialem mowic naprzyklad poki nie zjadlem kolejnego weza XD pzdr. :wave:
#POWIEDZ DLACZEGO?

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

4-MPHP - pMPHP, PV-4

Unread post by 4mmc » 7 years ago

Junkie to skąd wiesz że to było akuratp MPHP/4-MPHP - PV-4
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

4-MPHP - pMPHP, PV-4

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

MPHP a właściwe 4- MPHP nazywany inaczej PV4 najsilniejszy moim zdaniem pirolid, testowany w dawkach nawet małych daję dość duże wrażenia.

Białawy puder, puch.

Efekty:
-Raush dopaminowy,
-Nachalny speed.
-Poczucie nieśmiertelności.
-Utrata kontroli nad czasem.
-Stymulacja

Wady i zjazd.
-Problemy z Potencją
-Podwyższenie ciśnienia.
-Możliwe Paranoje.
-huśtawka emocjonalna

Jeden z pierwszych doświadczeń z alfami, na samym początku było wielkie pobudzenie, chęć rozmowy, ale także samego słuchacza, po tej substancji człowiek czytał człowieka jak książkę, było dużo wspaniałych tematów, degustacja samego ciosu dopaminowego, adrenalina która w nas siedziała.

W pierwszych kontaktach nie było zauważalnych jakiś, nieznośnych stanów, lekka amotywacja, odwodnienie.

Po ciągu na tej substancji można było zauważyć pogłębiającą się depresje, zaczynając od dawek ok. 50mg po paru dniach stosowania dawki trzeba było pomnożyć, do momentu kiedy przekroczyły one 150mg na jedną porcję.

Tolerancja rośnie bardzo szybko, zniszczenia które powoduje ta substancja, to głównie rozszczep osobowości.

Detoksykacja jest szybsza przy użyciu suplementu (Mianowicie) L-glutaminy , stwierdzam że ten pirolid wyniszcza tą proteinę.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

4-MPHP - pMPHP, PV-4

Unread post by 4mmc » 7 years ago

NIESTETY ZDELEGALIZOWANE :(
DLACZEGO WSZYSTKO CO DOBRE JUŻ ODESZŁO :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
JohnyTest
Szczur
Użytkownik

4-MPHP - pMPHP, PV-4

Unread post by JohnyTest » 7 years ago

O jezu pamietam moja historie i jedno jedyne zetkniecie z ta substancja. Spotkalem sie tego dnia z moja serdeczna przyjaciolka. Po chwili rozmowy mowi ze ma jakis proch o nazwie MPHP i czy idziemy sprobowac ja juz wtedy bylem zaprawiony w boju wiec bez chwili wachania poszlismy do toi toi'a po drodze. Jestesmy w srodku, kolezanka wysypuje wegoze po 200 mg na pierwszy strzal. Mysle sobie pojebalo ja a jeszcze mialem detox 1 tydzien juz ale ok. Wegoze zjedzone zadzialalo w mgnieniu oka. Efekty oszalamiajace, baardzo mocny slowotok, chcec podrozowania, robienia wszystkiego jednoczesnie niczego totalny GOD MODE. Peak trzymal z 30 min 40 max sama korba po tych 200 mg trwala do 2 godzin dobitki po 100, 150 tez robily swoja robote. Na drugi dzien czulem sie jak gowno mialem duza hustawke emocjonalna, paranoje i inne lęki. Pojebany zjazd jednym slowem trzeba miec dobra psychike na ten czas gdy zwal dopadnie nas XD ale ogolnie gra warta swieczki. POLECAM. :thumbup:
TESTY, RECENZJE, W IMIĘ NAUKI OCZYWIŚCIE.

Status:
White BisOne
Sniffiarz
Użytkownik

4-MPHP - pMPHP, PV-4

Unread post by White BisOne » 7 years ago

A to już nielegalne ? ja pamiętam że rozwalałem znajomych tym prochem. :twisted:
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.