4CL PVP+4CMC+3MMC opłaca się mixować ?

Research chemicals mix proposals.
Status:
Odkurzacz2000
Ssak
Newbie
Topic author

Unread post by Odkurzacz2000 » 4 years ago

Siemanko. Właśnie lecą do mnie 3 smakołyki z czego najwięcej sennych doświadczeń mam z 3mmc i z 4cmc ale zawsze osobno. Do tego 4CL PVP, którego jeszcze nigdy nie miałem okazji wyśnić. Co myślicie o mixie 3mmc + 4CL PVP albo zamiast 3mmc zmiksować z 4cmc ? Z tego co zdążyłem się zorientować raczej nikt nie poleca mixować 2 substancji oddziaływujących bezpośrednio na serotoninę (4cmc + 3mmc) z kolei 4CL PVP to chyba czysta dopaminka ?

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 4 years ago

Odkurzacz2000, Miałeś senność po 3MMC? :E Jakieś lewe 3MMC trafiłeś. :?
Moim skromnym zdaniem, nie opłaca się mieszać 3MMC ze stymulantami pokroju ALFY. Już bardziej 4MMC / 4CMC, bo samo 3MMC (sniffem) powinno przyspieszać, wzmocnić tempo rozkminek, wzmocnić gaworzenie i najważniejsze - LIBIDO, bo to własnie wyznacznik dobrego 3MMC i 3CMC.
Panom chce się prawie zawsze bardzo ruchać - Paniom nie zawsze. :E
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Odkurzacz2000
Ssak
Newbie
Topic author

Unread post by Odkurzacz2000 » 4 years ago

3mmc zawsze mnie jakoś na miękko klepnie :D Coś w rodzaju takiego mega rozleniwienia, dlatego myślałem, czy by nie dowalić np. z 50mg PVP. Sniff właśnie u mnie przoduje i raczej innych dróg podania nie biorę pod uwagę chyba, że już klama mówi dobranoc to p.o. Ale to już ostateczność raczej. Z innej beczki to jak czytam to ludzie np. walą bombkę i dociągają, to też daje alternatywny profil działania rozumiem ?

Chyba rzeczywiście coś wcześniejsze sorciki były lipne bo strzał z 120mg 3mmc porobił i to dobrze dobrze :D Pewnie jak zejdzie to zarzucę 4cl pvp tak delikatnie z 50mg żeby zobaczyć jak skomponuje będę updatować.

po paru testach mogę śmiało powiedzieć, że przy zarzucaniem 4cmc można od czasu do czasu dorzucić 4CL PVP ale uwaga bo daje to konkret strzała. Ja na 300mg 4cmc użyłem ok. 60mg 4CL PVP- z racji iż samo 4CL PVP ma wręcz destrukcyjne wejście (piecze, jakby się jakiś kwas zaaplikowalo) w nos to polecam dorzucić te 4CL PVP 60mg do 60mg 4cmc zmieszać i dopiero formować linię (wejście w tym przypadku jest dużo bardziej przystępne).

Wiadomość moderatora

scalono