4cmc+5f adb

Trip reports - descriptions of your trips.
Status:
Anonim23
Newbie
Topic author

4cmc+5f adb

Unread post by Anonim23 » 6 years ago

Witam wszytkich serdecznie!
Połączenie tych 2 substancji moim zdaniem powinno być,, klasyką,,
Wiem że różne substancje na każdego działają różnie, ale zaobserwowałam iż 5f adb a w sumie produkt gotowy z niego jakim jest maczanka w proporcji 1-15 bądź 1-20, świetnie współgra z ketonami i aktywuje ponownie ich moc, oczywiście wszystko w granicach rozsądku, taka kompatybilność działa gdy zaczyna nam schodzić powoli główne działanie 4 cmc i poprawiamy to jednym buszkiem 5f adb, większa ilość już przebija i jest kanowa faza, jeden Buch aktywuje ponownie klefedronowy pik, którym można cieszyć się kolejne 30 min czasem nawet i do godziny.
Wiadomo no jest pobudzenie, gadatliwosc, moim zdaniem jest to ekonomiczne, gdyż nie trzeba dobijać kolejnej kreski tylko jeden Buch załatwia sprawę.
Aczkolwiek żeby nie było tak kolorowo, gdy kończy się działanie po zapaleniu kolejny Buch nie sprawi iż dostaniecie trzeci raz pik, nie ma tak dobrze, to tylko jednorazowe Przedłużenie, ale działające za każdym razem po zażyciu każdej kolejnej dawki 4cmc.
Testowane na 4 osobach w tym mnie, każda miała tak samo bądź bardzo podobnie.

Status:
Anonim
Newbie
Topic author

4cmc+5f adb

Unread post by Anonim » 6 years ago

inne kanna czy naturka tez podbija w taki sposob :mrgreen:

Status:
Anonim23
Newbie
Topic author

4cmc+5f adb

Unread post by Anonim23 » 6 years ago

Inne na mnie nie działają i naturka
Jedno jedyne prawilne 5f adb dzięki wam kochani chiniole za nie albowiem ratuje moją dupe