4CMC + 3CMC + HEXEN

Research chemicals mix proposals.
Status:
DanSzybki
Blister
Newbie
Topic author

4CMC + 3CMC + HEXEN

Unread post by DanSzybki » 1 year ago

Siema.
Mix prosty 4cmc hq i 3cmc + HEXEN. Wszystko testowane na trzech zawodników.
Proporcje podane w przybliżeniu:
0.7 4CMC HQ
0.7 3CMC.
HEXEN 50 mg prosto do podzielonej ze wszystkiego na 3 kreski (tamte szczurki nie dorzucaly hexa)

4CMC i 3CMC zmieszane równomiernie i podzielone na trzy kreski. Do swojej kreski dosypalem ~ 50mg hexenu powder.
Zajebalismy po kresce tego mixu.
Jak weszło to była pizda konkret. Wixa przy jakimś techno. Fazę bym opisał bym jako serotoninowo dopaminowo noradrenalistyczną. Mieszanka w działaniu bardzo zbliżona do fazy po 2.5 pillsa Spongebob w kształcie jego sylwetki koloru żółtego. Chłopaki też czuli głęboką euforię przyjemne dla mnie zawroty głowy przepełniająca energię i szczęście. Peak był długi nie pamiętam ile trwał lecz potrzebę dorzutki samego 4CMC poczułem po ok. 30 minutach.

Mix dla szczurów lubiących dobra energię.
Jeżeli masz nie przebadany temat zalecam spróbować wszystkiego oddzielnie. Na początek zalecam małą uczuleniowe - kreske max 50 mg. Pamiętaj jezeli temat jest w stanie "powder" powąchaj i rozpoznaj zapach. Nigdy nie wiadomo czy żołnierz vendora nie pomylił się w pakowaniu. Powder może być silnym opioidem.
Aby mix działał w pełnej mocy zalecam przerwy w testach oraz dostarczanie prekursorow neuroprzekaznikow - w w internecie znajdziecie produkty które zawierają te prekursory np. Tryptofan prekursor serotoniny zawarty w suszonym dorszu.

Status:
tidas
Sniffiarz
Newbie

4CMC + 3CMC + HEXEN

Unread post by tidas » 1 year ago

DanSzybki wrote:
1 year ago
Siema.
Mix prosty 4cmc hq i 3cmc + HEXEN. Wszystko testowane na trzech zawodników.
Proporcje podane w przybliżeniu:
0.7 4CMC HQ
0.7 3CMC.
HEXEN 50 mg prosto do podzielonej ze wszystkiego na 3 kreski (tamte szczurki nie dorzucaly hexa)

4CMC i 3CMC zmieszane równomiernie i podzielone na trzy kreski. Do swojej kreski dosypalem ~ 50mg hexenu powder.
Zajebalismy po kresce tego mixu.
Jak weszło to była pizda konkret. Wixa przy jakimś techno. Fazę bym opisał bym jako serotoninowo dopaminowo noradrenalistyczną. Mieszanka w działaniu bardzo zbliżona do fazy po 2.5 pillsa Spongebob w kształcie jego sylwetki koloru żółtego. Chłopaki też czuli głęboką euforię przyjemne dla mnie zawroty głowy przepełniająca energię i szczęście. Peak był długi nie pamiętam ile trwał lecz potrzebę dorzutki samego 4CMC poczułem po ok. 30 minutach.

Mix dla szczurów lubiących dobra energię.
Jeżeli masz nie przebadany temat zalecam spróbować wszystkiego oddzielnie. Na początek zalecam małą uczuleniowe - kreske max 50 mg. Pamiętaj jezeli temat jest w stanie "powder" powąchaj i rozpoznaj zapach. Nigdy nie wiadomo czy żołnierz vendora nie pomylił się w pakowaniu. Powder może być silnym opioidem.
Aby mix działał w pełnej mocy zalecam przerwy w testach oraz dostarczanie prekursorow neuroprzekaznikow - w w internecie znajdziecie produkty które zawierają te prekursory np. Tryptofan prekursor serotoniny zawarty w suszonym dorszu.
Gdzie ty kumplu dorwałeś hexen w tych czasach?

Status:
DanSzybki
Blister
Newbie
Topic author

4CMC + 3CMC + HEXEN

Oczywiście to było kiedyś kolego

Status:
Stevo
Ssak
Użytkownik

4CMC + 3CMC + HEXEN

Unread post by Stevo » 1 year ago

Moim zdaniem ten mix troche nie ma sensu w sensie nie widzę potrzeby by było tam 3cmc :) Hex plus 4 cmc w zupełności wystarczą:)

Status:
DanSzybki
Blister
Newbie
Topic author

4CMC + 3CMC + HEXEN

Tak nam się sypnęło 3 do tego bo była cienka 4cmc jak dla mnie kozak