4Coins - new regulations - KYC veryfication needed
siema do tej pory korzystałem z wyżej wspomnianego portalu jednak teraz od 1.11 należny zarejestrować konto z dowodem co sądzicie o takiej zmianie. nie ma to znaczenia czy podziekowac i wybrac cos innego jak tak to co? dzieki z góry
Też podbijam pytanie z jakiego portfelu BTC korzystacie ?
Jeśli pomogłem zostaw lajka
jezier167, akurat przy 4coins to jeden chuj. Ten kantor od dawna byl szemrany. Pisalem to już kiedyś, odradzam zaopatrywać się tam w BTC.
dzony, to zalezy :p Jesli jestes hurtownikiem lub kupujesz btc z nie swojego konta bankowego to możesz bawic się w kantory bez weryfikacji. Jeśli natomiast tak nie jest, to nie ma to az
tak duzego znaczenia. Ślad po zakupie btc i tak jest na Twoim koncie, niewazne czy weryfikujesz tożsamość przez kantor, czy też nie. Za zakup btc bez weryfikacji płacimy zazwyczaj niesmiesznie wysoka prowizje. Serio to często 20% kwoty (sic!). Polecam się zastanowić na ile brak tej weryfikacji zapewnia nam anonimowość i czy to się opłaca.
Polecam bitomaty!!!
dzony, to zalezy :p Jesli jestes hurtownikiem lub kupujesz btc z nie swojego konta bankowego to możesz bawic się w kantory bez weryfikacji. Jeśli natomiast tak nie jest, to nie ma to az
tak duzego znaczenia. Ślad po zakupie btc i tak jest na Twoim koncie, niewazne czy weryfikujesz tożsamość przez kantor, czy też nie. Za zakup btc bez weryfikacji płacimy zazwyczaj niesmiesznie wysoka prowizje. Serio to często 20% kwoty (sic!). Polecam się zastanowić na ile brak tej weryfikacji zapewnia nam anonimowość i czy to się opłaca.
Polecam bitomaty!!!
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Gdzie takie prowizje?
Ostatnio opłaciłem zamówienie właśnie bez weryfikacji na kwotę 380 i opłata za operację wyniosła całe ...10 zł...
Jedyny minus jaki jest ,to że limit dzienny to 1000 zł.
A samo 4coins ,to niech mnie w dupę pocałują, od czasu jak zaczęli robić te swoje turboweryfikacje!
Toż te kurwy gorsze od pisu!
Dodano po 13 minutach 28 sekundach:
Dokładnie.
Wiosna
Ledger Nano S oraz Trezor One
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Dzięki za odp.
Wybrałem Atomic Wallet jakoś tak wyszło ,prowizja to dramat przy wpłacie 300zł pobrało mi 48zł
Ale już trudno nic nie zrobię ,czułem że tak będzie więc wpłaciłem specjalnie z nadwyżką.
Zobaczymy czy gra będzie warta świeczki
Wybrałem Atomic Wallet jakoś tak wyszło ,prowizja to dramat przy wpłacie 300zł pobrało mi 48zł
Ale już trudno nic nie zrobię ,czułem że tak będzie więc wpłaciłem specjalnie z nadwyżką.
Zobaczymy czy gra będzie warta świeczki
Jeśli pomogłem zostaw lajka
Ja skasowałem konto w 4coins po czym odpisali mi w mailu, że i tak wszystkie moje akcje u nich będą trzymać na serwerach przez 5 lat. Pies ich jebał.
Wybrałem giełdę Kanga Exchange, gdzie zwyczajnie przelewem kupiłem BTC po aktualnym kursie w ilości 240zł. Zauważyłem pewną prawidłowość, że zawsze jak kupuję bitcoiny to kurs nagle idzie gdzieś się jebać.
Jak miesiąc temu miałem 240zł tak do tej pory kurs zjebał się do tego stopnia, że mam 180zł. Wpłaciłem licząc na drobne zakupy ale przy okazji okazało się, że za przelanie na swój portfel software'owy, z którego mogę wykonać normalną transakcję (w tym przypadku Electrum ale to nie ma znaczenia) pobierają prowizję 0.0005 BTC co na chwilę obecną daje 100zł ale przynajmniej nie ma tam nic o żadnej weryfikacji. Jeśli taka jest cena za względną anonimowość to myślę, że jest ok.
Jest też taka opcja, że jestem kompletnym głąbem w kwestii płacenia kryptowalutami i się na tym nie znam, wtedy proszę niech mnie ktoś nakieruje.
Wybrałem giełdę Kanga Exchange, gdzie zwyczajnie przelewem kupiłem BTC po aktualnym kursie w ilości 240zł. Zauważyłem pewną prawidłowość, że zawsze jak kupuję bitcoiny to kurs nagle idzie gdzieś się jebać.
Jak miesiąc temu miałem 240zł tak do tej pory kurs zjebał się do tego stopnia, że mam 180zł. Wpłaciłem licząc na drobne zakupy ale przy okazji okazało się, że za przelanie na swój portfel software'owy, z którego mogę wykonać normalną transakcję (w tym przypadku Electrum ale to nie ma znaczenia) pobierają prowizję 0.0005 BTC co na chwilę obecną daje 100zł ale przynajmniej nie ma tam nic o żadnej weryfikacji. Jeśli taka jest cena za względną anonimowość to myślę, że jest ok.
Jest też taka opcja, że jestem kompletnym głąbem w kwestii płacenia kryptowalutami i się na tym nie znam, wtedy proszę niech mnie ktoś nakieruje.
Ten gówno kantorek który się zwie dalej jako 4Coins i jest wart nie więcej niż 2zł radze omijać szerokim łukiem naprawdę szerokim łukiem, tyle ile te nieroby mi napsuły krwi to moje... za każde pierdniecie tam chcą weryfikacje brakowało tylko skanu odcisku stopy.. Nie nabijać im kieszeni niech te trutnie znikną z rynku krypto..
Byłbyś taki miły i podzieliłbyś się info o tym kantorze/giełdzie z której korzystałeś?
Z góry bardzo dziękuję!
This post has high reputation.
Bitcoin.pl
Limit 1000 zł na dzień bez rejestracji.
Opłatę doliczają na końcu transakcji, także wbijasz kwotę,którą faktycznie chcesz wysłać.
Polecam
Wiosna
chemiczny, Bardzo dobry kantor 450 złotych wymieniłem 8 zł za priorytet mi policzyli po 30 min wszystko doszło do v polecam !
„Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.“
Nie jestem pewiem, ale po rejestracji i weryfikacji zapewne tak (portfel)Penetrator wrote: ↑3 years agochemiczny, czy tu również będę miał portfel lub możliwość wysłania btc? Z góry dziękuję za odpowiedź
Btc możesz wysłać bez rejestracji i weryfikacji, lecz jest limit 1000zł dziennie.
Dodano po 10 minutach 23 sekundach:
Bo wuja wie co gada
Kantor naprawdę zajebisty,prowizje wręcz śmieszne, wszystko szybko ogarnięte,lecz jest to raczej oferta dla osób,co realizują małe zamówienia.
Na pewno godny polecenia
Wiosna