Siemasz,
...aaah
zamiast 25 g 3mmc dostalem 17 g tego (czegos=,4f adb). Absolutnie zbedne and to mi!... O nieslownym dodatkowych $$$$, I okolo polrocznynk opoznieniu otrzymania przesylki; dodatkowych $$$$... Nie bede pisal; bo to nie miejsce na takie tresci
( wiecej info o wystepujacych nieporozunoeniach, itp., MOZE pojawic sir przeciagu kilku dni na glownym temacie), ale wspomniec musze! Licze ze do tego czasu skontaktujemy sie bezpisrednio, i
. I za kilka dni przjemniscia bede mogl dac Predowi propsy za utorzsamianie sie ze swoimi jajami.
Jointy mam w sklepie na rogu, a kete od medyka zwierzecego.... Niestety nie gustje w tych smakach wiosns I latem. Jezeli zamawiam bagietke (3mmc)to nie chce traktora(kana)
Prosze Pana, Panie Predator o kontakt pywatny, zadbanie o klienta jak I przyszlych, jestem przekonany ze odczynnik jest niewiarygodnie dobry, efektywny I zadowoli wiele osob o innych psychonautycznych preferencjach niz moje I mojej wybranki.
Z poludnia przesylam Wszystkim Sloneczne Pozdrowienia!
Ps: Bez urazy, takie sorty (4f adb) to osobiscie nie dla Mnie... "science fiction", jezeli kokekcjonujesz zdjecia mieszanki, Bez problem podesle na prv... Moze ty podeslesz mi zdjecie moich 25 g 3 mmc wzamian, hahaha
Warsawpirate