Latest post of the previous page:
haha powiedz mi o tym, zrobilem maczankew hujowych proporcjach bo jestem kretynem a nie mialem co palic (przynajmniej lepsze jak proszek walic).kurwa jakos za pierwszym razem maczana byla ok, jak krotko ttrzymajave ziolo.
A tym razem po malutkim buchu obudzilem sie na podlodze jakies 20 minut pozniej i nie wiedzialem czemu mnie piety szczypis, one jednak bolaly bo jak sie trzaslem to napierdalalem nimi o kominek.
Ale huj mowie maczany nie wyrzuce, dorobie podkladu... ale po paru dniach uzylem doslownie 1/10 tegoco ostatnio i kurwa gadalem z jakimis postaciami a bylem sam na chacie.
No a za trzecim razem (moze 1/15,) po lekkim popoludniowym ciagu na alfie obijalem sie o sciany, czasem przechodzily jakis postacie, no i gadalem z kwiatkami bo myslalem ze to takie fajne male pieski....
Poza tym bylem jakis wystrzelony jak po jakims sajko, mimo ze aphp poszlo jakies 3h wczesniej.
No zesz kurwa... dodam ze nie wsypalem grama do podkladu, lecz jakies 15-20mg, no ale malo podkladu i wysuszylem za bardzi wiec sie skurczyl.
Glupia glowa, ale ta substancja jest w huj dziwna itak