4F-EPH Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
Ghost
Opiowrak
Użytkownik
Topic author

Unread post by Ghost » 6 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4F-EPH ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 4F-EPH from Predator-rc

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by powdermaster » 6 years ago

Czy ktos to uzywa? Jest trowzke bardziej nieogar w porownaniu do 4f-mph, moim zdaniem mniej sie nadaje do pracy

Status:
Dymano
Szczur
Newbie

Unread post by Dymano » 6 years ago

Zapewne walisz sniff? To właśnie jest powodem nieogaru. Po próbie 15-20mg oral robota robi się sama nawet i przez 3h ;)

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by powdermaster » 6 years ago

Nie, nigdy tego nie sniffuje zawsze tylko oral. Po prostu takie jest u mnie porownanie tych dwoch sortow u preda. Wersja eph powoduje u mnie wiekszy nieogar w porownaniu do mph. Owszem przy obydwu praca wykonuje "sie sama" ale u mnie wekscie eph jest mniej przyjemne, czuje sie bardziej ucpany niz na mph. :) Moglbym to porownac do tego jak mdphp mnie zamula a apihp speeduje.

Status:
Dymano
Szczur
Newbie

Unread post by Dymano » 6 years ago

Ktoś coś na temat aktualnego sortu? Bo z chęcią trochę przygarnę :D

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by powdermaster » 5 years ago

Aktywny, nic sie nie zmienilo

Status:
Dymano
Szczur
Newbie

Unread post by Dymano » 5 years ago

A powiedz mi jeszcze czy probowaleś może "legalny" sort? Bo jestem ciekaw czy to 1 i to samo :)

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Jak kiedys kupowalem od legalnych to osobisxoe wolalem ten, glownie przy 4f-mph mam takie odczucie. A aktualnie nie moge ocenic gdyz nie kupuje tam, sporo sie pogorszylo ostatnio

Status:
Dymano
Szczur
Newbie

Skuszony Twoją dobrą opinią pobrałem troche i szczerze to legalny sort jest z czymś przekopany. Posmak ma ten sam ale musiałem wrzucic 3x tyle co sortu od Predzia dla takich samych efektów. Predziu jesteś wielki!

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Cieszę się bardzo, nie dawaj się nabic w butelkę! :)
Co ciekawe mój najświeższy sort ma trochę mniej przyjemny zapach, nie wiem dlaczego, też tak masz?

Status:
Dymano
Szczur
Newbie

Szczerze nie zwróciłem uwagi bo 3mmc skutecznie zabiło mi węch :D kij tam zapach ważne żeby pokopało :D

Status:
Fanfaranfa
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Fanfaranfa » 5 years ago

Ponieważ jestem wielbicielem fenidatów, krótko napiszę o aktualnym (03.10.2019) sorcie 4F-EPH od Predatora. Nie wiem czemu jest tak mało informacji o tej substancji bo jest naprawdę zacna. Dawka pierwsza to 30mg sniffem. Trochę gryzie w nos i łezka się w oku zakręciła. Po jakiś 10 minutach pojawia się przyjemna stymulacja i znacząca poprawa nastroju. Brak jest rozszerzonych źrenic ale pojawił się lekki szczękościsk - czyli rusza norepinefrynę. Bez wchodzenia w szczegóły biochemii na pewno działa jak NDRI ale w porównaniu do MPH jest bardziej euforyczny. Moim zdaniem 4F-EPH jest lepszy w działaniu od 4F-MPH - działa intensywniej i wywołuje mniej efektów ubocznych. Dodam też, że aktualny sort od Predatora jest naprawdę wysokiej jakości jeśli chodzi o czystość. Jest on w formie krystalicznego, bardzo drobnego proszku o intensywnym białym kolorze. Cena jest może i wysoka ale odczynnik jest bardzo ekonomiczny. Wracając do peak'u to występuje skupienie, łatwo wkręcić się w każdą robotę - nie idzie zauważyć jak szybko zapierdala czas. Ockniesz się i spojrzysz na budzik zdziwiony, że poleciało tyle czasu. Taka fajna chęć do działania. Wydaje mi się, że w odpowiedniej dawce doskonale nadaje się do pracy umysłowej, pomaga w koncentracji, niweluje zmęczenie. Jest clearhead bez jakiegoś nieogaru, pędzących myśli etc. Czas działania to jakieś 2-3 godziny. Zjazd jak to zjazd po fenidatach, delikatne obniżenie nastroju ale bez żadnej ciężkiej jazdy. W moim przypadku nie ciągnie do dorzutek. Reasumując to z fenidatów jakie próbowałem 4F-EPH jest w czołówce. MPH jest jak dla mnie lepszy do zwykłej roboty; porównując 4F-EPH z 4F-MPH to jest mniej skutków ubocznych. That's all folks, regards.

Status:
luki4000
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by luki4000 » 5 years ago

Fanfaranfa, Testowałeś vapo?

Status:
london
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by london » 5 years ago

Poniżej cytuję fragment jednego ze swoich postów, odnoszący się do partii 4-EPH oferowanej w sklepie Predator-RC w listopadzie.
london wrote:
5 years ago
Partie 4F-MPH oraz 4F-EPH dotarły w najlepszej możliwej jakości, zwłaszcza profil działania drugiego z wymienionych produktów, bez większego wahania, mogę określić jako zjawiskowy. W kwestii 4F-MPH, schemat aktywności przy podaniu oralnym odpowiadał książkowemu, wyraźne efety występowały już przy dawce 20 mg. Etylową pochodną 4-fluoro-metylofenidatu miałem okazję przyjmować wyłącznie donosowo (to mój pierwszy kontakt z rozważanym związkiem), obserwując wyrażnie silniejsze działnie niż w przypadku 4F-MPH, ponadto zaznajamiając się z potencjałem rekreacyjnym substancji, po której zażyciu nietrudno uzyskać intensywny rush, obarczony jednakże koniecznością poddania się, w następstwie, wielogodzinnej stymulacji.
Uzupełniając, dodam jedynie, że efekty psychoaktywne środka, bez watpienia, zasługują na uwagę - w kontekście możliwych do uzyskania doznań, związek należy postrzegać jako silniejszą wersję, znakomitego przecież, etylofenidatu, posiadającą przy tym niepożądaną właściwość w postaci wywoływania długotrwałego pobudzenia organizmu osoby zażywającej.