5-DBFPV HCL Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
tonielogin
Ssak
Użytkownik
Topic author

Unread post by tonielogin » 5 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 5-DBFPV HCL ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 5-DBFPV HCL from Predator-rc

Status:
luki4000
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by luki4000 » 5 years ago

Jak doleci gołąbek to zdam wam relacje bo też jestem ciekaw szczególnie VAPO. :D

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

Unread post by DragonJe DMT » 5 years ago

Też jestem ciekaw !!!
Nadal ktoś to wgl?
Niech coś skrobnie jak jeszcze tego nie zrobił.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Zet
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Zet » 5 years ago

Testowałem i muszę przyznać, że się rozczarowałem, zupełnie coś innego niż reszta alfa-pirolidynoketonów, faza jakaś taka nijaka... Za to inne alfa-pirolidynoketony od Preda wyrywają z butów i mogę śmiało polecić.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Unread post by Wizzair » 5 years ago

Zet, wiesz, że poza nazwą i obecnością pirolidynowy to ma niewiele wspólnego z alfami?

Status:
CzesioRC
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by CzesioRC » 5 years ago

Sniff nie działa. Oral nie działa. Zrobiłem nawet maczankę 1:25 na podkładzie z damiany - nie działa. Kompletnie zero efektów. Takie same nieaktywne sorty mieli legalsi i wilk na przestrzeni 2015 / 2016 roku.

Status:
Anonim24
Newbie

Unread post by Anonim24 » 5 years ago

CzesioRC, opinia negatywna bez zdjęć + brak rangi do mnie nie przemawia

Status:
Zet
Sniffiarz
Użytkownik

Mogę wstawić fotkę jakby ktoś chciał:
Image
Wizzair wrote:
5 years ago
Zet, wiesz, że poza nazwą i obecnością pirolidynowy to ma niewiele wspólnego z alfami?
No właśnie teraz już wiem.

Status:
sushirdm
Psychonauta
Newbie

Unread post by sushirdm » 5 years ago

Zet, a jakie alfa pirolidynoketony sa teraz dostępne?

Status:
Zet
Sniffiarz
Użytkownik

Mam nadzieję, że α-PHP szybko wróci.

Status:
chemical ball
Szczur
Newbie

Unread post by chemical ball » 5 years ago

I have this coming tomorrow> Since most of the people only describite is as dissapointing and don't say anything else about the experience, i will write a full review of this chem to get some more info out.

Status:
chemical ball
Szczur
Newbie

Unread post by chemical ball » 5 years ago

I could write a long experience report, but that would be a waste of mine and yours time.

I had pretty much no stim tolerance (the last time i used a stim was around 1.5 months earlier). This substance is like others said pretty much inactive. Its not worth your money and/or time.

Status:
jonatanwalus
Szczur
Newbie

Unread post by jonatanwalus » 5 years ago

Zet wrote:
5 years ago
Mam nadzieję, że α-PHP szybko wróci.
Ja to bardziej na PiHP liczę, jedyny v u którego udało mi się to teraz znaleźć woła za to cudo ponad 100 ziko :thumbdown:

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by Syntetyk12 » 4 years ago

Odkopuje temat.
Ktos miał ostatnio z tym styczność ?
Podobno można to vapowac tak na [H] wyczytałem.

Status:
Paulished
Dyletant
Newbie

Unread post by Paulished » 4 years ago

Przykro mi, że przeczytałem tego rodzaju recenzję, ale osobiście wiedziałem o tym produkcie badawczym, kiedy został wydany, i prawdę mówiąc, był to poniedziałek rano i nie spałem przez ostatnie dwie noce. imprezowanie, picie i taniec, i to do końca mojej siły, ale kiedy nadszedł niedzielny wieczór, oczywiście spodziewałem się, że pójdę spać wcześnie, po piątkowym wieczorem i sobotnim wieczorem, oczywiście, ale los sprawił, że znalazłem się w uroczym towarzystwie i to, oczywiście, i jak każdy inny człowiek, widziałem, jak sekretne drzwi moich najdzikszych pragnień otwierają się przed mną około 22:00. udaj się na taras w centrum miasta, w którym mieszkam, nad brzegiem Morza Śródziemnego, i było bardzo gorąco, atmosfera też była i aby uniknąć rysowania, spędziliśmy razem noc, ponieważ muszę, a zwłaszcza, że ​​byłem w sprawie od pierwszego wieczoru tego długiego, ale dobrego weekendu. Świetnie się bawiliśmy, ale około wczesnego ranka w końcu zasnęliśmy i zapomniałem, że czekam na list od mojego ulubionego dostawcy, ale bardzo szybko, około 10 rano i kiedy głęboko spaliśmy , listonosz, który nie zapomniał wykonać swojej pracy, zadzwonił do moich drzwi, sprawiając, że skoczyliśmy jak plasterki tostów po zakończeniu gotowania i jak wszyscy wiedzą, wyskakują jak diabły ze swoich pudeł , i to w ciągu kilku sekund zrozumiałem i rzuciłem się, aby otworzyć, a zwłaszcza nie przegapić, ponieważ byłem bardzo podekscytowany !!! Więc dopiero po około 4 dużych godzinach snu otworzyłem ten dar z nieba i przetestowałem z moim przyjacielem płci przeciwnej, że przetestowaliśmy jedną z pierwszych partii tego 5-DBFPV. I tam niespodzianka, potężna stymulacja, której towarzyszy odrobina słodyczy przyniesiona przez grupę Benzofuran, euforia zabarwiona empatią, krótko mówiąc, brak pośpiechu dobrego MDPV i lęk, który mógł wywołać wyzwalam cię, bardzo duża prędkość, a teraz byliśmy podzieleni na pół dnia, aby przytulić się i to w rzadkiej formie, biorąc pod uwagę ogromny brak snu !!! I trwało to do wieczora, dozując kilka razy, ale bez najmniejszego stresu i chcę wyjaśnić, że mój ROA to IV ... stąd moje zdziwienie, gdy czytam wszystkie te negatywne recenzje, pisząc wyraźnie słowa nieaktywne i bezwartościowe, gdy przynajmniej w tym czasie i oprócz braku tego pośpiechu typowego dla pirolidyny lub pirrovaleronu, pozostaje faktem, że jego stymulacja była bardzo silna i że pozytywne efekty i mam kupiłem kilka razy, nigdy nie spadając na tę samą rzecz lub jakość, co dla mnie oznacza po prostu, że spotkanie nie było przestrzegane i że losy, o których wszyscy mówicie, nigdy nie były tego częścią. To wszystko, co musiałem ci o tym powiedzieć, z wyjątkiem ostatniej rzeczy, jeszcze gorzej, ten RC zawsze był mocny, ale jak chcę pamiętać, bez tego intensywnego błysku, który powoduje dobre IV PVP lub lepsze MDPV, ale przypływ czystej prędkości. Dzięki, to moja pierwsza runda z komentarzami. Do zobaczenia następnym razem....5