5-DBFPV HCL Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
Paulished
Dyletant
Newbie

Unread post by Paulished » 4 years ago

Latest post of the previous page:

Przykro mi, że przeczytałem tego rodzaju recenzję, ale osobiście wiedziałem o tym produkcie badawczym, kiedy został wydany, i prawdę mówiąc, był to poniedziałek rano i nie spałem przez ostatnie dwie noce. imprezowanie, picie i taniec, i to do końca mojej siły, ale kiedy nadszedł niedzielny wieczór, oczywiście spodziewałem się, że pójdę spać wcześnie, po piątkowym wieczorem i sobotnim wieczorem, oczywiście, ale los sprawił, że znalazłem się w uroczym towarzystwie i to, oczywiście, i jak każdy inny człowiek, widziałem, jak sekretne drzwi moich najdzikszych pragnień otwierają się przed mną około 22:00. udaj się na taras w centrum miasta, w którym mieszkam, nad brzegiem Morza Śródziemnego, i było bardzo gorąco, atmosfera też była i aby uniknąć rysowania, spędziliśmy razem noc, ponieważ muszę, a zwłaszcza, że ​​byłem w sprawie od pierwszego wieczoru tego długiego, ale dobrego weekendu. Świetnie się bawiliśmy, ale około wczesnego ranka w końcu zasnęliśmy i zapomniałem, że czekam na list od mojego ulubionego dostawcy, ale bardzo szybko, około 10 rano i kiedy głęboko spaliśmy , listonosz, który nie zapomniał wykonać swojej pracy, zadzwonił do moich drzwi, sprawiając, że skoczyliśmy jak plasterki tostów po zakończeniu gotowania i jak wszyscy wiedzą, wyskakują jak diabły ze swoich pudeł , i to w ciągu kilku sekund zrozumiałem i rzuciłem się, aby otworzyć, a zwłaszcza nie przegapić, ponieważ byłem bardzo podekscytowany !!! Więc dopiero po około 4 dużych godzinach snu otworzyłem ten dar z nieba i przetestowałem z moim przyjacielem płci przeciwnej, że przetestowaliśmy jedną z pierwszych partii tego 5-DBFPV. I tam niespodzianka, potężna stymulacja, której towarzyszy odrobina słodyczy przyniesiona przez grupę Benzofuran, euforia zabarwiona empatią, krótko mówiąc, brak pośpiechu dobrego MDPV i lęk, który mógł wywołać wyzwalam cię, bardzo duża prędkość, a teraz byliśmy podzieleni na pół dnia, aby przytulić się i to w rzadkiej formie, biorąc pod uwagę ogromny brak snu !!! I trwało to do wieczora, dozując kilka razy, ale bez najmniejszego stresu i chcę wyjaśnić, że mój ROA to IV ... stąd moje zdziwienie, gdy czytam wszystkie te negatywne recenzje, pisząc wyraźnie słowa nieaktywne i bezwartościowe, gdy przynajmniej w tym czasie i oprócz braku tego pośpiechu typowego dla pirolidyny lub pirrovaleronu, pozostaje faktem, że jego stymulacja była bardzo silna i że pozytywne efekty i mam kupiłem kilka razy, nigdy nie spadając na tę samą rzecz lub jakość, co dla mnie oznacza po prostu, że spotkanie nie było przestrzegane i że losy, o których wszyscy mówicie, nigdy nie były tego częścią. To wszystko, co musiałem ci o tym powiedzieć, z wyjątkiem ostatniej rzeczy, jeszcze gorzej, ten RC zawsze był mocny, ale jak chcę pamiętać, bez tego intensywnego błysku, który powoduje dobre IV PVP lub lepsze MDPV, ale przypływ czystej prędkości. Dzięki, to moja pierwsza runda z komentarzami. Do zobaczenia następnym razem....5

Status:
KeTaMiNe
Szczur
Newbie

Unread post by KeTaMiNe » 4 years ago

Jak aktualny sort ?
Podobno można to vapować ?

Ktoś próbował ?

Jakiś efektów mogę się spodziewać przy jakich dawkach.

Status:
Yurgenos
Dyso-sensei
Yurgenos

Unread post by Yurgenos » 4 years ago

Również podpinam się pod pytanie czy ktoś w ostatnim czasie testował i faktycznie większość r.o.a. nie działa lub działa bardzo słabo? predatorRC, może otrzymałeś jakieś opinie / feedbacki odnoście tej substancji?
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."

Status:
KeTaMiNe
Szczur
Newbie

Mam z ponad qg w kolorze taki beż

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by Syntetyk12 » 4 years ago

A jak by dać radem z alfa fo jednak kolby i vapo :D

Status:
KeTaMiNe
Szczur
Newbie

Vapovane w dawce 20 mg dale lekkiego speeda jak by z dopaminka w tle :)