5F-MDMB 2201 Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 5F-MDMB 2201 ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 5F-MDMB 2201 from Predator-rc
Cennik
Ilość Cena
1-2 25 PLN
3-4 24 PLN
5-9 23 PLN
10-24 22 PLN
25-49 21 PLN
50-99 18 PLN
100-249 17 PLN
250-499 16 PLN
500-999 14 PLN
1000-10000 13 PLN
Cennik
Ilość Cena
1-2 25 PLN
3-4 24 PLN
5-9 23 PLN
10-24 22 PLN
25-49 21 PLN
50-99 18 PLN
100-249 17 PLN
250-499 16 PLN
500-999 14 PLN
1000-10000 13 PLN
- Attachments
-
- 5fff.png (466.43 KiB)
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Wygląd: biały proszek
Ilość: 0,5g
Dawkowanie zalecane:
Obstawiałbym pół grama na około dwadzieścia podkładu
Ja na początek wymieszałem troszke tytoniu z papierosa z owym proszkiem, naprawde nie dużo i nabiłem w lufke
Czas działania: Godzinka ? zależy dla kogo
Efekt działania: Musze wam powiedziec ze to chyba najmocniejsza maczanka którą miałem okazje testować, trzech moich kumpli, bo jednym ładnym buchu z kany przytrzymanym 5 sekund w płucach, miało odlot i odcięcie od rzeczywistosci przez jakies dobre dwadzieścia minut
Zjazd:
Brak
Opis:
Po zapaleniu straszny ścisk na głowie, rozkojarzenie, wszystko jest zupełnie inne, są strasznie śmieszne i chore myśli oraz ich natłok. W porównaniu do kumpli mam troszke wiekszą tolerancje na maczanki wiec dla mnie optymalne są dwa małe buchy ale tolerka wiadomo wchodzi szybko
Uwagi:
- strasznie można się pokarać
Wady i zalety:
Plusy:
- Mocna pizda
- Przyjemna jeśli umie się dawkować
Minusy:
- Kara jest bolesna, chyba bez rzygania nie przejdzie
- lekki wjazd na serce
Podsumowanie:
Substancje oceniam na +, chociaż ktoś niedoświadczony może łatwo przeżyć swoją największą pizde w życiu
Ilość: 0,5g
Dawkowanie zalecane:
Obstawiałbym pół grama na około dwadzieścia podkładu
Ja na początek wymieszałem troszke tytoniu z papierosa z owym proszkiem, naprawde nie dużo i nabiłem w lufke
Czas działania: Godzinka ? zależy dla kogo
Efekt działania: Musze wam powiedziec ze to chyba najmocniejsza maczanka którą miałem okazje testować, trzech moich kumpli, bo jednym ładnym buchu z kany przytrzymanym 5 sekund w płucach, miało odlot i odcięcie od rzeczywistosci przez jakies dobre dwadzieścia minut
Zjazd:
Brak
Opis:
Po zapaleniu straszny ścisk na głowie, rozkojarzenie, wszystko jest zupełnie inne, są strasznie śmieszne i chore myśli oraz ich natłok. W porównaniu do kumpli mam troszke wiekszą tolerancje na maczanki wiec dla mnie optymalne są dwa małe buchy ale tolerka wiadomo wchodzi szybko
Uwagi:
- strasznie można się pokarać
Wady i zalety:
Plusy:
- Mocna pizda
- Przyjemna jeśli umie się dawkować
Minusy:
- Kara jest bolesna, chyba bez rzygania nie przejdzie
- lekki wjazd na serce
Podsumowanie:
Substancje oceniam na +, chociaż ktoś niedoświadczony może łatwo przeżyć swoją największą pizde w życiu
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Bardzo mocne kanna, co ciekawe nie chce się po nim aż tak jeść. Mocna faza, typowo dysocjacyjna, spowolnienie czasu przez około 60min bez tolerki, potem poprawienie humoru i ogłupienie. Muzyka brzmi dla mnie obłednie, niczym na hali.
UWAGA, pełne działanie już przy 1mg. Mniejsze to poprawa humoru i lekkość.
Wygląd; żółty proch
UWAGA, pełne działanie już przy 1mg. Mniejsze to poprawa humoru i lekkość.
Wygląd; żółty proch
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
To była moja pierwsza robiona maczanka. Dużo poczytałem na forum co do dawek i wgl. I o dziwo wyszła jak dla mnie bardzo dobra, czyli nie za mocna. Nie mam porównania jak narazie do innych kann, więc opinię pozostawiam innym
Ktoś coś skrobnie o aktualnym sorcie? mile widziane porownanie do reszty z oferty
Puk.. ..puk..
WYGLĄD Proszek, pomarańczowo,czerwono,żółty
PODKŁAD TYTOŃ 30G
%%% 50ML roztworu %
OPIS
Dziwny smak, pierwsze uderzenie i za każdym większym spalaniu efekt jest taki, że stajemy się seni. Dobra też na litte zajawke w dobrym towarzystwie czy nawet przy komiksie. Spacerek, a nawet gitarka do browarka.
Pjąteczka!!
WYGLĄD Proszek, pomarańczowo,czerwono,żółty
PODKŁAD TYTOŃ 30G
%%% 50ML roztworu %
OPIS
Dziwny smak, pierwsze uderzenie i za każdym większym spalaniu efekt jest taki, że stajemy się seni. Dobra też na litte zajawke w dobrym towarzystwie czy nawet przy komiksie. Spacerek, a nawet gitarka do browarka.
Pjąteczka!!
Takie cudo, w maczanach pewnie bardziej kumaci jesteście ode mnie, więc liczę na waszą pomoc.
Mam 1 g 5F-MDMB-2201 i 1g FUB-AMB
Plan mam takie:
-0,5g 5f-MDMB + spirytus 50 ml + 20g podkładu czyli jakiś ziół, co o tym sądzicie?
Większość szczurów ma jaką tolerancję,
0.5g 5f-MDMB rozpuszcze w spirytusie i poczekam aż odparuje, bo małego szklanego słoiczka wsypię 20g ziół następne zaleję to chemią rozrobionym w spirytusiem, zamkne ten słoiczek, potrząsam, aby wszystko dobrze się rozeszło i chyba będzie git co?
I to jest pierwszy sposób.
Drugi sposób opiera się na tej samej czynności, lecz teraz będę chcia wykorzystać po 0.5g 5F-MDMB-2201 i 0,5g FUB-AMB
Tu już mam gram chemii więc proporce roślinnością będą jakoś w 1-35, 1-40
Mam 1 g 5F-MDMB-2201 i 1g FUB-AMB
Plan mam takie:
-0,5g 5f-MDMB + spirytus 50 ml + 20g podkładu czyli jakiś ziół, co o tym sądzicie?
Większość szczurów ma jaką tolerancję,
0.5g 5f-MDMB rozpuszcze w spirytusie i poczekam aż odparuje, bo małego szklanego słoiczka wsypię 20g ziół następne zaleję to chemią rozrobionym w spirytusiem, zamkne ten słoiczek, potrząsam, aby wszystko dobrze się rozeszło i chyba będzie git co?
I to jest pierwszy sposób.
Drugi sposób opiera się na tej samej czynności, lecz teraz będę chcia wykorzystać po 0.5g 5F-MDMB-2201 i 0,5g FUB-AMB
Tu już mam gram chemii więc proporce roślinnością będą jakoś w 1-35, 1-40
- Attachments
-
- IMG_20200203_181759.jpg (77.53 KiB)
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
Jezeli chcialbym to rozmieszać z liquidem od epapierosa, zalozmy ze mam 100ml liquidu w jakies skali to rozmieszać?
10g:100ml liquidu bedzie dobrze czy za mocno?
10g:100ml liquidu bedzie dobrze czy za mocno?
Dobra szybkie pytanie robił ktoś na kartki coś takiego ?
Czy ktoś próbował 5fmdmb White? Jak z mocą?
Bro ,ПаблоЕскобаре, power is very good ,1/40 is so so.....Predek. is pro pleyar-New sort 5F is insane...
Best regards.
Best regards.
Cash Money Brothers
CMB
CMB