5F-MDMB-2201

A group of man-made organic chemicals that act on cannabinoid receptors.
Status:
Wezowaty
Blister
Newbie
Topic author

5F-MDMB-2201

Unread post by Wezowaty » 4 years ago

Moje początki z własnym kanna , więc pytanie co innego oprócz lraeoslazu można zastosować ? Drugie pytanie jakie proporcje byście proponowali dodam że palaczem jestem średnio zaawansowanym . Dzięki Miłego Dnia Pozdrawiam

Status:
porto
Blister
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by porto » 3 years ago

Ja jestem z czasów AM2201, JWH210 itd., nie paliłem kannabinoidów ze 4 lata. Podszedłem ostrożnie, sprawdziłem info na 3 forach, otarłem czubek szpilki w worku a potem o lufkę, dym wypuściłem po sekundzie a faza i tak była za gruba. Do tego trzymała grubo ze 3 godziny, potem delikatnie schodziła, mimo to po 7 godzinach czuję się jeszcze inaczej. Doczytałem żeby robić 30/1 ale chyba zrobię 35/1 albo 40/1.

Status:
Huwei
Szczur
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by Huwei » 3 years ago

Wezowaty wrote:
4 years ago
Moje początki z własnym kanna , więc pytanie co innego oprócz lraeoslazu można zastosować ? Drugie pytanie jakie proporcje byście proponowali dodam że palaczem jestem średnio zaawansowanym . Dzięki Miłego Dnia Pozdrawiam
Chaber bławatek a jeśli ma być tanio to czystek

Stężenie
1:20 typowo cię upierdoli może być kara
1:30 posmiejsz się
1:40 do ludzi

Status:
porto
Blister
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by porto » 3 years ago

Zamówiłem u hazardzisty 1g 5f-mdmb-2201, 1g stg, 2g 5cl-adb-a, kolega nieogarnięty prosił by mu to ogarnąć. Poczytałem na 3 forach o tym, dawkach, a zrobić miałem na prawoślazu. Po pierwszym sprawdzeniu czystego prochu, ziarenka piasku w lufce, że jest za mocno podjąłem decyzję że zrobię te 4g rozpuszczone razem w 0,5l spirytu i wymieszaniu 200g prawoślazu, wyszła siekiera, dupka lufki gniecie. Dodałem jeszcze 50g prawoślazu by zmniejszyć moc i by koledze nie stała się krzywda, spadku mocy nie czuć. Spaliłem o 8 rano pół dupki, mocno było koło 5 godzin, ale mineło już 14 godzin od zapalenia i dalej czuję się pod działaniem tych kanna, słabo ale wyczuwalnie. I jedyna myśl to oddać to jak chce to kolega zabrać lub spłukaniu tego w kiblu i nie wracania więcej do tego tematu.

Status:
Darnok85
Dyletant
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by Darnok85 » 3 years ago

Siema. Wie ktoś może czy nadaje się ta kanna na liquid? Jeśli tak to jak z proporcjami? Z góry dzięki za pomoc

Status:
sushirdm
Psychonauta
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by sushirdm » 3 years ago

Te pytania są trochę bezcelowe jeśli nie wiadomo nic o testerze. Czy ma tolerancję, w jakim jest stanie itd... To ważne. Czy bd jeden odbiorca jeden czy różni

Status:
memek62
Blister
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by memek62 » 3 years ago

Siema a który sklep polecacie z dobrym kanna . Żeby nie było problemów z wysyłką do ***? Chcę zamówić mała iść i sobie przypomnieć jak to było 😅😁

Wiadomość moderatora

Nie piszemy skąd ani dokąd leci przesyłka. Pytaj sklepy mailowo

Status:
liqud
Sniffiarz
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by liqud » 3 years ago

Darnok85, 1:10

Status:
Darnok85
Dyletant
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by Darnok85 » 3 years ago

Witam

Macie jakieś porady dotyczące rozpuszczania 5f w liquidzie? Jaki liquid stosujecie, jak cały proces wygląda u was?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

5F-MDMB-2201

Unread post by Gargameli » 3 years ago

Darnok85 wrote:
3 years ago
w liquidzie?
Masz na myśli glikol propylenowy?

Jeśli tak to standardowo w proporcjach... akurat 5F słabo się rozpuszcza w glikolu i niezbyt nadaje się do e-kiepa
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
TenTamten
Psychonauta
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by TenTamten » 3 years ago

Darnok85, kolego skąd brałeś 2201 napisz notke na pv

Status:
Seds
Sniffiarz
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by Seds » 3 years ago

Proszę o odpowiedź, gdzie teraz dostać kanna. Najlepiej 5cla, 4F-Adb

Status:
verik
Blister
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by verik » 3 years ago

Hi, maybe you have found where to buy 4f adb or 5cl adb ? I would be thankfull if you could share shop where to buy them with me.

Status:
Seds
Sniffiarz
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by Seds » 3 years ago

Celuj w chemiczna planetę, 4F-ADB ma chmurką, choć z tego co słyszałem słaba jakość;(

Added in 4 minutes 11 seconds:
Z resztą pytanie nie w tym temacie;)
Moim zdaniem 5F-MDMB-2201 jest kanabinoidem że średniej półki, owszem jest w miarę mocny, ale mało sycący.

Status:
Sekon1905
Sniffiarz
Newbie

5F-MDMB-2201

Unread post by Sekon1905 » 3 years ago

rowniez szukam czegos mocnego bo te nowe gowienka z chin mnie nie klepią.
Kupie gdzies 5f jeszcze ?? albo 5cl