A group of substances with a mainly euphoric effect like: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
-
Status:
- kondix
-
Narkotykacz
-
Unread post
by kondix » 1 year ago
Latest post of the previous page:
Krycha1 wrote: ↑1 year ago
Warto zaznaczyć, że ta substancja nie nadaje się do sniffowania.
Raz spróbowałem, i prawie się udusiłem bo to jest w formie pyłu.
tez tak zrobilem za pierwszym razem musialem wode nosem wciagac zeby poczuc ulge
kondix
-
Status:
- Pronto
-
Opiowrak
-
Unread post
by Pronto » 1 year ago
kondix wrote: ↑1 year ago
tez tak zrobilem za pierwszym razem musialem wode nosem wciagac zeby poczuc ulge
Wodą morską sobie trzeba było przepłukać ja zawsze mam taką pod ręką bo daje ulgę
Pronto
-
Status:
- joker92
-
Narkotykacz
-
Unread post
by joker92 » 1 year ago
Tez sprobowalem raz z czystej ciekawosci i to byl pierwszy i ostatni raz
joker92
-
Status:
- Krycha1
-
Sniffiarz
-
Unread post
by Krycha1 » 1 year ago
joker92 wrote: ↑1 year ago
Tez sprobowalem raz z czystej ciekawosci i to byl pierwszy i ostatni raz
Coś okropnego... nie jestem amatorem ale to mnie przerosło.
Od razu leci do płuc i się idzie udusić...
Krycha1
-
Status:
- kej
-
Dopaminator
-
Unread post
by kej » 1 year ago
6apb to substancja raczej euforyczno-empatogenna a z doswiadczeni wiem, ze tego typu specyfiki oralnie sie najlepiej przyswajaja, jak wrazenia z orala moi mili? probowal ktos? kiedys mialem do czynienia z 6apb i z teog co sobie przypominam to oralnie to tez dawalo rade. daj ktos znac jak taka droga podania to dziala
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
kej
-
Status:
- xXkrystianXx99
-
Sniffiarz
-
Unread post
by xXkrystianXx99 » 1 year ago
kej wrote: ↑1 year ago
6apb to substancja raczej euforyczno-empatogenna a z doswiadczeni wiem, ze tego typu specyfiki oralnie sie najlepiej przyswajaja, jak wrazenia z orala moi mili? probowal ktos? kiedys mialem do czynienia z 6apb i z teog co sobie przypominam to oralnie to tez dawalo rade. daj ktos znac jak taka droga podania to dziala
Jak 6apb to tyko i wyłącznie poprzed podanie oralne, pamiętaj! To jest pyłek, a więc przy wciąganiu od razu człowiek się dusi. Ta substancja nadaje się jedynie do zapodania oralnego mordo.
xXkrystianXx99
-
Status:
- Krisper
-
Opiowrak
-
Unread post
by Krisper » 1 year ago
6apb to substancja raczej euforyczno-empatogenna a z doswiadczeni wiem, ze tego typu specyfiki oralnie sie najlepiej przyswajaja
Dokładnie tak, dzieje się tak dlatego, że najwięcej serotoniny wytwarza się w jelitach i dlatego zawsze tak fajnie i mocno wchodzi
Krisper
-
Status:
- xXkrystianXx99
-
Sniffiarz
-
Unread post
by xXkrystianXx99 » 1 year ago
Krisper wrote: ↑1 year ago
6apb to substancja raczej euforyczno-empatogenna a z doswiadczeni wiem, ze tego typu specyfiki oralnie sie najlepiej przyswajaja
Dokładnie tak, dzieje się tak dlatego, że najwięcej serotoniny wytwarza się w jelitach i dlatego zawsze tak fajnie i mocno wchodzi
O kurde, po początku napisanego przez Ciebie postu, myślałem że napiszesz o sposobie podania doodbytniczym.
W sumie to ciekawi mnie jak by klepało takie 6apb podane w taki sposób. Ale to tylko ciekawość, i zostanę przy podaniu tylko i wyłącznie oralnym w przypadku tej substancji.
xXkrystianXx99
-
Status:
- Bigbroother
-
Szczur
-
Unread post
by Bigbroother » 1 year ago
Fajnie opisujecie to 6-APB i aż korci mnie żeby przy next rakiecie zamówić sobie to też xdd Jeśli bije to jak MDMA no to kurwaaa jest to coś pięknego
Bigbroother
-
Status:
- adrianpdw1996
-
Sniffiarz
-
Unread post
by adrianpdw1996 » 1 year ago
xXkrystianXx99 wrote: ↑1 year ago
Jak 6apb to tyko i wyłącznie poprzed podanie oralne, pamiętaj! To jest pyłek, a więc przy wciąganiu od razu człowiek się dusi. Ta substancja nadaje się jedynie do zapodania oralnego mordo.
Ciekawe ile osób próbowało to wciągnąć i się przydusiło haha. ;p Ja nie próbowałem i nie zamierzam.
adrianpdw1996
-
Status:
- Bigbroother
-
Szczur
-
Unread post
by Bigbroother » 1 year ago
adrianpdw1996 wrote: ↑1 year ago
Ciekawe ile osób próbowało to wciągnąć i się przydusiło haha. ;p Ja nie próbowałem i nie zamierzam.
Naprawdę nie da się tego jakoś przyjebać w nos?? Kocham tak podawać dragi ale jeśli naprawdę nie ma takiej opcji to zostanie mi bombka xddd MDMA z tego co wiem w nos dało się jebnąć a to ponoć działa podobnie??
Bigbroother
-
Status:
- Speeder_96
-
Dyso-sensei
-
Unread post
by Speeder_96 » 1 year ago
Bigbroother wrote: ↑1 year ago
adrianpdw1996 wrote: ↑1 year ago
Naprawdę nie da się tego jakoś przyjebać w nos?? Kocham tak podawać dragi ale jeśli naprawdę nie ma takiej opcji to zostanie mi bombka xddd MDMA z tego co wiem w nos dało się jebnąć a to ponoć działa podobnie??
jak kazdy pisze ze sie nie da to sie nie da. znaczy wiesz na pewno na upartego wszystko sie da ale po co sie tak meczyc
Speeder_96
-
Status:
- Pronto
-
Opiowrak
-
Unread post
by Pronto » 1 year ago
Bigbroother, Opcja zawsze jest więc spróbuj sam małą ilość sniffem i zobaczysz co się stanie
Pronto
-
Status:
- Krycha1
-
Sniffiarz
-
Unread post
by Krycha1 » 1 year ago
Pronto wrote: ↑1 year ago
Bigbroother, Opcja zawsze jest więc spróbuj sam małą ilość sniffem i zobaczysz co się stanie
Ja bym jednak nie proponował...
Przy pierwszej mojej styczności z 6Apb dokładnie nie wiedziałem jak trzeba to zarzucić...
Spróbowałem to wciągnąć, ale szybko zrozumiałem co zrobiłem...
Znaczy jeszcze wtedy nie wiedziałem czemu tak się dusze.... Ale potem przeczytałem że tak się nie robi....
6Apb tylko oralnie. Tylko i wyłącznie.
Krycha1
-
Status:
- Mefedron90
-
Opiowrak
-
Unread post
by Mefedron90 » 1 year ago
Pronto wrote: ↑1 year ago
6 apb niech nie próbuje oralnie bo tylko się zakrztusi nic więcej, przechodziłem już przez to
Mefedron90