Latest post of the previous page:
[*] co piekne szybko sie konczy
Shop Profile: sandheavens
Latest post of the previous page:
[*] co piekne szybko sie konczyNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerekWayatek6 wrote: ↑3 years agoZgadzam się z moimi przedmówcami, sort jak najbardziej aktywny. Smak I zapach mocno chemiczny ale idzie się przyzwyczaić, tylko szkoda że tak bardzo szybko telarja wzrasta.
Konsumenci w SE chwalą ponieważ po odstawieniu nie wywołuje u nich aż takiego spustoszenia jak potrafią to zrobić kanna z rodziny fluorowatych.
Śmiało pobierać!!
PS : miał ktoś dzisiaj kontakt z sandheavens,
Nie siej fermentu, kontakt z V jest cały czasYourNightmare wrote: ↑3 years agoNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerek
Fermentu nie sieje bo i tak wiem że napisze do mnie,ale jak narazie czekam notka nie przeczytana.Kretos wrote: ↑3 years agoNie siej fermentu, kontakt z V jest cały czasYourNightmare wrote: ↑3 years agoNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerek![]()
Dokładnie!! Kontakt z V jest i to wręcz błyskawiczny, otrzymywałem odpowiedzi dosłownie po 2-4 minutach.Kretos wrote: ↑3 years agoNie siej fermentu, kontakt z V jest cały czasYourNightmare wrote: ↑3 years agoNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerek![]()
od kiedy kontakt jest taki "błyskawiczny" ?Wayatek6 wrote: ↑3 years agoDokładnie!! Kontakt z V jest i to wręcz błyskawiczny, otrzymywałem odpowiedzi dosłownie po 2-4 minutach.Kretos wrote: ↑3 years agoNie siej fermentu, kontakt z V jest cały czasYourNightmare wrote: ↑3 years agoNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerek![]()