6 produktów których należy unikać aby nie popaść w stany lękowe

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Unread post by aras » 6 years ago

Latest post of the previous page:

A mi sie zachcialo tez na srednio-stare lata haha :)
Chociaz staram sie w miare czesto sport uprawiac i jem w miare dobrze,
takze ogolnie daje rade narazie.

Dieta bardzo wazna - od kiedy poprawilem to ogolnie lepiej sie spi, wiecej energi, lepsze samopoczucie.

Poruszaj sie troche i frytki odstaw ;)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Unread post by OomAmee » 6 years ago

U mnie też średnio-stare. Tak rzuciłem dla żarciku. Ale zacząłem wiekowo gruuuubo ponad standard.

Z ruchem ciężko, czasu mało przez bycie korpo-szczurem. Ale coś będzie trzeba pomyśleć, bo obserwuję mocne osłabienie organizmu.
Ciekawe dlaczego? :)

Dietę paradoksalnie mam najlepszą, jaką miałem w życiu. Jakiś czas temu dopadła mnie cukrzyca i musiałem ostro zmienić nawyki żywieniowe. I choć cukrzyca już przeszła - to znaczy przeszła, siedzi gdzieś tam pinda uczajona i czeka na okazję do powrotu - to mi zmiana diety akurat się spodobała. Lepiej się czuję i się jej trzymam.

Ruchu muszę dodać, bo np. wczoraj tak się akurat złożyło, że musiałem po pracy dłużej pochodzić, do tego z pakunkami. Do tego jakieś choróbsko mnie najwyraźniej dopadło od ekipy z pracy, gdzie w sumie z 3/4 składu w ostatnich tygodniach chorowało.
Jak wróciłem, to myślałem, że pierdolnę na zawał - i wcale nie śmieszkuję teraz.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
xxwixa
Blister
Newbie

Unread post by xxwixa » 5 years ago

Po pierwsze aby nie popaść w stany lekowe to najlepiej nie zażywać większości substancji psychoaktywnych rekreacyjnych, nie wiem co to robi na tym forum xD

Status:
Cielak
Ssak
Użytkownik

Unread post by Cielak » 5 years ago

Jeśli chodzi o lęki, a dokładniej nerwicę lękową to najbardziej schizowała mnie Marihuana, a paradoksalnie maczany mocniejsze od mj schizowały o wiele mniej i mam w tym wieloletnie, nerwicowe doświadczenie. O LSD itp. już dawno zapomniałem mając zaszczepione silne lęki w podświadomości...

Status:
aaabbbccc666
Ssak
Użytkownik

Unread post by aaabbbccc666 » 5 years ago

jako byly zw z pkw z doswiadczenia wiem, ze niedobor soli - ktora jest NIEZBEDNYM skladnikiem elektolitu. tutaj w eu szansa prawie zerowe, natomiast ghazni kazdy w zestawie s1 mial sol,cukierka w witamina c i oprenzadke wprozku. Niedobor soli jest zdradliwy jego objway tu silny bol glowy, utrata przytomnosci - zgon (doslownie klika godzin)