Latest post of the previous page:
Może poświęcił się aby ostrzec pozostałych? Ja bym nie poszedł do niczego z ulicy.A new drug is making a frenzy in Congo. And it is made of stolen catalysts
A new drug is making a frenzy in Congo. And it is made of stolen catalysts
A Panie szanowny zaspany wstałem nie zwróciłem uwagi na temat na co serdecznie przepraszam. Jeśli on mając w głowie wiedzę, że tam może być gówno od oprysków, odkażaczy czy środków czystości mimo wszystko wciągnął krechę to jest definicją ćpuna a niech się kurwa tylko nazwie badaczem to go znajdę i nasram na wycieraczkę.
Ja pierdziele narkotyk zrobiony z części samochodowych... Świat się kończy

niestety ludzie patrzą na kase a nie na zdrowie mało kto normalny by spróbował takiego czegoś bez przesady

Ta, ja za to waliłam rzeczy zrobione z akumulatora, nawozu i tabletek. I co, żyję i czuję się dobrze? Jak najbardziej, a faza była przednia, polecam
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
myśle że fakee info strasznie xd jak by to było prawdą to Polacy by dawno to rozkminili.
Już nas nie oceniaj tak surowoKiedsonNAW wrote: ↑2 years agomyśle że fakee info strasznie xd jak by to było prawdą to Polacy by dawno to rozkminili.

Ja tez sadze, ze to nieprawdziwy artykul. Media pisza czesto glupoty aby zbic kase. Napewno maja tam jakies swoje zdrowsze specyfiki.
I tys walił to zapewne skoro tak myśliszKiedsonNAW wrote: ↑2 years agomyśle że fakee info strasznie xd jak by to było prawdą to Polacy by dawno to rozkminili.
Parę katòw zem se zajebal ¹

jednak nie fake. jednak w reportażu działanie bombe jest przedstawione całkiem inaczej niż w artykule ; )
patrzać jak żyją za granicą https://www.arte.tv/pl/videos/107513-000-A/arte-reportage
patrzać jak żyją za granicą https://www.arte.tv/pl/videos/107513-000-A/arte-reportage
Byki ćpają co popadnie i gdzie popadnie.
Wow obejrzalam ten film. Ci to maja przechlapane w tej Afryce.