Latest post of the previous page:
Zamówiłam i osobiście nie polecam .Nie działa jak należy. Sam pusty speed.
Chyba że się pomylili i dali co innego chociaż wątpię. Jednak to co było dawniej już nie wróci .
Jestem totalnie rozczarowana ...
Shop Profile: BOLCHEMIST_EU
Latest post of the previous page:
Zamówiłam i osobiście nie polecam .Ja dostałem w gratisie gramika i nie był to sam speed. Co prawda jakiś czas temu ale nie tak dawno żeby sort się popsuł. Na wjeźdźie wkleja w fotel, potem eufo wjezdza i jak puszcza wchodzi speed.vegerynarz wrote: ↑1 year agoZamówiłam i osobiście nie polecam .
Nie działa jak należy. Sam pusty speed.
Chyba że się pomylili i dali co innego chociaż wątpię. Jednak to co było dawniej już nie wróci .
Jestem totalnie rozczarowana ...
no ja jakoś w maju testowałem, jeden gramik rozdzieliłem chyba na 20 porcji tak kopało. Co nowy sort to może być inny, nie mówię że nie, ostatnio nic nie zamawiałem więc nie wiem jak teraz stoi, ale takie odciecia mialem tez po maratonach na heniu...vegerynarz wrote: ↑1 year agotidas, no niestety ja wiem jak powinno działać bo to mój RC numer 1 i po strzałach iv, testowałam cały dzień i niestety żadnego wciskania w fotel. Ja wiem że po PHP wjeżdża euro a potem jakbyś byś w jakiejś mydlanej bańce taki nieogar. Tu niestety nie ma tych doznań. Na mailu napisali że to ostatni sort i więcej już nie będzie. Wiesz może Chińczycy coś popsuli i tyle. Próbowałam osiągnąć ten stan i zwiakszalam dawkę aż pierwszy raz miałam coś takiego że myślałam że się udusze i na 3 sekundy mnie odcięło i jakby potelepalo. Chwilę po tym odrazu trzeźwość no przysięgam że sam bys się przekonał że ten sort inny jest. Palona też tylko ciśnienie rozdupca i serce 130 w spoczynku
dla mnie było pierwsza liga. kolega może nie może. ja po uczuleniówce już czułem petardęBOLCHEMIST_EU wrote: ↑1 year agood pol roku jest ten sam sort, z jednego pakietu, dostawy byly robione miedzy naszymi magazynami, a produkt jest jednego duzego wora..i taki sam zostanie do konca