A-PIHP Bolchemist.eu - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: BOLCHEMIST_EU
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o A-PIHP ze sklepu Bolchemist.eu | In this topic, we write opinions and reviews about A-PIHP from Bolchemist.eu
- Attachments
-
- apihp.png (1.21 MiB)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Jestem bardzo ciekaw tej Alfy. Jakieś probki są przewidziane??
Dostałem próbkę alfy niestety foty nie zdążyłem zrobić bo mnie Hex porobił,Alfa aktywna można pobierać
Robi robotę jak trzeba, dobra do vapo, kapsuła w kilka dni wylądowała, śmiało pobierać
Excellent aphip, received as a sample
czy ktoś potwierdzi? na sniffa jest ok?
mocno schizogenna? chce z ziomkiem robic zamowienie
Obecnie out o stock.
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
potrzebowałem jakiegoś stima na dziś do pracy i zdecydowałem się na tą nieszczęsną Alfę. NIe zrobiłem odpowiedniego riserczu, poza podstawowym no i jako ze niewiwelkie dawki ledwo smyrały, to wciagnalem spora kreskę. Jakis ziomek co był u nas brygadzistą chyba podszedł się zapytać co tak chodze dziwnie, na co mu odparłem, zgodnie z prawda, ze zakwasy. mam po wczorajszej pracy i plecy bola ale luz moge robić. Potem dojebał sie do źrednic ze rozjebane czy braken cos itd. Wykrecilem sie-zaproponowałem ze moge zrobić narkotesty w kazdej chwili, no i tyoa zgasilem.
Do czasu jak poszedł do szefa i powiedział mu, żejestem naćpany xD kilka stów wypłaty, z czego 200 zgubione.
Alfa nie nadaje sie do pracy, do piwka z kumplami moze tak.
jedyne co mi dala w pracy to rozjebane źrenice przez które przypadkiem wyleciałem z niezłej pracy, eh. glupota
Do czasu jak poszedł do szefa i powiedział mu, żejestem naćpany xD kilka stów wypłaty, z czego 200 zgubione.
jedyne co mi dala w pracy to rozjebane źrenice przez które przypadkiem wyleciałem z niezłej pracy, eh. glupota
Które zdjęcie A-PIHP jest poprawne, to na stronie (lekko ciemne), czy te które jest zaprezentowane w tym poście?
Białe grudy, czy brązowawy pył?
Pozdrawiam
Białe grudy, czy brązowawy pył?
Pozdrawiam
To na stronie jest zawsze najbardziej aktualne, natomiast to sa brazowe grudy, ktore pokruszylismy
- WIĘCEJ
- LEPIEJ
- TANIEJ
- WESELEJ
Zleciała paczusia od Bolka benzo i Nepik są już u mnie oplacone w piątek i we wtorek przed poludniem już można cieszyć się zakupem lubie takie tempo realizacji zamówień.
Zarzuciłem 30min temu Eti i czekam na efekty pewnie zaraz kokon i sen przed wtorkowa nocką w robo.
Dzięki i pozdrawiam ekipe Bolchemist!
Zarzuciłem 30min temu Eti i czekam na efekty pewnie zaraz kokon i sen przed wtorkowa nocką w robo.
Dzięki i pozdrawiam ekipe Bolchemist!
Za duża kreska daje negatywne efekty zamiast jakichkolwiek pozytywnych. Do piwka nic się nie nadaję bo wszystko z alkoholem wychodzi beznadziejnie.razdwa wrote: ↑2 years agopotrzebowałem jakiegoś stima na dziś do pracy i zdecydowałem się na tą nieszczęsną Alfę. NIe zrobiłem odpowiedniego riserczu, poza podstawowym no i jako ze niewiwelkie dawki ledwo smyrały, to wciagnalem spora kreskę. Jakis ziomek co był u nas brygadzistą chyba podszedł się zapytać co tak chodze dziwnie, na co mu odparłem, zgodnie z prawda, ze zakwasy. mam po wczorajszej pracy i plecy bola ale luz moge robić. Potem dojebał sie do źrednic ze rozjebane czy braken cos itd. Wykrecilem sie-zaproponowałem ze moge zrobić narkotesty w kazdej chwili, no i tyoa zgasilem.
A pracę miałeś chyba kiepską skoro miałeś takiego brygadziste xDD