Sort ten sam co ma czlowiek z kosmosu, ja pierdole DOPAMINOWY rzeznik! To tak fajnie wypierdala z japonkow, ze tak se zarlem i zarlem... i zarlem az nagle przyszlo zderzenie z rzeczywistoscia, patrze a tu co? NIMA
Euforia, wywazony speed ktory nie jest nachalhy, idealnie kumuluje sie z uczuciem O KURWA, ALE MI DOBRZE JESTEM PANEM SWIATA, WYPIERDALAC! Oczywiscie jak wiecie mam swoja tendencje do samodestrukcji i podwyzszylem dawkowanie 100mg + POLECAM tym wytrwalem, serio wiem ze zaraz mnie ktos tu zlinczuje, ze o jak takie dawkowanie, ze kogos chce zajebac ale serio JEST KUREWSKA ROZNICA w tym pihpie miedzy chocby 70mg a seta jednakze musisz byc obeznany skurwiel i znac dobrze ten odczynnik! leciutko, powtarzam leciutko brazowawe grudki, latwo sie rozgniataja zapach AHHHH KIEDYS TO BYLO az bym znowu przykurwil na sama mysl tylko ze nos tak rozkurwiony jak tajska dziwka, a pluca do kasacji. Nie wjezdza na serce nawet przy tym hard dawkowaniu, ale uklad krwionosny pewnie mowil cos z cyklu, o TY SKURWIELU ale musisz siebie nie lubic
Oczywiscie nie zabraklo paranoi, schiz co do czasu byly wyjebane a potem juz meczylo jak skurwiel zewszad glosy, policja, podsluchy ktos mnie obserwuje naprzeciwko z okien bloku ktos podsluchuje jak kotluje dupe z wtorkowej ekspady, a jak tylko wybiegam na klatere to szybko spierdala, polecam bo alfa swietna, alfa the best na alfe w morde jebana zawsze mam chec!