A-PIHP Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o A-PIHP ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about A-PIHP from Predator-rc
A-PIHP Hcl
Name: Alpha-PIHP
IUPAC: 4-methyl-1-phenyl-2-(pyrrolidin-1yl)pentan-1-one
Numer katalogowy: RC0020
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 35 PLN
3-4 33 PLN
5-9 30 PLN
10-24 29 PLN
25-49 27 PLN
50-99 26 PLN
100-249 24 PLN
250-499 22 PLN
500-999 19 PLN
1000-10000 17 PLN
A-PIHP Hcl
Name: Alpha-PIHP
IUPAC: 4-methyl-1-phenyl-2-(pyrrolidin-1yl)pentan-1-one
Numer katalogowy: RC0020
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 35 PLN
3-4 33 PLN
5-9 30 PLN
10-24 29 PLN
25-49 27 PLN
50-99 26 PLN
100-249 24 PLN
250-499 22 PLN
500-999 19 PLN
1000-10000 17 PLN
- Attachments
-
- Alpha-Pyrrolidinopentiophenone.svg.png (25.38 KiB)
-
- shop17.jpg (208.6 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ALPHA-PIHP
Testowana w dawkach w przedziale od 25mg do 70mg donosowa.
Bardzo mocna alfa, w działaniu jednak ma trochę euforii, dobrze komponuję się z hex-em od tego Vendora, ale także w mixach z 4cmc.
Mało paranoi, chociaż zejście jest jak najbardziej smutne.
Jednakże ma trochę podbicia i uważam że jest pozycją obowiązkową dla koneserów królowej Alfa-PVP.
Libido całkiem duże.
Palenie przetestowane, zmieszane z tytoniem traci na walorach, jednakże klepliwe, dym pachnie słodko. Trochę gryzie.
Max dawka palona 10mg testowana, z lufki zmieszanej z tytoniem. Przeglądając internet w poszukiwaniu sensu waporyzacji, natknąłem się że lepiej z żarówki, podpalać do wywołania brązowego olejku, bądź metodą hot rails.
Snif + Vapo = bardzo zadawala
Jednakże metoda Vapo jest na krótko, trzeba ciągle dopalać, a później odcinka wiadomo.
W samarce proszek, puder:
Testowana w dawkach w przedziale od 25mg do 70mg donosowa.
Bardzo mocna alfa, w działaniu jednak ma trochę euforii, dobrze komponuję się z hex-em od tego Vendora, ale także w mixach z 4cmc.
Mało paranoi, chociaż zejście jest jak najbardziej smutne.
Jednakże ma trochę podbicia i uważam że jest pozycją obowiązkową dla koneserów królowej Alfa-PVP.
Libido całkiem duże.
Palenie przetestowane, zmieszane z tytoniem traci na walorach, jednakże klepliwe, dym pachnie słodko. Trochę gryzie.
Max dawka palona 10mg testowana, z lufki zmieszanej z tytoniem. Przeglądając internet w poszukiwaniu sensu waporyzacji, natknąłem się że lepiej z żarówki, podpalać do wywołania brązowego olejku, bądź metodą hot rails.
Snif + Vapo = bardzo zadawala
Jednakże metoda Vapo jest na krótko, trzeba ciągle dopalać, a później odcinka wiadomo.
W samarce proszek, puder:
- Attachments
-
- 20170424_171452.jpg (1.22 MiB)
Stymulacja trwa gdzieś od godziny do 1,5. Odczynnik jest wysoce aktywny, euforyczny z takim średnim pobudzeniem fizycznym (do siedzenia nie za bardzo się nadaje). Dał moim szczurom silne skupienie, spowodował że stały się bardziej towarzyskie i otwarte,
Bardzo śmierdzi jednak...
Obraz się rozmazuje po tym. Generalnie pusty stim trochę to jest.
Bardzo śmierdzi jednak...
Obraz się rozmazuje po tym. Generalnie pusty stim trochę to jest.
Przerobili tego trochę u mnie.
Z kilku testowanych sortów a-pihp'u ten najlepsiejszy. Z uwagi na to, że laborant lubi vapować a-pihp znajduje się w czołówce stimów w ogóle wartych uwagi. Najlepszy temat chyba do dymienia. Dym biały, gęsty i przyjemny.
Mocny jest. Spora chęć na dopalanie. Lepiej nie mieć pod ręką więcej pyłu, bo można przy dnie samarki się ocknąć.
Przy snifie 20-30mg działanie jest bardziej stabilne.
Z kilku testowanych sortów a-pihp'u ten najlepsiejszy. Z uwagi na to, że laborant lubi vapować a-pihp znajduje się w czołówce stimów w ogóle wartych uwagi. Najlepszy temat chyba do dymienia. Dym biały, gęsty i przyjemny.
Mocny jest. Spora chęć na dopalanie. Lepiej nie mieć pod ręką więcej pyłu, bo można przy dnie samarki się ocknąć.
Przy snifie 20-30mg działanie jest bardziej stabilne.
Zazwyczaj A-PiHP dawałem snifem, jednak ostatnio kumpel, który był u mnie akurat jak doleciał gołąb z przesyłką od Preda, zaproponował wapo. Sporządził żarówę i poszło.... genialne uczucie. Tego wjazdu energii nie da się do niczego porównać.
SPRÓBUJ 15-15MG vapo z zamkniętymi oczami i otwórz kilka sekund po zipie... Zupełnie inny pokój niż ten sprzed zipa Wszystko ładniejsze, barwniejsze, żywsze
Jest jeden tylko minus vapo A-PIHP
Baaaaaaardzo wciąga i można ocknąć się na dnie samarki przy dorzutkach co 30-45min. Skutkuje lekkim nieogarem i uczuciem zapindalającego czasu, że nie spostrzeżemy, że minęło 2dni a zapomnieliśmy o jedzeniu, spaniu, piciu, ruszaniu się
DZIAŁANIE W TELEGRAFICZNYM SKRÓCIE
Racjonalnie dawkowany
* sniff - spory potencjał rekreacyjno-dopingowy;
* vapo - spory potencjał rekreacyjno-ezoteryczny
Mega rusz dopaminowy z poczuciem wewnętrznej siły i wejściu w inny stan świadomego postrzegania otoczenia, ludzi, rzeczy, rozumienia myśli.
Jest jeden tylko minus vapo A-PIHP
Baaaaaaardzo wciąga i można ocknąć się na dnie samarki przy dorzutkach co 30-45min. Skutkuje lekkim nieogarem i uczuciem zapindalającego czasu, że nie spostrzeżemy, że minęło 2dni a zapomnieliśmy o jedzeniu, spaniu, piciu, ruszaniu się
DZIAŁANIE W TELEGRAFICZNYM SKRÓCIE
Racjonalnie dawkowany
* sniff - spory potencjał rekreacyjno-dopingowy;
* vapo - spory potencjał rekreacyjno-ezoteryczny
Mega rusz dopaminowy z poczuciem wewnętrznej siły i wejściu w inny stan świadomego postrzegania otoczenia, ludzi, rzeczy, rozumienia myśli.
kombinujemy w końcu koleżko eth pipe na jakieś next posiedzonko.
Jak mi dojdzie to sie podziele opinia pewnie jakos za tydzien i hexenem crystaline PS
Vers,
Zmieszaj phip i hexa.
15mg phip 30 mg hex np.
Kombinacje według własnych oczekiwań i toleeki.
Wcześniejszy analog a pvp był właśnie phip+hex.
Zajebiście mi przypadł do gustu
Zawsze lądował u mnie w koszyku.
Zmieszaj phip i hexa.
15mg phip 30 mg hex np.
Kombinacje według własnych oczekiwań i toleeki.
Wcześniejszy analog a pvp był właśnie phip+hex.
Zajebiście mi przypadł do gustu
Zawsze lądował u mnie w koszyku.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Eh jakbym wiedział że będzie A-PiHP to bum poczekał te 2-3 dni z zamówieniem.
APiHP w kolorze jak kiedyś MDPV taki ciemniejszy piasek, jest kosa czuc ten zapach jak jak sobie podwąchuje mdphp i apihp to odrazu widze roznice nie wiem czemu kupujecie wałki ale uwazam ze jedyni mamy teraz prawdziwe APiHP 96.5% czystości !
pobierać !
pobierać !
ONE AND ONLY
Zgadza się
ONE AND ONLY - APIHP + HEXEN
MATEUSZ - 4CMC + APIHP
ONE AND ONLY - APIHP + HEXEN
MATEUSZ - 4CMC + APIHP
ONE AND ONLY
No jak bym wiedział że za 3 dni stan magazynowy zmieni się to bym bankowo poleciał z tym tematem.