A-PIHP Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
KeTaMiNe
Szczur
Newbie

Unread post by KeTaMiNe » 4 years ago

Latest post of the previous page:

sprt sie nieci zmbiel jest bialy ale rownie dobry .
Vapuje się znakomicie daje 10.

ZJebisty towar.

Status:
drjeremy
Narkotykacz
Newbie

Unread post by drjeremy » 4 years ago

KeTaMiNe wrote:
4 years ago
sprt sie nieci zmbiel jest bialy ale rownie dobry .
Vapuje się znakomicie daje 10.

ZJebisty towar.
Ok strange
Mine A-PIHP is somewhat white or more paige
But doesnt work like the real good A-PIHP

Status:
KeTaMiNe
Szczur
Newbie

Unread post by KeTaMiNe » 4 years ago

Nix lepszego ostatnio nie miałem co pali się jak węgiel w piecu.

Duzo dyku slodki smak działa jak trzeba !!!

Status:
szafoski3
Szczur
Newbie

Unread post by szafoski3 » 4 years ago

Testował ktoś to APIHP które jest aktualnie ? Leci do mnie i chciałbym zasięgnąć opinii :D będzie sniffowane, nigdy żadnej alfy nie badałem. Takie substancje jakie wszystkie emki, hexeny znane doskonale. Czego mam się spodziewać, jakie dawki na 1 raz z tą substancją ?

Status:
sushirdm
Psychonauta
Newbie

Unread post by sushirdm » 4 years ago

Najpierw walnij uczuleniówke z 10-15mg.
Jak wszystko będzie Si to tak ze 30-40 w sumie zależy jaka tolerancja na piro. Spodziewaj się pobudzenia, gonitwy myśli, potliwości. Jak przesadzisz to pojawią się wkręty typu że ktoś podsłuchuje, podgląda. Jakieś byty które wiedza co robisz, obgadują Cię itd. Pij dużo płynów i staraj się nie przesadzać. Dobrze jakbyś miał jakieś benzodiazepiny na zszargane nerwy ale nie koniecznie bo jak nie jesteś bardzo wypłukany z dopy to może obejdzie się bez akcji. P. S dużo tego Pihpa bd mieć? Alfy mają to do siebie, że póki jest coś w worku to się dojada i tak do samego konca, a później człowiek i tak szuka choćby okruszka tego diabła.
Daj znać po testach co i jak.
Pozdrawiam.

Status:
szafoski3
Szczur
Newbie

Unread post by szafoski3 » 4 years ago

Z tego co wiem to lecą 2 sztuki. Jeśli chodzi o mnie to raczej ciężko u mnie z kontrolą ilości jedzonego towaru. :E . Głównie jestem nastawiony na 3mmc które również do mnie leci, jedni piszą że dobre, drudzy z kolei że słabe i już na łeb dostaje bo jak sie okaże że słabe to się delikatnie wkur... :|
Co do tej APIHP to zostawiam ją na jakiś weekend z racji pracy w tygodniu 😃. Poczytałem tutaj sporo o tym i dużo symptomów jakie tu opisujecie po tym, mialem. Całe życie to była zabawa od dilòw z ulicy, czasami nawet nie było wiadomo co dokładnie się dostaje, ale z racji że teraz wiem to podejdę do tematu na spokojnie. Jak tylko będzie po to na pewno się tutaj odezwe.

Status:
Kat_
Szczur
Newbie

Unread post by Kat_ » 4 years ago

Musze powiedziec ze zamowilam przed weekendem dzisiaj ockenelam sie ze trzeba jechac mojego lewego maila sprawdzic I mam! Tracking!
Nie bylo mnie w pl 4 lata I wrocilam teraz zero konekcji smaki mnie zabijaly I tak sobie zamowilam, bo nos okazjonalnie ostatnio byl tak to palenie mnie wciaglo I musze Wam powiedziec ze jak czytam Wasze opinie to NIE moge sie doczekac :mrgreen:
Z tego co piszecie jest na co czekac :smoke: jak doleci dam znac jakie wrazenia!

Witam!
Na poczatek troche o tym, czy jestem przezarta czy nie.
No wiec ostatni kontakt z rc - sylwester 2017/18. Wczesniej 7 lat zielone I serek feta.
Od 3 lat tylko koks I okazjonalnie jakis spliff.
Ostatnie 10 miesiecy moje serce skradl krk I poswiecam my kazda wolna chwile, jak pracuje to weekendem, jak nie to potrafie caly dzien z nim siedziec. Od lipca jestem w kraju I od tego czasu zero substancji psychoaltywnych, jedynie alko.
Zamowilam alfe pihp z teskonty za moim krk.
Zaczelam od lufki z popiolem tradycjnie jak to co lubie najbardziej. Smak ok, wlasnie takiego smaku szukalam. Probowalam na folijce, dobrze sie kurzy, az gardlo zapieklo.
Nie umiem powiedziec stop, tak mam z krk I tutaj tez poki moge to podpalam. Tak od jakichs 20 minutach I niektorzy pisza ze nie pomaga przy obowiazkach: nie wiem moze dlatego ze jestem czysta 2.5 mca ale w tych 40 minutach ogarnelam kilka spraw ktore odlkladalam w nieskonczonosc I mialam zrobic w poniedzialek. Dobra Gadka ,swietna rzecz do zalatwienie spraw na telefon.
Pozniej musze wyjsc do ludzi niestety zamiast rozkoszowac sie fazka wiec na tym testowanie zakoncze, kontynuuje wieczorem a porzadna fazke planuje na sobote wieczor. Dam znac jak dzialam przy dluzszym wystawieniu na ten skladnik oraz stesuje sniff.
Mam tez hexen wiec mysle pomieszac jak ktos sugerowal.
Moral jest do tej pory taki, ze jak przypale pare buchow co 20 minut I czyms sie zajmie co mi sie wkreci to pomaga. A jak zasiadam I pale non stop to moglabym siedziec w 1 miejscu I palic do dna nie robiac nic innego.
Na razie umiem powiedziec stop moze dlatego ze nie mieszkam sama a przy familia nie bede kopcic, ale jak wyjada w sobote to pojdzie nowe zamowienie.
Sorry za przydluga opowiesc moze wiecej glupot niz sensownej opinii, ale jestem swiezak I nie umiem skladac elokwentych relacji z fazy dla wiekszej publicznosci😅 wiec wybaczcie, na pewno kolejne relacje beda lepsze .
Koncze te opowiesc o moim snie a dzisiejszej nocy. Wspanialy sen , a martwilam sie ze bedzie koszmar I I sie wsciekla😄

Update: postanowiono mi za zadnie napisanie CV w jezyku polskim i tak sobie tlumacze moje z angielskiego i nie ogarniam, nie pamietampolskich odpowiednikow slow, poprawnych w danym kontekscie, a google mi nie pomaga, zaden tlumacz ani slownik mi nie pomaga a familia anglojezyczna za granica juz od ponad dekady i tez nie umia. A ja biedna nie pisalam cv po polsku, raz w zyciu pisalam w czasie studiow kiedy nie bylo tam co pisac, i tak nad tym siadlam i pale z bezradnosci :crazy: :ugeek: :lol: :lol: :lol: :lol:

I tak myslalam, ze ja powinnam sobie z tym poradzic w 30 minut, a potem pojade gdzies w teren na sniffa.
A tymczasem siedze od 15 i dopiero za mna 1/3.
przypalam i przypalam ale juz nie dziala tak jak palilam "na swiezaka". zrobila mi sie zawiecha taka ze nawet odezwac sie nie idzie.

iTU PYTANIE DO WAS: jak do tej pory palilam, teraz walne sniffa to odsiwiezy mi fazke?

jeszcze powiedzcie: mam hexen- jak zapale albo sniff to odsiwezy moja glowe i wyrwie mnie z tej zawiechy umyslowej chociaz na godzinke? dziala podobnie jak alfa?

i pytnie czy na zwale (nie mam benzo, myslalam ze bede korzystac w wiekszej ilosci dopiero w sobote a dzisiaj tylko symboliznie, wiec nie ogarne o tej godzinie) i zeby zasnac moge walnac doxepin 25mg (doksepina) ktory zazywam po 1 lub 2 cukierki na sen? dziala na mnie zachwycajaco

Wiadomość moderatora Gandalf

Scalono
Pomożcie szczurki. Co wrzucić po alfie php zeby zasnac? nocka nie przespana i musze odespac bo na kojena nocke juz musze byc nowka sztuka, bo jade w trase, wiec zadnego palenia tylko regeracja i ten sen by sie przydal..chociaz z godzinke? ktos cos? jak zbic resztki alfy ktore jeszcze tam sie kreca po organizmie i nie daja spac? albo jak je wyciszyc? any tips? mowilam , ze bezno nie mam ale takie tam relanium na mnie nie dziala i tak, ja jestem stary narkoman jezeli chodzi o tabletki nassene. mam moje zajebiste doksepina 25mg po jednej zasypiam i spie bez przrwy do 6 godzin. ale wzielam dzisiaj i nie podola alfie. jakies pomysly?

Wiadomość moderatora Gandalf

Scalono

Status:
Pley86
Szczur
Newbie

Unread post by Pley86 » 4 years ago

Jak się do tego zabrać? ;)

W niedlugo dla szczurow zostanie zapodane.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 4 years ago

Pley86 wrote:
4 years ago
Jak się do tego zabrać?
dla mnie osobiście jedyna słuszna metoda aplikacji owej substancji to vaporyzacja :mrgreen: np: E27 :mrgreen:
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Unread post by Smith » 4 years ago

Pley86, jak nigdy nie brałeś to zależy. Odpowiadając Ci na pytanie to powoli i z głową, a jeśli chodzi o drogę podania to sniff, vapo. Alfy ciężko sniffem wchodzą, ale vapo wciąga jak odkurzacz klasy A+, więc uważaj.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
Mackbeath
Opiowrak
Newbie

Unread post by Mackbeath » 4 years ago

Kat_,

when you must sleep,try 3tablets melatonin
and 2 strong Beers😉

Status:
Herbert
Szczur
Newbie

Unread post by Herbert » 4 years ago

This vapes nicely and is quite potent. Few mg give the familiar PV feeling, or something that reminds me of it (it's been a while...). Also has a faint PV cum smell that I didn't taste since ~2008 (have not fucked with pv-analogues until now).
So far I am not a psychotic mess as others have reported, but I didn't have that experience with the original PV either. Maybe my brain is dull on that end :crazy: Or I am too much of a pussy to do heroic doses that instantly summon shadowpeople :clap: :lol:
Can't comment on effects properly yet, but I've had slight euphoria for maybe 1-2 hours after inhaling, my mood is lifted and I am pleasantly stimulated. Heartrate went up right after vaping, but that's maybe a combination of anxiousness, placebo and the drug.
I feel quite talkative and was able to do some chores. Liking it so far.

Status:
Marq
Blister
Newbie

Unread post by Marq » 4 years ago

Witam witam i o alfe pytam xd Wie ktoś moze czy alfa pvp jest dostępna ??

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Marq, nie ale PHP od tego vendora jest dobrym zamiennikiem ;) PVP już nie znajdziesz, chyba że masz jakieś swoje dojścia lokalne.

Status:
Marq
Blister
Newbie

Unread post by Marq » 4 years ago

Lokalnie cos jest ale co ? I za.jakie pieniądze... a to PHP to cos podobne do alfy PVP? Nadaje sie do vaporyzacji?

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Marq, a-php jak również a-pihp głównie nadają się do vapo. A-php jest bliższe działaniu a-pvp niż a-pihp.