A policeman stole money from a drug dealer
Policjanci znaleźli przy 26-latku dużo narkotyków i dużo pieniędzy. Mężczyzna jest podejrzany o handel niedozwolonymi środkami i został już aresztowany. W trakcie tego samego zatrzymania wpadł jeden z policjantów biorących w nim udział.
Funkcjonariusze wrocławskiego oddziału prewencji zabezpieczali znalezione przy handlarzu oraz w jego mieszkaniu. Było to łącznie pół kilograma różnych narkotyków m.in.: marihuana, amfetamina, metamfetamina, ecstasy i morfina. Podczas przeszukania policjanci znaleźli również dużo gotówki. Przedmioty z takich akcji wymagają zaprotokołowania i trafiają następnie do depozytu. 26-latek, który zajmował się nielegalnym procederem został aresztowany. Ale to nie jedyne zatrzymanie, które jest wynikiem tej akcji. W czasie sprawdzania ilości narkotyków i przeliczania pieniędzy jeden z biorących udział w tych czynnościach policjantów ukradł część pieniędzy, które znaleziono w mieszkaniu dilera. Miał jednak pecha, ponieważ zauważyli to inni policjanci. Natychmiast zakuli w kajdanki swojego kolegę po fachu i przewieźli do aresztu.
Sprawą zajmuje się Biuro Spraw Wewnętrznych Policji i wrocławska prokuratura. Policjant z 4-letnim stażem, który próbował okraść handlarza narkotykami został zawieszony. Obecnie trwa postępowanie dyscyplinarne, którego skutkiem będzie jak najszybsze wyrzucenie z policji tego funkcjonariusza.
Funkcjonariusze wrocławskiego oddziału prewencji zabezpieczali znalezione przy handlarzu oraz w jego mieszkaniu. Było to łącznie pół kilograma różnych narkotyków m.in.: marihuana, amfetamina, metamfetamina, ecstasy i morfina. Podczas przeszukania policjanci znaleźli również dużo gotówki. Przedmioty z takich akcji wymagają zaprotokołowania i trafiają następnie do depozytu. 26-latek, który zajmował się nielegalnym procederem został aresztowany. Ale to nie jedyne zatrzymanie, które jest wynikiem tej akcji. W czasie sprawdzania ilości narkotyków i przeliczania pieniędzy jeden z biorących udział w tych czynnościach policjantów ukradł część pieniędzy, które znaleziono w mieszkaniu dilera. Miał jednak pecha, ponieważ zauważyli to inni policjanci. Natychmiast zakuli w kajdanki swojego kolegę po fachu i przewieźli do aresztu.
Sprawą zajmuje się Biuro Spraw Wewnętrznych Policji i wrocławska prokuratura. Policjant z 4-letnim stażem, który próbował okraść handlarza narkotykami został zawieszony. Obecnie trwa postępowanie dyscyplinarne, którego skutkiem będzie jak najszybsze wyrzucenie z policji tego funkcjonariusza.
sytuacja jedna na milion bo daje sobie reke uciac ze na porzadku dziennym mundurowi podpierdalaja albo towar albo pieniadze z takich akcji i o tym sie wgl nie mowi
Speeder_96,
Niewątpliwie tak jest, ale bardziej jest to jednak akcja na tysiąc niż na milion.
Niewątpliwie tak jest, ale bardziej jest to jednak akcja na tysiąc niż na milion.
dokladnie o tym samym pomyslalem jak to czytalem swoja droga niezli koledzy zamiast go kurwa upomniec zeby odlozyl to go zakuli haha co za smiecieSpeeder_96 wrote: ↑1 year agosytuacja jedna na milion bo daje sobie reke uciac ze na porzadku dziennym mundurowi podpierdalaja albo towar albo pieniadze z takich akcji i o tym sie wgl nie mowi
Zeempor nie dogadali sie jaka dola dla kogo stad pewnie ta zlosliwosc
aqlbo przewinac cos chcial na boku to sie koledzy wkurwili
miejsca dzungla pies zawija kumpla
aqlbo przewinac cos chcial na boku to sie koledzy wkurwili
miejsca dzungla pies zawija kumpla
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Niezła sytuacja - ale że to tak po prostu "wyszło" - upartruje tutaj kwestię niedogadania się z dilerem
W punkt kej, dobrego serca to oni nie mają, tak jak mózgownicy.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Wjebali swojego kumpla ze służby XDD Kurwa no jest to nie do pomyślenia i na pewno tak jak piszecie nie dogadali się w kwestii podziału bo jestem pewien że w policji podpieprzają normalnie towar i kasę na porządku dziennym ;D
Tego nie wiemy... ale można się domyślać...Bigbroother wrote: ↑1 year agoWjebali swojego kumpla ze służby XDD Kurwa no jest to nie do pomyślenia i na pewno tak jak piszecie nie dogadali się w kwestii podziału bo jestem pewien że w policji podpieprzają normalnie towar i kasę na porządku dziennym ;D
No i skłamałbym twierdząc, że jestem innego zdania... ale kto nie kradnie??
Policja, czy to politycy... takie same szuje z nich...
Jeden drugiego w bagno wpierdzieli dla korzyści...
Bardzo nie ładnie -.* Nie robi się tak swoim znajomym, jak można tak się zachować. ;'(
Teraz dopiero to przeczytałem i niezła farsa, ja też myślę że oni ten towar albo pieniądze w jakiś sposób sobie podbierają może nie wszystko ale jakąś część na pewno ale tu wjebać swojego kolegę z pracy to naprawdę najlepsze co dziś przeczytałem oby mi się tacy koledzy w pracy nigdy nie trafili
a co by bylo gdyby przy zarzutach diler powiedzial, ze bylo tyle i tyle kasy? wszyscy byliby podejrzani. a tak jeden poszedl w kajdany, a ci maja spokoj i moze nagrody. a moze byl szuja i nikt go nie lubil.
Pies podjebał psa no normalnie nie wierze Swoją drogą robił to nieudolnie, że go przyłapali.
A ja wogóle zastanawiam się nad jedną kwestią - ilu policjantów mających dostęp do "magazynów" skorzystało z tego