A question for sellers.

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
sergioz
Blister
Użytkownik
Topic author

A question for sellers.

Unread post by sergioz » 5 years ago

I have been thinking if i can somewhere get synthetic opioids like u4-7700 or at last, I got from a shop BUC-8 it was called and i loved it and quickly stopped to sell it. Maybe something similar and where to get it?

Thanks in advance. Love your forum.
The age of believing is over. We’re in the age of knowing. :thumbup:

Status:
PanKetonWITAM
Sniffiarz
Użytkownik

A question for sellers.

Unread post by PanKetonWITAM » 5 years ago

Nie mam możliwości sprostowania sytuacji w inny sposób się więc piszę do moderatora który odrzucił mój poprzedni post w tym temacie wiadomość w formie posta. Nie rozumiem dlaczego mój post został odrzucony. DM zostało użyte jako DARK MARKETS. Jest to powszechnie używany skrót i właśnie w takim zamyśle go użyłem a nie tak jak zostało mylnie zrozumiane jako Dream(co de facto jest zrozumiałe) . Nie reklamowałem niczego a jedynie poinformowałem, że szukać trzeba na DMach w deep webie i żaden vendor forumowy nie będzie sprzedawać opio. Kompletnie nie rozumiem dlaczego w takim razie post został odrzucony :( :(
PS. Dodam, że szydercze nazywanie mnie specem wydaje mi się conajmniej śmieszne, ponieważ mod nie zaakceptował posta przez nieporozumienie a nie moją nieznajomość regulaminu bądź brak doinformowania w temacie :silent:

Wiadomość moderatora

Następnym razem proszę precyzuj wypowiedzi, ułatwi to Nam pracę, a Tobie wypowiedź. Im mniej wątpliwości tym mniej spamu. Na obecną chwilę każdy Moderator i Administrator reaguje na każde zgłoszenie. Widocznie ktoś z Nas miał przesłanki aby wpis uznać za niestosowny lub niezgodny z Regulaminem forum.