I have been thinking if i can somewhere get synthetic opioids like u4-7700 or at last, I got from a shop BUC-8 it was called and i loved it and quickly stopped to sell it. Maybe something similar and where to get it?
Thanks in advance. Love your forum.
A question for sellers.
A question for sellers.
Nie mam możliwości sprostowania sytuacji w inny sposób się więc piszę do moderatora który odrzucił mój poprzedni post w tym temacie wiadomość w formie posta. Nie rozumiem dlaczego mój post został odrzucony. DM zostało użyte jako DARK MARKETS. Jest to powszechnie używany skrót i właśnie w takim zamyśle go użyłem a nie tak jak zostało mylnie zrozumiane jako Dream(co de facto jest zrozumiałe) . Nie reklamowałem niczego a jedynie poinformowałem, że szukać trzeba na DMach w deep webie i żaden vendor forumowy nie będzie sprzedawać opio. Kompletnie nie rozumiem dlaczego w takim razie post został odrzucony
PS. Dodam, że szydercze nazywanie mnie specem wydaje mi się conajmniej śmieszne, ponieważ mod nie zaakceptował posta przez nieporozumienie a nie moją nieznajomość regulaminu bądź brak doinformowania w temacie
PS. Dodam, że szydercze nazywanie mnie specem wydaje mi się conajmniej śmieszne, ponieważ mod nie zaakceptował posta przez nieporozumienie a nie moją nieznajomość regulaminu bądź brak doinformowania w temacie
Wiadomość moderatora
Następnym razem proszę precyzuj wypowiedzi, ułatwi to Nam pracę, a Tobie wypowiedź. Im mniej wątpliwości tym mniej spamu. Na obecną chwilę każdy Moderator i Administrator reaguje na każde zgłoszenie. Widocznie ktoś z Nas miał przesłanki aby wpis uznać za niestosowny lub niezgodny z Regulaminem forum.