ADB-Fubinaca
ADB-Fubinaca
ADB-Fubinaca
Wzór strukturalny:
CAS: 1445583-51-6
Wzór sumaryczny: C21H23FN4O2
Masa molekularna: 382.43 g/mol
IUPAC: N-(1-Amino-3,3-dimethyl-1-oxobutan-2-yl)-1-(4-fluorobenzyl)-1H-indazole-3-carboxamide
Wzór strukturalny:
CAS: 1445583-51-6
Wzór sumaryczny: C21H23FN4O2
Masa molekularna: 382.43 g/mol
IUPAC: N-(1-Amino-3,3-dimethyl-1-oxobutan-2-yl)-1-(4-fluorobenzyl)-1H-indazole-3-carboxamide
ADB-Fubinaca
Fajny kanna ogólnie
Tylko u mnie palony proch sprawia że oczy są takie wykurwione że zero białego calutkie czerwone
Ogólnie smiechawa i chillout
Na plus b długi jak na kanna czas działania bo główna faza około godziny a delikatne efekty utrzymują się nawet kilka godzin (nie wspominając o oczach cały dzień czerwone jak cholera)
Tylko u mnie palony proch sprawia że oczy są takie wykurwione że zero białego calutkie czerwone
Ogólnie smiechawa i chillout
Na plus b długi jak na kanna czas działania bo główna faza około godziny a delikatne efekty utrzymują się nawet kilka godzin (nie wspominając o oczach cały dzień czerwone jak cholera)
ADB-Fubinaca
Nie lubie tej kanny wiec Ci nie pomoge, choc ja bym zrobil 1/10 . Albo 1/5 a jak za slabe to dosypal 5 gram podkladu.
Dla mnie ta canna jest za slaba
Dla mnie ta canna jest za slaba
Wszystko co napisalem na tym forum to fikcja literacka.
ADB-Fubinaca
Ogólnie gram tego kanna mam już z dobry miesiąc pale raz na jakiś szans np w szlugu
Tylko te oczyyyyy....
Tylko te oczyyyyy....
ADB-Fubinaca
Wszystkie kanna, które mają w swojej strukturze ten "odwrócony krzyż zakonu maczany są 2-3x bardziej aktywne od swoich poprzedników.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ADB-Fubinaca
Wie ktoś gdzie dostać tą fubanice?, chce kupić cbd i właśnie tym nasączyć, co myślicie o tym, zrobi robote?
ADB-Fubinaca
Cyga77, ze sklepow ktore znam niedostepna. Robote by zrobilo jak kazde synt kanna ale nie zeby komus taki wynalezek wciskac. Jak chcesz dla siebie to powodzenia w szukaniu , jak na pogonke to wielki c**j tobie i aby tobie sie taka niespodzianka trafila.A szczerze watpie abys chcial to dla siebie . Reszty inwektyw jezeli moje domysly sa prawidlowe nieumieszcze tutaj ze wzgledu na regulamin ale conajmniej lepe bys wylapal.