AL-LAD Blotter 150μg - krótki opis "zabawki"
==========
WYGLĄD: Małe tekturowe kartoniki 9x9mm, powtarzający się napis AL-LAD i z tyłu fragment struktury chemicznej AL-LAD'a. Zmartwiło mnie trochę to że blottery są tak jakby żółte ale na wielu zdjęciach w necie tak wyglądają. To chyba temu że jest na nich aż 150μg substancji, bo na przykład ALD-52 100μg jest bialutkie jak śnieg.
DAWKA: Jeden blotter przyjęty pod język, potem połknięte resztki kartona.
SMAK: Lekko gorzki ale to pewnie przez to że dużo substancji czynnej na kartoniku.
DOŚWIADCZENIE Z SUBSTANCJĄ: to mój pierwszy raz z tą substancją, wcześniej próbowałem 1P-LSD więc ogarniam psychodeliki mniej więcej.
WIZUALE: Nie z tej ziemi, wszystko było bardzo kolorowe, wszystkie szczeliny wydawały się... Bardziej 3d niż są (?) I ogólnie wizuale były niesamowite
(+tracery, uwielbiam je)
HEADSPACE: Bardzo mocny (lecz przyjemny) jak na to czego się spodziewałem czytajac opinie innych, bo według niektórych nie ma go wcale
BODYLOAD: Raczej nie występował, czasami czułem nawet że jestem leciutki, ogólnie przyjemnie.
CZAS TRWANIA: Główna faza trwała mniej więcej 5 godzin, potem zostały jakieś malutkie efekty, ale można już uznać że to baseline
PODSUMOWANIE: Bardzo przyjemny i ciepły psychodelik i tak jak większość osób sugeruje, nada się dla początkujących. Ale lepiej nie podchodźcie do tego z takim nastawieniem że jest to "kwas ale z samymi wizualami i bez pierdolnika w głowie" bo tak nie jest. Jest trochę lżejszy i trwa krótko, co może być dla niektórych plusem (dla mnie jest). Póki co jest to mój ulubiony psychodelik ale będzie jeszcze od Preda testowane 2C-B-FLY i ALD-52.
OGÓLNA OCENA: 9/10 - Substancja która idealnie spełnia moje potrzeby, taki krótko trwający kwas
wizuale były idealne, pod koniec jest lekki niedosyt ale to wiąże się z krótkim trwaniem. Wolę ten niedosyt niż wyczerpanie po 12h tripie po 1P. Polecam z całego serca ale podchodźcie do tego z szacunkiem bo pokara!
POWYŻSZY TEKST TO SUBIEKTYWNA OPINIA AUTORA NA TEMAT PRODUKTU, TO ŻE PRODUKT TAK ZADZIAŁAŁ NA MNIE NIE ZNACZY ŻE NA CIEBIE ZADZIAŁA TAK SAMO