ALD-52 BLOTTERS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o ALD-52 BLOTTERS ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about ALD-52 BLOTTERS from Predator-rc
ALD-52
Polecam osobą doświadczonym, chociaż uważam że dla osoby która pierwszy raz to bierze, i jest przygotowana to nie powinn być jakiś niemiłych sensacji.
Dla mnie jeden z najlepszych bloterków, najmocniejszy, dobrze by się połączył z 1P-LSD.
Po całym doświadczeniu chwilowo mogą wystąpić bóle głowy, albo zmęczenie.
Szczegółowy TripReport:
ALD-52 TripReport
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 29 PLN
3-4 28 PLN
5-9 27 PLN
10-24 25 PLN
25-49 23 PLN
50-99 21 PLN
100-249 20 PLN
250-499 18 PLN
500-999 16 PLN
1000-10000 14 PLN
Ogólna specyfikacja substancji:
ALD-52
Proszę wystawiać opinię.
ALD-52
Polecam osobą doświadczonym, chociaż uważam że dla osoby która pierwszy raz to bierze, i jest przygotowana to nie powinn być jakiś niemiłych sensacji.
Dla mnie jeden z najlepszych bloterków, najmocniejszy, dobrze by się połączył z 1P-LSD.
Po całym doświadczeniu chwilowo mogą wystąpić bóle głowy, albo zmęczenie.
Szczegółowy TripReport:
ALD-52 TripReport
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 29 PLN
3-4 28 PLN
5-9 27 PLN
10-24 25 PLN
25-49 23 PLN
50-99 21 PLN
100-249 20 PLN
250-499 18 PLN
500-999 16 PLN
1000-10000 14 PLN
Ogólna specyfikacja substancji:
ALD-52
Proszę wystawiać opinię.
1a lsd ... morza przechowywać w suchym i ciemnym miejscu max 7 dni tylko ! bo wietrzeje !
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Jak się trzyma w suchym i ciemnym miejscu w samarce, to nie ma tragedi i nie wiywietrzeje.
dodam od siebie
cala poezja jest lepsza od p1
gdyz wszystko ma lepsze barwy i nie jest tak jak po p1 mrocznie, bywa.
A1 jest świetnej jakości i daje naprawdę dobry efekt.
co do przetrzymywania, warto?
można i opisane nade mną przez Misjonarza, ale czy warto?
lepiej wyłapać dzień w którym padają promienie słońca, powietrze do płuc dociera z bryzy chłodnego frontu, rowerem czy spacerek, obserwacja wstającej przyrody do życia powrotu, super.
Las ekstra motyw, slyszeliscie lesna strone dzwieku?
ja po A1 owszem https://www.youtube.com/watch?v=_T55Pi5t3eo
takie coś, ale tylko bas tak głęboki jak spojrzenie i skupienie na najdalszy punkt lasu, aż miałem ochotę wejść i znaleźć źródło tych dźwięków które potem zmieniałem myślami jak radio fale.
cala poezja jest lepsza od p1
gdyz wszystko ma lepsze barwy i nie jest tak jak po p1 mrocznie, bywa.
A1 jest świetnej jakości i daje naprawdę dobry efekt.
co do przetrzymywania, warto?
można i opisane nade mną przez Misjonarza, ale czy warto?
lepiej wyłapać dzień w którym padają promienie słońca, powietrze do płuc dociera z bryzy chłodnego frontu, rowerem czy spacerek, obserwacja wstającej przyrody do życia powrotu, super.
Las ekstra motyw, slyszeliscie lesna strone dzwieku?
ja po A1 owszem https://www.youtube.com/watch?v=_T55Pi5t3eo
takie coś, ale tylko bas tak głęboki jak spojrzenie i skupienie na najdalszy punkt lasu, aż miałem ochotę wejść i znaleźć źródło tych dźwięków które potem zmieniałem myślami jak radio fale.
powinna być nieuchwytna niczym echo i pochodzić z głębi najgłebszej serca, DŹWIĘK, MUZYKA, it's lyrical code of the streets and woods, typical, simply, deep, happy
terefere, kolega konfidenta będzie zawsze dla mnie konfidentem.
a jak po tym z wizualizacjami ? doznaliście kiedyś może halucynacji słuchowych ?
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
Po tym blotterze jedynie mi się wyostrzył zmysł słuchu, raz dostałem halucynacji słuchowych, po mixie różnych tryptamin, ogólnie nie polecam halucynacji słuchowych chyba wolę te wzrokowe
Zachęcam do brania blotterów z tej strony, mało kto ma taką paletę sajko.
Zachęcam do brania blotterów z tej strony, mało kto ma taką paletę sajko.
a ktoś próbował zamrozić ? jak z przetrzymywaniem w ten sposób ?
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Mój ulubiony bloterek, jak dla mnie lepszy trip niż po 1p-lsd. Pred ma najlepsze blotery na rynku, wogole nawet mało kto ma prócz niego nie wiedzieć czemu.
Ja też bardzo lubię tego blotterka jest mocny to fakt, raz zamiast eth-lada albo al-lada zarzuciłem ALD-52 (predziak wysłał inny niż zamawiany), było ciemno to nawet nie zwróciłem uwagi na to. Jak blotterek był już pod językiem czytam i sobie myślę "będzie grubo" - no i było
Badacz nie z tego świata...
dobre, ale za spokojne. Wole tego huragana eth-lada. To co skresla alda-52 u mnie to slaby odbiór muzyki. Za to wizualnie jest najsilniejszy z tych wsztskich lizerków.
Wczoraj poszedł test tego blotterka.
Najpotężniejsze działanie z wszystkich pod każdym względem - wizualnym, psychicznym a wyjątkowo silne pod względem emocjonalnym. Jak to już gdzieś pisałem, stajesz się po tym emocjonalną plasteliną
Tripa opiszę gdzie indziej, bo opis będzie na pewno długi ale muszę go spisać, bo był to mega-wyjątkowy trip.
A dla substancji wielkie propsy i pójdzie zamówienie na kolejne jak nic!
Najpotężniejsze działanie z wszystkich pod każdym względem - wizualnym, psychicznym a wyjątkowo silne pod względem emocjonalnym. Jak to już gdzieś pisałem, stajesz się po tym emocjonalną plasteliną
Tripa opiszę gdzie indziej, bo opis będzie na pewno długi ale muszę go spisać, bo był to mega-wyjątkowy trip.
A dla substancji wielkie propsy i pójdzie zamówienie na kolejne jak nic!
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Jaka dawka? Dwa kartony? U mnie wyszedł słabo ten lizergamid, ale w mixie był Kot a do tego w Chorwacji to az oszalalem od widoków
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Jeden karton.
Ale dla mnie to wszystko jest nowe a do tego wszystko jakoś bardziej mi wchodzi niż standardowo.
Jestem z takich czy innych powodów nadwrażliwy na wszelkie substancje.
Obiecany trip raport. Jest długo ale musiałem z siebie wyrzucić
https://dopek.eu/ald-52,-czyli-podr%C3%B3%C5%BC-przez-wl%CC%B7asne-cial%CC%B7o--t1803.html
Ale dla mnie to wszystko jest nowe a do tego wszystko jakoś bardziej mi wchodzi niż standardowo.
Jestem z takich czy innych powodów nadwrażliwy na wszelkie substancje.
Obiecany trip raport. Jest długo ale musiałem z siebie wyrzucić
https://dopek.eu/ald-52,-czyli-podr%C3%B3%C5%BC-przez-wl%CC%B7asne-cial%CC%B7o--t1803.html
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Najlepszy z rc bloterków, król psychodeli i visuali no nie licząc jakichś doców itp.
Po zarzucenie, godzinnym bodyloadzie idzię uśiwadczyć prawdziwą psychodele mentalną, ja z doświadczenia bardziej się rozkejam i wchodze w petle autosugesti, jest całkiem miło ale nie jest to substancja na pierwszy raz,
Ważną rzeczą jest żeby nie badać jej z dnia na dzień bo poprostu nie działa robić sobie przerwy minimum tygodniowe.
Po zarzucenie, godzinnym bodyloadzie idzię uśiwadczyć prawdziwą psychodele mentalną, ja z doświadczenia bardziej się rozkejam i wchodze w petle autosugesti, jest całkiem miło ale nie jest to substancja na pierwszy raz,
Ważną rzeczą jest żeby nie badać jej z dnia na dzień bo poprostu nie działa robić sobie przerwy minimum tygodniowe.
Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.
1 bottlerek robi naprawdę dobra robotę. Na początku inaczej się widzi, wszystko nabiera dziwnych kształtów i kolorów. Później wogole doznałem czegoś super, ale nie będę się tu rozpisywał. Daje ofensywne 8,5/10