Latest post of the previous page:
Każdy alkohol to dobry alkohol XDAlkohole polecane to tripów
Alkohole polecane to tripów
desperadosy i jacek- łycha, oczywiście tylko stimy bo innych nie preferuje
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
Palnij jedno bezalkoholowe a potem dwa alko.tryptodyso wrote:Ja osobiście lubiłem piwko dwa do DXM
Juz sama szyszki chmielu uspokaja plus pomagają Wit B i np krzem zawarty w piwie.
Wódka zapisana woda z cytryna ew w tym trochę miodu , Jagermaister , rum z cola to na zaśnięcie z tym ze na drugi dzień jest kiepsko ze zdrowiem a do MDMA Drambuie
Mi sie na imprezach wspaniale laczyl NEP z alkoholem, glownie z wodka lub jakimis kolorowymi shootam. Bylem nie do przepicia. Obraz zapierdalal w kilka stron ale dalej gadalem blyskotliwie i z sensem w przypadku np hexenu lub mdphp nie mialem nigdy po prostu checi zeby spozywac do tego alkohol, moze to wynikac z tego ze NEP jest lekko euforyczny. Jesli chodzi o tripy samemu w domu to nigdy nie mieszam niczego z alkoholem raczej.
Polecam 1-4 piwa w szkle ,lub w metalu. Do kazdej Fazy/Bani na stym, lub stym/eufo.Efekty to wyluzowanie,uspokojenie,rozluznienie ukladu nerwowego . Piwo moim zdaniem najbardziej oplacalne to:(FOTO)
"Oswiadczam ,ze w zaden sposob nie reklamuje marki piwa na fotce.,a zdjecie ma charakter podglądowy.
"Oswiadczam ,ze w zaden sposob nie reklamuje marki piwa na fotce.,a zdjecie ma charakter podglądowy.
Ja aktualnie jestem alkoholikiem i mam duże problemy, ale mimo wszystko napiszę swoje zdanie.
Moim zdaniem najlepsze do tripów jest piwo . Pamiętam, że zawsze fajnie mi się mieszało z jakąś substancją i działanie w jakimś stopniu się zmieniało. No i pamiętam, że mi na tripie zawsze piwo o wiele lepiej smakowało, a to też duży plus. Piwo i papierosy najlepsze. Ja na trzeźwo nie palę wcale. Palę tylko przy alkoholu i innych używkach. Na tripie papieros smakuje zajebiście i nie raz potrafię wypalić nawet 2 paczki w 3-4 dni.. a na trzeźwo nie ma szans, że zapalę. Kiedyś paliłem, ale rzuciłem, bo stwierdziłem, że to nieopłacalny nałóg. Działanie praktycznie zerowe, cena duża, a skutki uboczne gorsze od nie jednego narkotyku
Co do tych 2 paczek fajek w 3-4 dni, to odradzam.. bo jak się nie pali codziennie i nagle się tyle wypali, to później taki kaszel, że idzie płuca wypluć, a przynajmniej ja tak mam.
Wódki raczej nie polecam.. ja pamiętam, że wódkę, to piłem tylko po to, żeby skończyć z tripowaniem.. delikatnie się upić i porządnie się wyspać.
Moim zdaniem najlepsze do tripów jest piwo . Pamiętam, że zawsze fajnie mi się mieszało z jakąś substancją i działanie w jakimś stopniu się zmieniało. No i pamiętam, że mi na tripie zawsze piwo o wiele lepiej smakowało, a to też duży plus. Piwo i papierosy najlepsze. Ja na trzeźwo nie palę wcale. Palę tylko przy alkoholu i innych używkach. Na tripie papieros smakuje zajebiście i nie raz potrafię wypalić nawet 2 paczki w 3-4 dni.. a na trzeźwo nie ma szans, że zapalę. Kiedyś paliłem, ale rzuciłem, bo stwierdziłem, że to nieopłacalny nałóg. Działanie praktycznie zerowe, cena duża, a skutki uboczne gorsze od nie jednego narkotyku
Co do tych 2 paczek fajek w 3-4 dni, to odradzam.. bo jak się nie pali codziennie i nagle się tyle wypali, to później taki kaszel, że idzie płuca wypluć, a przynajmniej ja tak mam.
Wódki raczej nie polecam.. ja pamiętam, że wódkę, to piłem tylko po to, żeby skończyć z tripowaniem.. delikatnie się upić i porządnie się wyspać.
Łycha + karmi zwykłe, piwdero z sokiem, przeplatane z elektrolitemi, a jak nie mam ochoty na alko to woda+miód+sok z cytryny+szczypta soli (taki izotonik)
Czasami odpierdol i to idą mixy +krechy a na koniec jakiś szampan typu Dorado czy coś..
Jak zwykle na koniec przychodzi po mnie zgon bez zapowiedzi, no chyba że hexem poprawiam to i alko da się przepić..xd
Czasami odpierdol i to idą mixy +krechy a na koniec jakiś szampan typu Dorado czy coś..
Jak zwykle na koniec przychodzi po mnie zgon bez zapowiedzi, no chyba że hexem poprawiam to i alko da się przepić..xd
Alkohol är ett antidepressivt medel och lämpar sig dåligt för att blandas med andra substanser. Så jag rekommenderar det inte alls.
I jeszcze dopisze jedną kwestię od siebie, jak już chcecie, to nie jakaś mocna wóda, a jedno, dwa piwa, bo sama substancja da Wam już mocnego kopa.