Alpha-PHP - contact with water

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Masoneria
Blister
Newbie
Topic author

Unread post by Masoneria » 3 years ago

Jeśli dodałem w złym dziale to proszę o przeniesienie do odpowiedniego

Posiadam niemałą ilość alfy php i po otwarciu jednej z paczek zakopanych w lesie zauważyłem że do jednej dostała się woda i zrobiło się około 80g dziwnej substacji(kryształu? Patrzcie zdjęcia) To coś dalej jest aktywne ale szczur testującu twierdzi i mówi o innym profilu działania. Jakby to była alfa ale nie alfa ale robi. Po podgrzaniu na łyżce rozpuszcza się i szybko zaczyna wrzeć wydzielając dziwny dym o dziwnym smaku i zapachu. Co to jest? Da się to jakoś naprawić poprzez jakieś oczyszczanie ewentualnie dodanie czegoś albo zredukowanie kwasowosci czy coś?(posiadam dostęp do różnych środków chemicznych i sprzętu labo) Żeby woda takie coś zrobiła? Nie znam się na syntezach oraz reakcjach chemicznych więc nie wiem. Na jednym zdjęciu wysypałem sucha alfę i możecie porównać jak wygląda alfa po kontakcie z wodą i jak wygląda sucha. Pomożecie? Będę wdzięczny za pomoc :)
Attachments
4.jpg
4.jpg (263.26 KiB)
3.jpg
3.jpg (533.42 KiB)
2.jpg
2.jpg (265.19 KiB)
1.jpg
1.jpg (359.11 KiB)

Status:
Niedzwiedz1996
Dyletant
Newbie

Unread post by Niedzwiedz1996 » 3 years ago

Masoneria, Nie chciał byś się podzielić dobrami

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Unread post by Smith » 3 years ago

Niedzwiedz1996, to nie portal aukcyjny. Nawet nie masz jak napisać PW, musisz głodować.

Masoneria, sprowadz ja moze do wolnej zasady. Chodzi o dodanie sody, wpisz sobie aphp how to freebase, może to pomoże. Problemem zapewne nie jest to, że to woda, a to, że jest to jakaś brudna woda z lasu. Syf z tej wody zmieszał się z alfa i czujesz tego efekty. Jeśli sam nie znasz się na oczyszczaniu to sprzet labo Ci nie pomoże. To jakbys miał rower, ale nie umiał na nim jeździć.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
chemiczny
Zaklinacz węży
Użytkownik

Unread post by chemiczny » 3 years ago

Masoneria,
Ty tu nie pierdol o oczyszczaniu, tylko gadaj gdzie jest kurwa ten las :E
Wiosna :D

Status:
Masoneria
Blister
Newbie
Topic author

Unread post by Masoneria » 3 years ago

Smith wrote:
3 years ago
Niedzwiedz1996, to nie portal aukcyjny. Nawet nie masz jak napisać PW, musisz głodować.

Masoneria, sprowadz ja moze do wolnej zasady. Chodzi o dodanie sody, wpisz sobie aphp how to freebase, może to pomoże. Problemem zapewne nie jest to, że to woda, a to, że jest to jakaś brudna woda z lasu. Syf z tej wody zmieszał się z alfa i czujesz tego efekty. Jeśli sam nie znasz się na oczyszczaniu to sprzet labo Ci nie pomoże. To jakbys miał rower, ale nie umiał na nim jeździć.
Według Ciebie po osuszeniu materiału alfa dalej będzie jest alfą co była? Czy zachodzi jakaś reakcja chemiczna i po ptokach? Do następnej partii wjebała się woda.. tamto wyjebałem w pizdu w kibel.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Unread post by Smith » 3 years ago

Masoneria, powinna raczej tak samo działać, ale konsystencja moze byc juz inna. Gorzej jak to brudna woda, wtedy zmieni się nie tylko konsystencja, ale smak, dzialanie itd.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
marian141
Ssak
Newbie

Unread post by marian141 » 3 years ago

ja mysle ze nie ma sie czym martwic.mi sie nie raz dostala woda do niej.i dalej robila robote :thumbup:

Status:
annarej11
Dyso-sensei
Newbie

Unread post by annarej11 » 3 years ago

Zawsze trzeba przewidywać. Ja owijam w trzy warstwy. Wtedy wiem ze nic nie wdostanie się do wora docelowego. Możesz przechować w lodówce lub w piwnicy czy w szopie lub innym miejscu. Wpierdolic staff w trzy worki zakleic i taśma i np do wiaderka z wodą mają ilością szmatką mokrą przyłożyć wtedy będzie zimne jak ktoś nie chce trzymać staffu w domu. O czyszczeniu poczytaj w necie lecz używaj VPN żeby cię nie dojechali itp