Latest post of the previous page:
To juz zalezy co kto lubi ja akurat uwielbiam oba te odczynniki ale z apihp na bank trzeba bardziej uwazacAlpha vs NEP
Alpha vs NEP
Ja polecam alfe jak palisz po buchu sie rozpływasz na chwile coś jak po kraku ale szybko można przesadzić i wtedy są niezłe paranoje nep mi nie podchodzi niema takiego pierdolniecia po buszku
Alpha vs NEP
Do palenia lepsza alfa a snif lepszy Nep. Tylko to dwa rózne profile działania. Mają tylko troche wspolnego,po Nepie mniej skutków ubocznych ale speda ma mniejszego niz Alfa z ktora trzeba uważać.
Alpha vs NEP
Nep are total different to apihp.
Nep are little bit activ.
Profi user kick nep in the trash.
Apihp is activ but light.
By apihp you cant stop smoking pipe on pipe.
Its dangerous at high dose by many grams inhaleted.
Nep are little bit activ.
Profi user kick nep in the trash.
Apihp is activ but light.
By apihp you cant stop smoking pipe on pipe.
Its dangerous at high dose by many grams inhaleted.
Alpha vs NEP
Gość musiał chyba słabego nepa próbować skoro twierdzi że nadaje się do kosza
Obie substancje są mocnymi stimami i z obiema można przesadzić choć zgadzam się że przeholowanie z apihp jest gorsze w skutkach więc nie wiem skąd opinia że nep nie jest aktywny
Obie substancje są mocnymi stimami i z obiema można przesadzić choć zgadzam się że przeholowanie z apihp jest gorsze w skutkach więc nie wiem skąd opinia że nep nie jest aktywny
Alpha vs NEP
bral jakies gowno i stad ten wniosek że nep slaby bo jak dla mnie to jest mocny sprzętKryzysWieku wrote: ↑1 year agoGość musiał chyba słabego nepa próbować skoro twierdzi że nadaje się do kosza
tak jak zauważyłeś nie jest az taki schizowy jak alfa ale dostarcza tez niemalego kopa
nie wiem jak z vapo bo nigdy nie probowealem ale sniff robi mega robote
Alpha vs NEP
Dla mnie tez NEP jest ok jesli chodzi o siłeSpeeder_96 wrote: ↑1 year agobral jakies gowno i stad ten wniosek że nep slaby bo jak dla mnie to jest mocny sprzętKryzysWieku wrote: ↑1 year agoGość musiał chyba słabego nepa próbować skoro twierdzi że nadaje się do kosza
tak jak zauważyłeś nie jest az taki schizowy jak alfa ale dostarcza tez niemalego kopa
Alpha vs NEP
NEP is strong that's real. I ate this only two times in my life.Bihes wrote: ↑1 year agoDla mnie tez NEP jest ok jesli chodzi o siłeSpeeder_96 wrote: ↑1 year agobral jakies gowno i stad ten wniosek że nep slaby bo jak dla mnie to jest mocny sprzętKryzysWieku wrote: ↑1 year agoGość musiał chyba słabego nepa próbować skoro twierdzi że nadaje się do kosza
Alpha vs NEP
Potwierdzam jak dlugo zyje i testuje tak jeszcze sie nie spotkalem z malo aktywnym nepem. Kazdy praktycznie dzialal tak jak nalezy chyba jedyny odczynnik ktorego sorty nie robily dla mnie wiekszej roznicyKryzysWieku wrote: ↑1 year agoGość musiał chyba słabego nepa próbować skoro twierdzi że nadaje się do kosza
Alpha vs NEP
nie jestem uzytkownikiem zadnej z tych substancji ale NEP wydaje mi sie mniej "inwazyjny"? niz ALFA.
alfa wydawala mi sie zawsze mocniej i dluzej dzialac, co w przypadku tak mocnyc stimow nie do konca jest porzadane gdzie np nep dziala w tej kwestii w sam raz
alfa wydawala mi sie zawsze mocniej i dluzej dzialac, co w przypadku tak mocnyc stimow nie do konca jest porzadane gdzie np nep dziala w tej kwestii w sam raz
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Alpha vs NEP
Od jakiegoś czasu zamieniłem stymulanty na euforyki i jak dla mnie była to dobra zmiana.
Między alfą a nepem wolę Nepa
Alfa jak dla mnie działa "schizogrnnie" choć nią zawsze tak było
Między alfą a nepem wolę Nepa
Alfa jak dla mnie działa "schizogrnnie" choć nią zawsze tak było
Alpha vs NEP
Kiedyś bym wybral apihp. Ale z perspektywy czasu oraz różnych doświadczeń wybieram nepa, mimo wszystko jest to lepszy i bezpieczniejszy wybór.
Alpha vs NEP
Dokładnie ja tez kiedys byłem zajarany apihp. Ale ostatnio mi przeszło i teraz króluje u mnie NEP
Alpha vs NEP
As for me these are too strong substances but I took nepa and in small doses is quite okay.