Alprazolam

A group of drugs with anxiolytic, sedative, hypnotic, anticonvulsant, muscle-relaxing and amnestic effects.
Status:
Krycha1
Sniffiarz
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by Krycha1 » 1 year ago

Latest post of the previous page:

W benzo, tak jak i opio idzie się bardzo szybko wpierdolić...
Potem padaczka jak się nie weźmie itd... pojebane stany, mój kolega przez to przechodził.
Nie życzę tego nikomu. :ugeek:

Status:
xXkrystianXx99
Sniffiarz
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by xXkrystianXx99 » 1 year ago

Krycha1 wrote:
1 year ago
W benzo, tak jak i opio idzie się bardzo szybko wpierdolić...
Potem padaczka jak się nie weźmie itd... pojebane stany, mój kolega przez to przechodził.
Nie życzę tego nikomu. :ugeek:
Masz racje, ale też wszystko jest dla ludzi. Są ludzie bardziej, i mniej podatni na uzależnienia. Wiadomo że w benzo idzie się szybko wkręcić, no ale nie u każdego musi te stan występować. Znam ludzi co nie lubią działania benzodiazepin.

Status:
Krisper
Opiowrak
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by Krisper » 1 year ago

Krycha1 wrote:
1 year ago
Potem padaczka jak się nie weźmie itd.
Dlatego właśnie tego typu rzeczy są na recepte. Ja bym w życiu nie chciał się w to wjebać, w ameryce np. lekarze widzą w systemie ile razy jaki lek był przepisywany i jak widzą, że ktoś przesadza to nie dają recepty.

Status:
Leser
Opiowrak
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by Leser » 1 year ago

Krisper wrote:
1 year ago
w ameryce np. lekarze widzą w systemie ile razy jaki lek był przepisywany i jak widzą, że ktoś przesadza to nie dają recepty.
To chyba tylko Twój rodzinny to widzi a nie wszyscy lekarze przynmajmniej tak mi się wydaje.

Status:
xXkrystianXx99
Sniffiarz
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by xXkrystianXx99 » 1 year ago

Leser wrote:
1 year ago
Krisper wrote:
1 year ago
w ameryce np. lekarze widzą w systemie ile razy jaki lek był przepisywany i jak widzą, że ktoś przesadza to nie dają recepty.
To chyba tylko Twój rodzinny to widzi a nie wszyscy lekarze przynmajmniej tak mi się wydaje.
Masz rację kolego, cytując - ,, Kto ma dostep do EDM? Każdy lekarz i placówka, którzy ją wytworzyli. Twój lekarz podstawowej opieki zdrowotnej (POZ), pielęgniarka POZ i położna, a także przychodnia POZ do której jesteś zapisany". A więc raczej ,,pierszy lepszy" lekarz nie ma wglądu do naszych recept.

Status:
joker92
Narkotykacz
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by joker92 » 1 year ago

Nie no każdy lekarz chyba widzi, po to zrobili do internetowe konto pacjenta i wglad kazdego lekarza do naszej historii leczenia

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Użytkownik

Alprazolam

joker92 wrote:
1 year ago
Nie no każdy lekarz chyba widzi, po to zrobili do internetowe konto pacjenta i wglad kazdego lekarza do naszej historii leczenia
Nie wiem, oj nie wiem... na moje też tylko rodzinny widzi recepty. :P
U mnie jest o tyle dziwna sytuacja, że ja w aplikacji mObywatel nie mam nawet większości recept...
A tak to powinny być wszystkie widoczne.. Za to rodzinny ma wszystkie. :smoke:

Status:
m3xir
Opiowrak
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by m3xir » 1 year ago

Ej ale ten typ pisał o tym jak jest w USA a nie tutaj a wy piszecie o jakiś portalach mObywatel :D

Status:
Kleopatra
Narkotykacz
Moderator

Alprazolam

Unread post by Kleopatra » 1 year ago

m3xir wrote:
1 year ago
Ej ale ten typ pisał o tym jak jest w USA a nie tutaj a wy piszecie o jakiś portalach mObywatel :D
No a oni napisali jak jest w Polsce, chyba bardziej nas interesuje jak jest u nas a nie w Stanach? :P

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Użytkownik

Alprazolam

Kleopatra wrote:
1 year ago
m3xir wrote:
1 year ago
No a oni napisali jak jest w Polsce, chyba bardziej nas interesuje jak jest u nas a nie w Stanach? :P
Dokładnie koleżanko, dobrze ujęte... :thumbup:
Tutaj polska, i warto się wymienić też naszymi informacjami..
Wracając do tego co pisałem, jest to bardzo dziwne że nie widze swoich recept w mObywatel.. znikają po czasie.

Status:
illuminati
Opiowrak
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by illuminati » 1 year ago

A w tym profilu mobywatel pokazuja sie wszystkie recepty od wszystkich lekarzy?

Status:
Kleopatra
Narkotykacz
Moderator

Alprazolam

Unread post by Kleopatra » 1 year ago

Krycha1 wrote:
1 year ago
Kleopatra wrote:
1 year ago
m3xir wrote:
1 year ago
Wracając do tego co pisałem, jest to bardzo dziwne że nie widze swoich recept w mObywatel.. znikają po czasie.
Zobacz w Internetowy Koncie Pacjenta, tam powinieneś wszystko mieć. ;)

Status:
adrianpdw1996
Sniffiarz
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by adrianpdw1996 » 1 year ago

Kleopatra wrote:
1 year ago
Krycha1 wrote:
1 year ago
Kleopatra wrote:
1 year ago
Zobacz w Internetowy Koncie Pacjenta, tam powinieneś wszystko mieć. ;)
Aż sam za niedługo sprawdze bo ciekawiło mnie właśnie czemu w mobywatelu nie ma tych recept po pewnym czasie. ;))

Status:
joker92
Narkotykacz
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by joker92 » 1 year ago

A to moze wprowadzilem w blad myslalem ze po to jest zeby kazdy lekarz widzial jakie leki przyjmujemy np po to zeby nie wypisac czegos co bedzie zle dzialac z innymi lekami od innego lekarza no pewnie na taki system jeszcze poczekamy

Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Użytkownik

Alprazolam

Unread post by Speeder_96 » 1 year ago

kurde alpry mialem ostatni raz to chyba z miesiac temu. chyba kupie sobie u jakiegos vendora bo tak ochoty sobie narobilem troszke

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
BendfellsTM

Alprazolam

Unread post by BendfellsTM » 1 year ago

Speeder_96 wrote:
1 year ago
kurde alpry mialem ostatni raz to chyba z miesiac temu. chyba kupie sobie u jakiegos vendora bo tak ochoty sobie narobilem troszke
Sam lubię podjeść alprazolam. Jednak największym jego minusem jest to, że po nim ,,puszczają hamulce". Pisząc to mam na myśli, że cała fiolka bardzo szybko znika. Człowiek do tego nie zna wagi swoich czynów, niczego się nie boi. No i alpra u niektórych działa jak ,,serum prawdy", a więc po niej powiedzą swoje najskrytsze tajemnice. :) Ja nie mam umiaru w benzo, i staram się unikać. A przynajmniej zażywać je rzadko.
Nie potykaj się mordo o te same kłody. :smoke: