Amfetamina i jej pochodne
Polecam Kanał tego gościa na yt, fajnie się go słucha i konkretnie gada kiki85uuu
Golonka flaki i inne przysmaki
nie polecam amfetaminy i innych prochów z kaną bardzo łatwo idzie nabawić się paranoi taka mała rada ode mnie
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Wystrzelonyhex kiedyś jak paliłem MJ to nigdy do speeda nie paliłem bo wolałem działanie samego speeda ale na zjazd paliłem zawsze bo lepiej się czułem. tez słyszałem ze MJ i Władek to zły pomysł
u mnie znowu odwrotnie wole zajarac niz przydupic albo wymieszac ale jak juz wwymieszam wchodzi mi schizofrenia paranoidalna :XD ale ogólem bomba jest ok
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Amfetamina to narkotyk ludzi pracy, nie jest tak modny jak kokaina, ale wystarczy pójść na hale produkcyjną żeby zobaczyć jak bardzo jest popularny. Uzależnia i niszczy nic dobrego moim zdaniem.
polska największym producentem włada na swiecie a i tak dosttajesz gowno wymieszane zanim przejdzie przez tyle rąk.
Jak bierzesz od producenta, to tylko modlisz się czy nie jest dużo odpadów, jak masz konkretnego chemika to robi próbę która mu pokazajuje ile amfetaminy w amfetaminie.
Jak bierzesz od dilera amatora to jest tak jak mówi kolega petrux.
no 3 opcje mi chodzi oczywiscie od dilera płotkiMisjonarz wrote:Jak bierzesz od producenta, to tylko modlisz się czy nie jest dużo odpadów, jak masz konkretnego chemika to robi próbę która mu pokazajuje ile amfetaminy w amfetaminie.
robiac kilogram amfy dodawaja 100gram tabletki jak by ktos nie wiedzial ( sprawdzona informacja )
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
no raczej nigdy nie masz czystej nawet ta ktora keidys dobrze klepała po głowie mysle ze nawet 40% nie miała ale coś było z tej fazy fajnego a nie jak etraz te chore stimy nioe wiem po co to wogole wiara bierze
Mowa o amfetaminie - surowcu. Moge wspomnieć o kombinacji PEA z hordeniną(które podobno tworzą w organizmie amfetaminę) odzucia do dzialania mam pozytywne, jednak pozostala obawa przed dziwnym zmeczeniem po tym secie. Po innych stymualntach wchodzą czasem psychozy ale nie ma tej obawy.